Преговорите за продажбата на ЦСКА стартират днес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
27102710
Контакти:

Re: Преговорите за продажбата на ЦСКА стартират днес

Мнениеот 27102710 » 02 юли 2012 07:42

Интересно не интересно както каза колегата ще си носите КРЪСТА :)

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 02 юли 2012 07:50

Аз не знам вие националисти ли сте или фенове на ЦСКА!?
Ако сте първото объркали сте мястото,ако сте второто,трябва да се радвате,защото едно финансово независимо ЦСКА,може да се превърне в най-мощния клуб у нас,което пък не е добре за нас. :twisted:
Не бъдете тесногръди,бъдете отворени,това може само да ви доведе активи и да ви отведе доста далече в европейския клубен живот.Дано само не започнат да се месят разни лепки и да се именуват радетели на армейската кауза,опитвайки се да изведат финансова облага за себе си и по този начин да охладят набързо свежите финанси,от които така се нуждаете.
Истината е,че бог свише ви прати спасител,как ще го приемете си е ваша работа!
Аз също се чудя,как са се приели арабите в Манчестър Сити или мазния Абрамович,които се кипреше на автобуса при победния марш на шампионите в Лондон.
Едно е ясно,парите управляват света в това число и спорта.Въпроса е дали имате друга алтернатива и доколко искате да се развива клуба-на местно ниво или с мощни финанси и в Европа!?
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 02 юли 2012 08:06

ПО- добре човек с пари, отколкото агония и мизерстване с ТИТАНИТЕ . Истината е, че парите управляват света , а тези пари липсват в ЦСКА - има нужда отбора ни от нов инвеститор - мое мнение.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 юли 2012 08:33

В този момент, всичко ще е по-добре от Титан. Нагледах се на всякакви простотии, наслушах се на всякакви неща и вече ми омръзнаха. Все пак ЦСКА е футболен отбор и е време да се говори и пише за футбол. А ако ще и президента на Турция да ни е спонсор - все тая

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 02 юли 2012 09:13

Хайде няма нужда подуенци да ни казват кое било добро за нас и кое лошо.Значи подуенци били борци против комунизма пък техен собственик е агента на Държавна сигурност-Тара.В управата им има още двама агенти-Борил и Николай.Предишния собственик им беше руско-еврейския мафиот Михаил Чорни.Ако новият собственик е коректен нямам нищо против да купи отбора.Още повече,че е роден и израснал в България.Писна ми вече само да чета как виси на на косъм участието ни в евротурнирите заради невъзможността на титаните да плащат сметките.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 юли 2012 09:37

Източника е някаква разновидност на спортлайно.Което прави статията изключително достоверна !

А за "националистите" скрити зад името на национален герой ,не е ли срамно да има 2-3 българи в титулярният състав ? За това ли се е борил ? българите да бъдат малцинство в нещо носещо неговото име ?
Последна промяна от percival на 02 юли 2012 09:39, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 юли 2012 09:38

Като гледам от къде идва новината направо се чудя на автора защо я публикува.Какви са тия директива.ком и кой седи зад тях?Някакво подуянско сайтче си прави гаргара с ЦСКА и това веднага се приема за чиста монета!А относно това кой е турски отбор просто вижте на кой стадион ДПС провежда предизборната си агитация в София!А и погледнете коя агитка агитка пожела успех на кандидата на ДПС за кмет на Подуяне.Левскарите се турчеят,а после се чудят защо им викат "Еничарите на Доган"!Но и това е до време,те и турците ще предадат за да правят ми-ми на новите силни на деня!Не случайно тима им е известен като "отбора на всяка власт!
[offtopic]Азис пее в подкрепа на Росен Владимиров на стадион "Герена"
АНЕЛИЯ БАШЕВА
Фолкзвездата Азис ще пее днес в подкрепа на кандидат-кмета на ДПС в София Росен Владимиров. Концертът ще е безплатен и е от 17 часа на стадион "Герена", съобщиха от предизборния щаб на кандидата на Ахмед Доган за столицата.
Азис е най-скъпо платеният български певец. Едно негово участие струва 3000 лв.
На концерта на "Герена", с който областният управител на София закрива кампанията си, ще пеят още "Ориент Експрес", Бони и Зоран Миливоевич.[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 юли 2012 09:41

Гледам, че са останали дилари на свобода....опс.......сигнал веднага да се претърсят

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 02 юли 2012 10:04

Първо, това е само слух за разлика от гореспоменатите факти. Второ, новият собственик може и да се казва ДжамПаоло Поцо и индикациите за това са пристигането на Ваноли, който ще реорганизира клуба и ще представлява фамилията Поцо в управлението. Може и да не се разберат, като ги знам колко са умни пернишките боклукчии, ама може и да стане.Тогава тежко ви и горко!

Върни се в “ЦСКА”