Интервю с Димитър Борисов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Интервю с Димитър Борисов

Мнениеот Udoji90 » 05 юли 2012 13:36

Yoda написа:
mertezaker написа:Този конфликт между Стойчо и Титаните ще свърши зле, като няма пари това ще ни е селекцията...За първи път може би откакто съм привърженик на отбора, нямам никаква надежда за титла.

Титла ли ?!?!?!?!?!?!?!?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако останете в А група ще е успех !

[offtopic]По голям успех ще е, ако останеш ненаказан от някой модератор. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юли 2012 13:37

Yoda написа:
mertezaker написа:Този конфликт между Стойчо и Титаните ще свърши зле, като няма пари това ще ни е селекцията...За първи път може би откакто съм привърженик на отбора, нямам никаква надежда за титла.

Титла ли ?!?!?!?!?!?!?!?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако останете в А група ще е успех !

Иска ти се нали комплексар :lol: :)

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 05 юли 2012 13:37

BRF написа:
baerba1995 написа:

ок, няма пари, но не е проблем да вземат играчите от миналото лято... с Платини и Делев ще изглеждаме далеч по-опасни напред..

Съгласен съм с теб!Можем отново да имаме Мораес,Делев и Платини като миналата есен.Като прибавим Янев,Анисе и Карачанаков придобиваме доста страшен вид.Не мога да разбера защо не ги вземаме.Въобще всичко ми е пълна мъгла.Вярвам на Стойчо,така че той трябва да излезе и да каже нещата такива каквито са без недомлъвки.

НЯМА КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ДЕЛЕВ И ПЛАТИНИ СЛЕД КАТО ТРАНСФЕРА НА МОРАЕС ПРОПАДНА! Има малък шанс само за Платини, като го сменят за Галчев, но ми си вижда малко сбъркан този вариант.. Иначе относно страшния вид :lol: :lol: Така отдавна не се бях смял

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 05 юли 2012 13:39

Мисля, че не е нужно да се взимат 1 отбор чужденци.
Нека се вземе 1 чужденец от класата на Мораес и да се приключва със селекцията.
Младоците от пролетта се представиха добре !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юли 2012 13:40

ок, няма пари, но не е проблем да вземат играчите от миналото лято... с Платини и Делев ще изглеждаме далеч по-опасни напред..[/quote]
Съгласен съм с теб!Можем отново да имаме Мораес,Делев и Платини като миналата есен.Като прибавим Янев,Анисе и Карачанаков придобиваме доста страшен вид.Не мога да разбера защо не ги вземаме.Въобще всичко ми е пълна мъгла.Вярвам на Стойчо,така че той трябва да излезе и да каже нещата такива каквито са без недомлъвки.[/quote]
НЯМА КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ДЕЛЕВ И ПЛАТИНИ СЛЕД КАТО ТРАНСФЕРА НА МОРАЕС ПРОПАДНА! Има малък шанс само за Платини, като го сменят за Галчев, но ми си вижда малко сбъркан този вариант.. Иначе относно страшния вид :lol: :lol: Така отдавна не се бях смял[/quote]
Делев е безплатен Платини бартер за Галчев къв е проблема.Миналата есен смешно ли ти беше?

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 05 юли 2012 13:40

BRF написа:
Yoda написа:

Иска ти се нали комплексар :lol: :)

.... разбира се, ще е забавно ! То ще бъдат едни празненства, едни купони без край ! Ще си отиде и последното уродливо дете на комунизма !
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 05 юли 2012 13:42

ХАХА уникалния голмайстор, "Новият Стоичков" Делев се видя, че няма грам талант в Турция! Платини много бързо забравихте как го псувахте след като направи един единствен силен полусезон откакто бе на Армията :lol: И ти ми говориш за страшен вид? Като прибавяш Янев, Карачанаков :lol: :lol: Сериозно успокой се и помисли реално над нещата :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юли 2012 13:42

[.... разбира се, ще е забавно ! То ще бъдат едни празненства, едни купони без край ! Ще си отиде и последното уродливо дете на комунизма ![/quote]
И къде ще си отиде?Б Група да не е гробище?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 юли 2012 13:44

gentlemanxxx написа:ХАХА уникалния голмайстор, "Новият Стоичков" Делев се видя, че няма грам талант в Турция! Платини много бързо забравихте как го псувахте след като направи един единствен силен полусезон откакто бе на Армията :lol: И ти ми говориш за страшен вид? Като прибавяш Янев, Карачанаков :lol: :lol: Сериозно успокой се и помисли реално над нещата :lol:

Ми критериите ми са ниски и нищо не съм забравил.Ако ти не се притесняваш от нападението което изредих ОК.Аз бих се радвал да го имаме!

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 05 юли 2012 13:45

BRF написа:
gentlemanxxx написа:ХАХА уникалния голмайстор, "Новият Стоичков" Делев се видя, че няма грам талант в Турция! Платини много бързо забравихте как го псувахте след като направи един единствен силен полусезон откакто бе на Армията :lol: И ти ми говориш за страшен вид? Като прибавяш Янев, Карачанаков :lol: :lol: Сериозно успокой се и помисли реално над нещата :lol:

Ми критериите ми са ниски и нищо не съм забравил.Ако ти не се притесняваш от нападението което изредих ОК.Аз бих се радвал да го имаме!

Не забравяй и Станко в това нападение както и Шеридън(виж за него да кажеш страшен съгласен съм) :lol: :lol: Тоя сезон ще е по смешен дори от предишния , само се чудя сега каква ще е директивата и кой ще е виновния :lol:

Върни се в “ЦСКА”