ЦСКА София-Сепахан контрола в Турция
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: ЦСКА София-Сепахан контрола в турция!
2:0
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
PFC Litex написа:kiko75 написа:i аз но тия изчезнаха някаде нито вест от тяхPOPCORN написа:аз пък искам Драме ..
Тези са в Сливен, какво правят там не зная.
ми ако са там значи се састезават за ЦСКА като лекоатлети и така ще ги картотекират а дано да са там
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
-
- Контакти:
7' Топката попада в Джамшидиан, той стреля от границата на наказателното поле, но топката преминава покрай вратата на Макенджиев
6' Центриране на Джамшидиан към Джафарпур, който пада, иранците имат претенции за нарушение срещу Джафарпур при центрирането, но реферът не дава сигнал
Тия ни нагъват!Станко неска дали ще бие рекорд за непипнал цяло полувреме топката?С Торпедо на 25 минутата го смениха заради ''дейното'' му участие в мача.
6' Центриране на Джамшидиан към Джафарпур, който пада, иранците имат претенции за нарушение срещу Джафарпур при центрирането, но реферът не дава сигнал
Тия ни нагъват!Станко неска дали ще бие рекорд за непипнал цяло полувреме топката?С Торпедо на 25 минутата го смениха заради ''дейното'' му участие в мача.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Джамшидиан към Джафарпур
тея двамата не ме кефат

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
kiko75 написа: ми ако са там значи се састезават за ЦСКА като лекоатлети и така ще ги картотекират а дано да са там
Влизай по-често в официалният форум на ЦСКА и ще знаеш много неща, дори и снимки пусна едно момче за доказателство.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Тия ни нагъват!Станко неска дали ще бие рекорд за непипнал цяло полувреме топката?С Торпедо на 25 минутата го смениха заради ''дейното'' му участие в мача.
Според това което беше написал Александров за този отбор, той съвсем не е случаен..

- ralka_levskarka
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Джамшидиан към Джафарпур
тея двамата не ме кефат![]()
Едва едва прочетох името на първия

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ми ми казаха че ще ги правят лекоатлети и после аматиори в цска но в весниците пишат че са искали пари и затова мислех че човека ме излагал за СливенPFC Litex написа:kiko75 написа: ми ако са там значи се састезават за ЦСКА като лекоатлети и така ще ги картотекират а дано да са там
Влизай по-често в официалният форум на ЦСКА и ще знаеш много неща, дори и снимки пусна едно момче за доказателство.

в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
-
- Контакти:
1' Най-дрбата ситуация за ЦСКА до момента, Бандаловски тръгна на пробив към наказателното поле, излезе на стрелкова позиция, стреля, топката рикошира обаче, попадна в Шеридън, ирландецът стреля почти от аут линията, топката срещна напречната греда

я даи линк към снимките ако ти е възможно деPFC Litex написа:kiko75 написа: ми ако са там значи се састезават за ЦСКА като лекоатлети и така ще ги картотекират а дано да са там