ЦСКА стартира преговори с Динамо (Букурещ) за Платини
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА стартира преговори с Динамо (Букурещ) за Платини
Положението в отбора е толкова лошо, че Мишел определено ще е полезен, стига разбира се да му плащат и да играе!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
camarasa написа:Bourgas написа:Само в България го има това, да купиш един футболист, да не го платиш, да го продадеш и после да искаш да си го откупиш обратно.
Приятел , трай си, щото вие сте за изхвърляне, а Платини е платен за твоя информация.
Защо не питаш дали община Бургас не дължи пари на Титан
Платини е толкова платен, колкото и Анисе е ваш играч.
ОБЩИНА БУРГАС НЕ ДЪЛЖИ И СТОТИНКА НА ТИТАН...
[offtopic]Никога не съм писал с главни букви, но сега го пиша и заставам зад всяка дума...защото просто пия вода от този извор.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:camarasa написа:Bourgas написа:Само в България го има това, да купиш един футболист, да не го платиш, да го продадеш и после да искаш да си го откупиш обратно.
Приятел , трай си, щото вие сте за изхвърляне, а Платини е платен за твоя информация.
Защо не питаш дали община Бургас не дължи пари на Титан
Платини е толкова платен, колкото и Анисе е ваш играч.
ОБЩИНА БУРГАС НЕ ДЪЛЖИ И СТОТИНКА НА ТИТАН...
[offtopic]Никога не съм писал с главни букви, но сега го пиша и заставам зад всяка дума...защото просто пия вода от този извор.[/offtopic]
Анисе е картотекиран, а Платини е платен. ако мислиш друго - има съд в който можеш да потърсиш плащане!
гражданин от село написа:Дай факти.Или и ти си по простотиите?
Ами то само факти наоколо. Ако не искаш да ги видиш - няма как да ги видиш.
Както и да е. Проблемите ви с тия Титани не са малко. Нашите тоже. Тъй, че платете и да свършваме един път завинаги...

Анисе е картотекиран, а Платини е платен. ако мислиш друго - има съд в който можеш да потърсиш плащане!

Пичове... тоя сезон незнам какво ще става...
100% от началото ще се почне с протести и ще сме поредна година с калъфка. Шанса да провървят нещата става се по-малък и по-малък.

Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
ntodorov написа:Анисе е картотекиран, а Платини е платен. ако мислиш друго - има съд в който можеш да потърсиш плащане!
![]()
![]()
От Марс ли падаш ?
![]()
![]()
За Платини всичко е платено към Ченоморец, остана едно ДДС за което се водят съдебни дела и то не може да бъде платено, преди да се произнесе съда по тази част !
СЕВИ?
- Udoji90
- Контакти:
Отдавна трябваше да сме си взели обратно Мишел, но все пак по-добре късно, отколкото никога. Дано да успеем да си го върнем.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Morgause написа:Пичове... тоя сезон незнам какво ще става...![]()
![]()
100% от началото ще се почне с протести и ще сме поредна година с калъфка. Шанса да провървят нещата става се по-малък и по-малък.
Аз съм адски ядосан на титанчетата, но от към футболисти съм спокоен . Имаме уникален млад талант, като Карата, имаме си и Анисе, който има много потенциал . Христо Янев за две контроли вкара 2 гола и беше близко до още два от фалове . Галчев е с "контузия" от Стойчо и това ме радва още повече . Да видим до къде ще го докараме, иначе ми е ясно, че без да се вдигнем срещу сганта , няма как да станат нещата по добри.
Никъде обаче невидях да казват нещо за терена , който се започна да се строй на Армията!!!!! А за една пръскачка в Разград ми правят цял роман .
- Артилериста
- Контакти:
Вече не знам какво да мисля.Завръщането на Платини е много добра новина.Лично за мен това е най-силният играч играл някога в ЦСКА.Мисля обаче,че нашите "титани" още не са приключили с трансферите.Ще гледат да пробудат Бандата,а това не е добре.Италианеца ми се вижда сериозен,мисля,че ако се сработят със Стойчо нещата ще се получат.Не съм гледал новите,който подписаха,дайте малко инфо за тях,добри ли си,лоши ли са,къде играят и т.н.

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"