Следя темата с Дучето напоследък и наистина не разбирам какво им пречи на някои. Преди 15 години сектора на ЦСКА бе 3 пъти по слаб от този на Левски. Отбора бе предстявян добре в чужбина. А сега е сред главните двигатели на промените и изгонването на Титан. В тая работа изобщо не разбирам какво им е крив на Офанзива например. Как го слагат заедно с Титан, като той се опитва да махне Титан... Отделно каквито и сравнения да му правя с Гугутката, онзи е мушмурок спрямо Дучето. да не говорим, че точно сега ли бе момента за криза и при феновете.
Ако вземе че се махне, как ще се спогаждат Офанзива с феновете от провинцията. Не виждам как точно Офанзива ще сплоти Сектор Г. Те са хард фенове, това, което правят е силно и добро, но в края на краищата са едни 200 човека, които са май само от София. Споделят определени ценности, но май им е през оная работа, за тези които не са от София посещават по 5/6 мача годишно. Да не говорим че тази работа със събирането на пари чрез продажба на артикули ми е малко съмнителна. Не съм сигурен за себе си коректно ли е спрямо клуба, който можеше да продава свои артикули. А който иска да събира за бои и бомбички, ок. Разбира се тук не съм обеден какво мисля щото са хубави нещата. Така или иначе ако се махне Дуче, не виждам алтернатива. лицата, които не смятат за нужно да се покажат, трябва да бъдат разпознати от ВСИЧКИ в сектора.
ДУЧЕТО : ОТТЕГЛЯМ СЕ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ДУЧЕТО : ОТТЕГЛЯМ СЕ!
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
:D :D
http://***.eu/news167084.html
Преврат в ЦСКА – централният фенклуб свали Дучето
Временно Георги Кендев ще заема ръководния пост
Централният фенклуб на ЦСКА свали Дучето, твърдят запознати. На свиканото извънредно събрание на управителния съвет на организацията Димитър Ангелов е бил отстранен от поста си. Негов временен заместник до провеждането на ново общо събрание е Георги Кендев.
Въпросното заседание, което трябва да избере новия председател на фенклуба на ЦСКА, е насрочено за 10 септември. Дотогава постът председател на централния фенклуб ще бъде заеман от заместника на Димитър Ангелов.
"На събрание на управителния съвет на клуба на привържениците на ЦСКА, провело се на 12.08.2012 г., управителният съвет реши поради злоупотреби да отсрани председателя на фен клуба и на негово място за временен такъв до провеждане на общото събрание насочено за 10.09.2012 бе назначен Георги Кендев", се казва в официалното съобщение на участниците в провелото се събрание.
______________________________________________________________________________________________________________________________________
Дерзайте сега
Преврат в ЦСКА – централният фенклуб свали Дучето
Временно Георги Кендев ще заема ръководния пост
Централният фенклуб на ЦСКА свали Дучето, твърдят запознати. На свиканото извънредно събрание на управителния съвет на организацията Димитър Ангелов е бил отстранен от поста си. Негов временен заместник до провеждането на ново общо събрание е Георги Кендев.
Въпросното заседание, което трябва да избере новия председател на фенклуба на ЦСКА, е насрочено за 10 септември. Дотогава постът председател на централния фенклуб ще бъде заеман от заместника на Димитър Ангелов.
"На събрание на управителния съвет на клуба на привържениците на ЦСКА, провело се на 12.08.2012 г., управителният съвет реши поради злоупотреби да отсрани председателя на фен клуба и на негово място за временен такъв до провеждане на общото събрание насочено за 10.09.2012 бе назначен Георги Кендев", се казва в официалното съобщение на участниците в провелото се събрание.
______________________________________________________________________________________________________________________________________
Дерзайте сега
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
Известният привърженик на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето, обяви, че не иска да коментира дали разпространеният днес протокол за отстраняването му от поста председател на централния фенклуб на ЦСКА, има законова стойност. Той категорично се разграничи от действията на петимата членове на управителния съвет на организацията, които са гласували неговото освобождаване.
"Кое е законно и кое не, определя единствено българският съд. А кое е морално и кое не - това определят хората. Кое е добре за ЦСКА и кое не - трябва да определят цесекарите. Нищо повече не искам да казвам. Радвам се и дори благодаря на тези хора, които са се събрали на този управителен съвет и са ме отстранили. Така или иначе аз не желая да членувам в една и съща организация с тях. И занапред, дали като физическо лице, или под друга форма, няма да имам нищо общо с тях. А дали това, което са решили те и са се подписали, има стойност пред закона, трябва да реши българският съд", заяви Дучето.
"Аз като физическо лице ще продължа да правя това, което винаги съм правил. И ще продължа да го правя, докато трябва. Физическото лице Димитър Ангелов ще организира екскурзия на фенове на ЦСКА до Бургас за посещението на мача Черноморец - ЦСКА. А председателят на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов ще продължи да бъде такъв, докато сегашните собственици на клуба вече не са част от неговото управление. И едва след това на нарочна пресконференция, на която ще присъстват представители на фенски организации от цялата страна, включая и големите организации, "Торсида Пловдив", и "Варна Фирм", и "Горди", ще обявя своето оттегляне и запазвам правото си, като редови привърженик и физическо лице да избера в коя организация на привърженици на ЦСКА ще членувам. Но докато не стане онова, което всеки един истински привърженик на ЦСКА желае, аз няма да спра да се боря за постигането му", завърши Ангелов.
За съжаление разкола в сектор Г е пълен!
"Кое е законно и кое не, определя единствено българският съд. А кое е морално и кое не - това определят хората. Кое е добре за ЦСКА и кое не - трябва да определят цесекарите. Нищо повече не искам да казвам. Радвам се и дори благодаря на тези хора, които са се събрали на този управителен съвет и са ме отстранили. Така или иначе аз не желая да членувам в една и съща организация с тях. И занапред, дали като физическо лице, или под друга форма, няма да имам нищо общо с тях. А дали това, което са решили те и са се подписали, има стойност пред закона, трябва да реши българският съд", заяви Дучето.
"Аз като физическо лице ще продължа да правя това, което винаги съм правил. И ще продължа да го правя, докато трябва. Физическото лице Димитър Ангелов ще организира екскурзия на фенове на ЦСКА до Бургас за посещението на мача Черноморец - ЦСКА. А председателят на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов ще продължи да бъде такъв, докато сегашните собственици на клуба вече не са част от неговото управление. И едва след това на нарочна пресконференция, на която ще присъстват представители на фенски организации от цялата страна, включая и големите организации, "Торсида Пловдив", и "Варна Фирм", и "Горди", ще обявя своето оттегляне и запазвам правото си, като редови привърженик и физическо лице да избера в коя организация на привърженици на ЦСКА ще членувам. Но докато не стане онова, което всеки един истински привърженик на ЦСКА желае, аз няма да спра да се боря за постигането му", завърши Ангелов.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Според мен на превратаджиите не им е чиста работата. Гледах "спорт в обектива" по Канал 3. Там същите тези викат камерата на К3 в офисите на Фенлуба на Армията и показват пликове на Литекс Комерс и плакати на Волен Сидеров от 2006. В пликовете, някакви ръкописи с неясни неща.
Само че не е ясно кой ги е оставил тези неща, щото и самите те имат достъп явно. Отделно Дучето твърди, че от 2010 г Фенклуба е изгонен от Титан от тези помещения. Той обяснява днес за общо събрание на Дербито, те говорят за 10 септември, ама изведнъж преврат на следващия ден. Е защо не изчакаха един месец и не се бе решило всичко на общо събрание. Да не говорим, че конкретните им упреци, които вчера бяха въпроси! ми изглеждат скалъпени.
Иначе сигурно Дучето е правил далавери 13 г. Но нещата тук са сашити с бели конци, и явно тия бързат за някъде изведнъж
ЕДИТ. Ето видеото http://kanal3.bg/?cat=6
Само че не е ясно кой ги е оставил тези неща, щото и самите те имат достъп явно. Отделно Дучето твърди, че от 2010 г Фенклуба е изгонен от Титан от тези помещения. Той обяснява днес за общо събрание на Дербито, те говорят за 10 септември, ама изведнъж преврат на следващия ден. Е защо не изчакаха един месец и не се бе решило всичко на общо събрание. Да не говорим, че конкретните им упреци, които вчера бяха въпроси! ми изглеждат скалъпени.
Иначе сигурно Дучето е правил далавери 13 г. Но нещата тук са сашити с бели конци, и явно тия бързат за някъде изведнъж
ЕДИТ. Ето видеото http://kanal3.bg/?cat=6
GOLEADOR написа:Известният привърженик на ЦСКА Димитър Ангелов - Дучето, обяви, че не иска да коментира дали разпространеният днес протокол за отстраняването му от поста председател на централния фенклуб на ЦСКА, има законова стойност. Той категорично се разграничи от действията на петимата членове на управителния съвет на организацията, които са гласували неговото освобождаване.
Къде точно видя разкол!!Тия постове да не са доживотни!!Нещата следват нормалния си ход!!13 години е начело господина-дойдоха други времена и хората искат промяна-негов проблем, че не се усети навреме и не остави младите да дърпат нещата напред!!Какъв разкол, кви 5 лева?
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Не разкол ами преврат :D. Това новото време не можеше ли да почака един (1) месец до общото събрание, ами трябваше преврат с измислени обвинения и сеир за всички останали!
- capitan7321
- Контакти:
само мнението на офанзива е правилното и меродавно ай стига
Относно разкола.
Ако за теб това е нормално което се случва,за мен не е.Разбира се няма вечни постове и е естествено Дуче да си ходи.Но да знаеш всеки остарява.След десет години може да дойде някоя туристическа фирма в сектор Г и да направи две екскурзии с три рейса и да почне да продава тениски и лепенки на феновете и да обяви колко по-добре се справя от Офанзива и за това е време тея дъртаци да си ходят!За това не е хубаво това цепене на Офанзива и Централен фенклуб , на млади и стари,на софиянци и провинция!Този разкол не води до нищо хубаво.
Ако за теб това е нормално което се случва,за мен не е.Разбира се няма вечни постове и е естествено Дуче да си ходи.Но да знаеш всеки остарява.След десет години може да дойде някоя туристическа фирма в сектор Г и да направи две екскурзии с три рейса и да почне да продава тениски и лепенки на феновете и да обяви колко по-добре се справя от Офанзива и за това е време тея дъртаци да си ходят!За това не е хубаво това цепене на Офанзива и Централен фенклуб , на млади и стари,на софиянци и провинция!Този разкол не води до нищо хубаво.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
capitan7321 написа:само мнението на офанзива е правилното и меродавно ай стига
Ми кажете си вашто де-само някви хвърчащи реплики!! Нашите приказки поне са подкрепени с действия и факти!
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- capitan7321
- Контакти:
те точно офанзива това целят сектор Г под техен контрол