Ето колко ще плаща ЦСКА на новите
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ето колко ще плаща ЦСКА на новите
феновете на ЦСКА ама изобщо не трябва да ги интересува в момента селекцията, а трябва да мислиме как да изгониме "софиянците", че мамата си е ...... иначе тия ги гледах вчера - горе долу добре като за първи мач, има хляб те ще са този сезон , но отново макс 2ро място. то при титаните и зику и мораес имахме пак 2ро ... така че е безсмислено да се коментира някаква си "селекция" при положение , че имаме много по-сериозен проблем. един пич спомена тук, но му изчезна коментара, че е трябвало тези 8 още май месец да се изгонят. Ми той Стойчо си ги изгони, ама титаните му ги върнаха.
Ами Стойчо Муренов да го вземе!Никой не иска Спас Делев
Pichichi написа:Е какво им е класното на тези ?
Поне да бяха класирали миналата година Локо Пд пред ЦСКА, та да кажеш че са сила.
Да ЦСКА трябваше да махне 8-та и то още през май месец ама дали новите са достатъчно силни
за да се борят за титлата ? Аз лично се съмнявам !!!
Вижте Фаич от Мура и Хюсеинович от Сараево !!!
Фаич и в 2-та мача играеше сам с/у цялата ни защита и доста добре се справяше даже още първия
мач само малшанс му попречи да ни накаже, втория мач вече невероятно хладнокръвен гол ни заби.
Хюсеинович какво да го коментирам !!!
Тези играчи надали взимат и 4000 лв. на месец заплати вие ми говорите че 12/14 бона на месец били малко
за тези анонимници, че къде са играли и какво са постигнали ???
Фаич и Хюсейнович и на мен ми направиха страхотно впечатление. Да се чуди човек защо нашите пишман грандове купуват некви измислени португалци, холандци когато само на няколкостотин километра от Сф има научени и много по-евтини играчи. Като се сетя само за покъртително неточните центрирания на на набедения за играч Мюлдер и лошо ми става. Как не се намери един треньор вече 3та година в Левски дето да накара това говедо на тренировка да прави спринтове до аутлинията и центриране

- pesho_1913
- Контакти:
Футболистите в България не заслужават да получават, а напротив, да им взимат пари! Пълни нещастници, мислещи единствено за дискотеките, ку*вите, мангизите. Разхождат фланелките из терена, чакайки с нетърпение да приключи мача, за да ходят да полеят. Взимат заплати като за класни играчи, а всъщност им видяхме "класата" срещу "грандовете" Мура и Сараево.
Ако всички футболисти, подвизаващи се в родното първенство, опровергаваха сумите, които получават за заплата, щяхме да имаме много силно първенство. За жалост те взимат много пари, а играят колкото за възнаграждение от 500лв.
Ако всички футболисти, подвизаващи се в родното първенство, опровергаваха сумите, които получават за заплата, щяхме да имаме много силно първенство. За жалост те взимат много пари, а играят колкото за възнаграждение от 500лв.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Трябва да сложат таван на заплатите във всички български клубове. Не може да вземаш 30 бона на месец и главната ти мисъл да е как ще се изтрезнееш за следващия мач или как да симулираш контузия ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
Хората спасяващи човешки животи зимат по 1000 лева, тия подобия на футболисти зимат по 10-15 хиляди. И 1000 лева са им много! Аз ако бях собственик никога нямаше да давам такива заплати, за да гледам как отборът ми отпада от отбори с средна заплата 1000 евро!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
hazza написа:Трябва да сложат таван на заплатите във всички български клубове. Не може да вземаш 30 бона на месец и главната ти мисъл да е как ще се изтрезнееш за следващия мач или как да симулираш контузия ..
И аз т'ва се чудя. С какво са заслужили такива заплати тия смешници? Хората мечтаят да зимат по 3000-4000 лева, за да си оправят живота по някакъв начин, а тия за 1 година могат да си купят къща на плажа. Жалка картинка! Отбори от Босна и Словения ни правят за смях, дето играчите им зимат по 1000 евро заплата, тия дето зимат по 10000 евро немогат да им стъпят на малкия пръст! Откъде на къде ще зимат такива пари бе? С какво са ги заслужили?
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
nakamura написа:Малко ми се вижда за такива футболисти заплащането . Дали ще имат стимул да играят на 100 % или като в Локо Пд ще си докарват допълнително пари от продажба на срещи
Не знам в третите дивизии на Франция, Гърция, Бразилия и Португалия да дават подобни заплати на полуаматьори, ама щом си рекъл!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Безумие е да е дават такива пари за заплати! То и ние (Левски) сме същите де. Съгласен съм с всички, които казват че трябва да има таван 2-3 000 лв.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
и аз не го разбирам това със заплатите. Ако аз се бъхтя по 24 часа на ден /бачкане на две работи/ - незнам дали ще изскарам и 1 500 евро., при все това, че съм с висше образование и не се имам за тъп. Добре......айде футбол се практикува от към 16-17г. до 32-33г., и затова по-високи заплати. Ама.........нали след 33г. тия стават като мен - сиреч излизат на пазара на труда. Никой няма да им отнеме правото да работят нали ? С две думи - имат предимство и то доста по-голямо от моето. До 33г. са бачкали за по 7-8 хил евро, а аз за 1000 евро. На 33г. /сега съм на 29/ пак ще си взимам тия пари, ама нема да имам нищо спестено, а тия младежи за 15г. /най-малко/ във футбола ще могат да ме купят и да ме продадат пет пъти.
Разбирам....да има футбол в тях. Да играят финали, да славят България - да вдъхват респект и да амбицират децата да ходят в спортните площадки, че да тренират и да станат като тях..........уви НЕ! По-скоро ще хвърлят един гюбек в диското, ще метнат една бутилка пиене и после ще реват в съблеканята, че съдията ги порязал. Добро са играли, али са немали шансо
Разбирам....да има футбол в тях. Да играят финали, да славят България - да вдъхват респект и да амбицират децата да ходят в спортните площадки, че да тренират и да станат като тях..........уви НЕ! По-скоро ще хвърлят един гюбек в диското, ще метнат една бутилка пиене и после ще реват в съблеканята, че съдията ги порязал. Добро са играли, али са немали шансо