Преговорите за продажбата на ЦСКА стартират днес
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Преговорите за продажбата на ЦСКА стартират днес
Интересно не интересно както каза колегата ще си носите КРЪСТА 

Парите не миришат! 

Аз не знам вие националисти ли сте или фенове на ЦСКА!?
Ако сте първото объркали сте мястото,ако сте второто,трябва да се радвате,защото едно финансово независимо ЦСКА,може да се превърне в най-мощния клуб у нас,което пък не е добре за нас.
Не бъдете тесногръди,бъдете отворени,това може само да ви доведе активи и да ви отведе доста далече в европейския клубен живот.Дано само не започнат да се месят разни лепки и да се именуват радетели на армейската кауза,опитвайки се да изведат финансова облага за себе си и по този начин да охладят набързо свежите финанси,от които така се нуждаете.
Истината е,че бог свише ви прати спасител,как ще го приемете си е ваша работа!
Аз също се чудя,как са се приели арабите в Манчестър Сити или мазния Абрамович,които се кипреше на автобуса при победния марш на шампионите в Лондон.
Едно е ясно,парите управляват света в това число и спорта.Въпроса е дали имате друга алтернатива и доколко искате да се развива клуба-на местно ниво или с мощни финанси и в Европа!?
Ако сте първото объркали сте мястото,ако сте второто,трябва да се радвате,защото едно финансово независимо ЦСКА,може да се превърне в най-мощния клуб у нас,което пък не е добре за нас.

Не бъдете тесногръди,бъдете отворени,това може само да ви доведе активи и да ви отведе доста далече в европейския клубен живот.Дано само не започнат да се месят разни лепки и да се именуват радетели на армейската кауза,опитвайки се да изведат финансова облага за себе си и по този начин да охладят набързо свежите финанси,от които така се нуждаете.
Истината е,че бог свише ви прати спасител,как ще го приемете си е ваша работа!
Аз също се чудя,как са се приели арабите в Манчестър Сити или мазния Абрамович,които се кипреше на автобуса при победния марш на шампионите в Лондон.
Едно е ясно,парите управляват света в това число и спорта.Въпроса е дали имате друга алтернатива и доколко искате да се развива клуба-на местно ниво или с мощни финанси и в Европа!?
[center]
[/center]

ПО- добре човек с пари, отколкото агония и мизерстване с ТИТАНИТЕ . Истината е, че парите управляват света , а тези пари липсват в ЦСКА - има нужда отбора ни от нов инвеститор - мое мнение.
В този момент, всичко ще е по-добре от Титан. Нагледах се на всякакви простотии, наслушах се на всякакви неща и вече ми омръзнаха. Все пак ЦСКА е футболен отбор и е време да се говори и пише за футбол. А ако ще и президента на Турция да ни е спонсор - все тая
Хайде няма нужда подуенци да ни казват кое било добро за нас и кое лошо.Значи подуенци били борци против комунизма пък техен собственик е агента на Държавна сигурност-Тара.В управата им има още двама агенти-Борил и Николай.Предишния собственик им беше руско-еврейския мафиот Михаил Чорни.Ако новият собственик е коректен нямам нищо против да купи отбора.Още повече,че е роден и израснал в България.Писна ми вече само да чета как виси на на косъм участието ни в евротурнирите заради невъзможността на титаните да плащат сметките.
Източника е някаква разновидност на спортлайно.Което прави статията изключително достоверна !
А за "националистите" скрити зад името на национален герой ,не е ли срамно да има 2-3 българи в титулярният състав ? За това ли се е борил ? българите да бъдат малцинство в нещо носещо неговото име ?
А за "националистите" скрити зад името на национален герой ,не е ли срамно да има 2-3 българи в титулярният състав ? За това ли се е борил ? българите да бъдат малцинство в нещо носещо неговото име ?
Последна промяна от percival на 02 юли 2012 09:39, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Като гледам от къде идва новината направо се чудя на автора защо я публикува.Какви са тия директива.ком и кой седи зад тях?Някакво подуянско сайтче си прави гаргара с ЦСКА и това веднага се приема за чиста монета!А относно това кой е турски отбор просто вижте на кой стадион ДПС провежда предизборната си агитация в София!А и погледнете коя агитка агитка пожела успех на кандидата на ДПС за кмет на Подуяне.Левскарите се турчеят,а после се чудят защо им викат "Еничарите на Доган"!Но и това е до време,те и турците ще предадат за да правят ми-ми на новите силни на деня!Не случайно тима им е известен като "отбора на всяка власт!
[offtopic]Азис пее в подкрепа на Росен Владимиров на стадион "Герена"
АНЕЛИЯ БАШЕВА
Фолкзвездата Азис ще пее днес в подкрепа на кандидат-кмета на ДПС в София Росен Владимиров. Концертът ще е безплатен и е от 17 часа на стадион "Герена", съобщиха от предизборния щаб на кандидата на Ахмед Доган за столицата.
Азис е най-скъпо платеният български певец. Едно негово участие струва 3000 лв.
На концерта на "Герена", с който областният управител на София закрива кампанията си, ще пеят още "Ориент Експрес", Бони и Зоран Миливоевич.[/offtopic]
[offtopic]Азис пее в подкрепа на Росен Владимиров на стадион "Герена"
АНЕЛИЯ БАШЕВА
Фолкзвездата Азис ще пее днес в подкрепа на кандидат-кмета на ДПС в София Росен Владимиров. Концертът ще е безплатен и е от 17 часа на стадион "Герена", съобщиха от предизборния щаб на кандидата на Ахмед Доган за столицата.
Азис е най-скъпо платеният български певец. Едно негово участие струва 3000 лв.
На концерта на "Герена", с който областният управител на София закрива кампанията си, ще пеят още "Ориент Експрес", Бони и Зоран Миливоевич.[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Гледам, че са останали дилари на свобода....опс.......сигнал веднага да се претърсят
Първо, това е само слух за разлика от гореспоменатите факти. Второ, новият собственик може и да се казва ДжамПаоло Поцо и индикациите за това са пристигането на Ваноли, който ще реорганизира клуба и ще представлява фамилията Поцо в управлението. Може и да не се разберат, като ги знам колко са умни пернишките боклукчии, ама може и да стане.Тогава тежко ви и горко!