Искам само да припомня на изключително културните говедца, че през мач се бият и то най-често по между си!!! Да не говорим как се държаха с Насраско(идола на краварника) когато хвърляха бомбички и той отиде да ги успокоява. Сесщам се и за един мач на Армията, в който изпочупиха стадиона а диктора ги призоваше за европейско поведение. Те хвърлят седалки и псуват като каруцари(каквито всъщност са), той им говори за Европа. А темата за Европа няма да я отварям, тя голразлика е достатъчна. Така че айде няма нищо.
Тук стана малко ала "крадеца вика дръжте крадеца"
ЗДРАВ ФЕНСКИ КЮТЕК И ХИКС ЗА ЦСКА В СОЛУН
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: ЗДРАВ ФЕНСКИ КЮТЕК И ХИКС ЗА ЦСКА В СОЛУН
искаш да ми кажеш че последните години публиката на Левски не се е култивирала ли?
-
- Контакти:
lubeste написа:искаш да ми кажеш че последните години публиката на Левски не се е култивирала ли?
култивирала е много точен израз в случая. все пак се култивират продукти от селскостопански произход.

-
- Контакти:
... не с този тон!
Ако искаш да ме питаш дали публиката на ФК Лефски е станала по-културна си задай въпроса правилно!
А че съм по-умен от теб това вече е ясно.
Понеже така си превеждам неграмотния ти въпрос, отговора е категорично НЕ.
Въпросния мач на армията беше миналия сезон.
Когато хвърляхте бомби по НАСРАСКО, а той след мача ви нарече лумпени беше по-миналия, ако не се лъжа.
Да не говорим за това как се биехте в гърдите, че подкрепяте отбора винаги. След последните разходки до Беларус и Словакия се видя какво е за вас винаги. Ама така е като си в циганската махала се превръщаш в циганин. Стига сте петнили името на апостола
Ако искаш да ме питаш дали публиката на ФК Лефски е станала по-културна си задай въпроса правилно!
Когато хвърляхте бомби по НАСРАСКО, а той след мача ви нарече лумпени беше по-миналия, ако не се лъжа.
Да не говорим за това как се биехте в гърдите, че подкрепяте отбора винаги. След последните разходки до Беларус и Словакия се видя какво е за вас винаги. Ама така е като си в циганската махала се превръщаш в циганин. Стига сте петнили името на апостола
-
- Контакти:
bignikolay написа:ей гуведар, не с този тон!
гуведар???
май ти си уникален простак господин учен
Последна промяна от Darina на 19 фев 2009 13:58, променено общо 1 път.
Причина: Не можете ли без обиди
Причина: Не можете ли без обиди
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта