НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: НСБОП затвори двама от ЦСКА !!!
Имза ли нещо гнило и нечестно да не е свързано с ЦСКА? Жалко отборче, отдавна са за исхвърляне.
plamak написа:Имза ли нещо гнило и нечестно да не е свързано с ЦСКА? Жалко отборче, отдавна са за исхвърляне.
Чукча писател ,не читател !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Били разтълкувал това червеничкото ?
По твоята логика на мислене Николай Гигов трябва да го съдят за убийства ,все пак се занимава с оръжия : )
Типично подуенско мислене
Злобата не взима връх при мен, така че не се тревожи за здравето ми

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- dreben23
- Контакти:
Доколкото става ясно единият вече не е в отбора, другият пък, ако го окошарят, ама на никой няма да липсва! Гарантирам!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
TristaNNN написа:percival написа:Момко .злобата взема връх в живота ти .Контролирай я докато е време.
Били разтълкувал това червеничкото ?
По твоята логика на мислене Николай Гигов трябва да го съдят за убийства ,все пак се занимава с оръжия : )
Типично подуенско мислене
Злобата не взима връх при мен, така че не се тревожи за здравето миГледам че ти нещо си напрегнат, така че да - ще ти го разтълкувам простичко: "Не е хубаво професионален футболист да има допир до залагания и други подобни." Това е според едно правилниче, а не са мои тълкувания. Разбира се, никой няма да го съди, коли, беси, бие или разстреля, просто отчитаме това явление като "не"хубаво.
Според мен под това други влиза само едно нещо и то е симулативна игра.Никой ама абсолютно никой няма право да забранява на футболист да инвестира собствените си пари.Още по малко пък някой драскач като зарков .Кое е хубаво и кое не си го решава футболиста ,парите са си неговите ,а и по закон и правилници никъде не е забранено.зарков си ги изсмуква от пръстите и вие като слънчаци на червей кълвете ,все пак е "нещо: против ЦСКА.Тоя тъпак ще почна да му чета анализите когато излезе публично и си каже какво имаше между него и Мурад Хидауед

ПП:И да ти дам малко пояснения:"пунктовете" са напълно законни и никой не ги е затварял ,нямат законовото право да го направят.Макар и много да им се иска да го направят.Нормално е да разпитат притежателите им във връзка с убийството на генералният им мениджър.Има много футболисти собственици на такива "пунктове" не е нищо ново ,но не е и незаконно

Последна промяна от percival на 24 юни 2012 20:30, променено общо 2 пъти.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Станко ли ? Я го виж ти младежа. Браво Станко, пак ми се издигна в очите!!!
Само Станко Йовчев!!!!
Само Станко Йовчев!!!!
percival написа:Поредната помия от зарков,не мисля ,че има закон забраняваш на футболистите да инвестират в частен бизнес.Всичко в тая тема е слюнки и злоба !
КЛЮЧ !
частен бизнес = нелегален букмейкърски пункт= професионален футоболист от ЦСКА

Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
- dreben23
- Контакти:
percival написа:
Тоя тъпак ще почна да му чета анализите когато излезе публично и си каже какво имаше между него и Мурад Хидауед
Кво да има- флуиди!

***САМО ЦСКА!***
[offtopic]Интересно в Левски дали някой играе на Тото1?Но това не е подсъдно,все пак Иво Тонев е само шеф там.[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
mitko_r написа:percival написа:Поредната помия от зарков,не мисля ,че има закон забраняваш на футболистите да инвестират в частен бизнес.Всичко в тая тема е слюнки и злоба !
КЛЮЧ !
частен бизнес = нелегален букмейкърски пункт= професионален футоболист от ЦСКА![]()
Всичко си е в реда на нещата според мен. Нищо ново и нередно
И на теб май не ти се отдава мисленето