Извънредно: Станко Йовчев впечатлява Стойчо

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Извънредно: Станко Йовчев впечатлява Стойчо

Мнениеот k_oleto » 21 юни 2012 21:15

CTAHKO написа:
Брабиняка написа:Един е Станко Йовчев! :)

Естествено,че съм един 8-) Колко да сме :?

най-големия. И извинявай, че често те споменавам във форума, но си ми слабост!! Току що написах гневно писмо на бат Бойко, че не те е поканил в супер дербито: Бистрица - Лудогорец. Явно богатите феновете са на почивка и никой не може да извади 1 000лв. за билет

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 21 юни 2012 21:15

valantain написа:Хора като оставим майтапа настрана,някой знае ли защо продължават да го държат това недоразумение?
Надявах се Стойчо да го разкара,но уви махнаха сума нападатели дето са със 100класи над него но тази пиявица продължава да си стои на резервната скамейка и да си гледа мачовете от близо :o :o :o

:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 21 юни 2012 21:35

Пловдивчанинът написа:
k_oleto написа:Както е известно, аз съм голям фен на Станко, даже бях направил фен-тема, но същата беше изтрита брутално

Нападателят на ЦСКА Станко Йовчев впечатлява треньорския щаб на отбора.

Юношата на "армейците" е показва най-добри резултати на тестовете по време на лагера в Боровец.

Откакто е част от "червените", Йовчев рядко получава шанс да се изявява. Винаги е в групата, но не му се гласува доверие.

[offtopic]Сори за спама имаш ли представа как се казва момчето от Пловдив.[/offtopic]

специално за теб: из форума на ЦСКА - за трансферите

шивача написа:
гражданин от село написа:
Шивач,дай някаква информация за това момче Мастагарков?

само съм го чувал, но питах за него и буквално ми казаха, че е връзкарче и за нищо не ставал

9---------------------------
Ще делят една стая със Станко по време на подготовката и вечерно време ще сънуват полуфинали в ШЛ то
PR_CSKA

Върнете се в началото
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
от гражданин от село на 09 Юни 2012 16:19

Подсилваме пейката,щом взимаме резерва на Станко.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 21 юни 2012 22:26

k_oleto написа:
CTAHKO написа:Естествено,че съм един 8-) Колко да сме :?

най-големия. И извинявай, че често те споменавам във форума, но си ми слабост!! Току що написах гневно писмо на бат Бойко, че не те е поканил в супер дербито: Бистрица - Лудогорец. Явно богатите феновете са на почивка и никой не може да извади 1 000лв. за билет

Спокойно,свикнал съм с папараците и многобройните ми фенове :lol: Андре Вилаш Боаш казваше,че за да си добър футболист,трябва да бъдеш добра резерва.Значи аз цял живот съм сред най-добрите футболисти,че и все по-добър ще ставам :) Освен това,имам страхотен поглед върху играта,а и как да е иначе.Винаги гледам от първия ред.Каква по-хубава гледка от тази :lol: Бербатов дойде преди известно време да изгледа няколко мача на ЦСКА и конкретно моята игра.До тогава само беше чувал за мен.Явно е останал впечатлен и започна да ме копира 8-) Виждам,че и той много бързо схваща 8-) Вече усещам сериозна конкуренция в негово лице 8-) Може да се наложи да сложим още една пейка :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 юни 2012 22:48

Вие му се подигравате на тоя :mrgreen: Ама пича си взима заплата да не прави нищо?

Браво Станко ти си ИЗрод!!! :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 юни 2012 08:35

valantain написа:Хора като оставим майтапа настрана,някой знае ли защо продължават да го държат това недоразумение?
Надявах се Стойчо да го разкара,но уви махнаха сума нападатели дето са със 100класи над него но тази пиявица продължава да си стои на резервната скамейка и да си гледа мачовете от близо :o :o :o

Защото е "чичовото". ;) Или вуйчовото..едно от двете незнам кое. Сам ще се сетиш със кой има роднинска връзка. Един чичко родом от Перник със голема глава, има проблем с говора, когато е на няколко уискита и така. :)

СТАНКО ЙОВЧЕВ!!! :!: :!: :!:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 22 юни 2012 09:41

Червени_шампиони написа:

Защото е "чичовото". ;) Или вуйчовото..едно от двете незнам кое. Сам ще се сетиш със кой има роднинска връзка. Един чичко родом от Перник със голема глава, има проблем с говора, когато е на няколко уискита и така. :)

Благодаря на феновете на ЦСКА за тази тема. Винаги искрено се забавлявам докато чета темите за Станко. Обаче вашия с голямата глава май има проблем с говора не само когато е на няколко уискита. То, кой ли като е на няколко уискита няма проблем с говора? Аз лично едно уиски да джасна и почвам да говоря като него. :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 22 юни 2012 10:58

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 22 юни 2012 15:35

Щом Станко е с най-добри показатели представям си другите, с какви са. Той почива цяла година и не виждам и затова сега е пръв. Ако някой може да ми каже нормална причина това момче да е в отбора ще призная, че не разбирам грам от футбол. Яд ме е, че заради такъв парашутист Стани Костов замина за Ботев. Да видим, като продадът Мораес, кой ще играе напред. Искам да попитам шефовете, докога талантите ни ще се раздават с лека ръка, а после ще си плащаме за тях? Как не разбраха, че пари могат да се изкарат само от български-млади играчи, а не от неизвестни чужденци.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 22 юни 2012 21:18

Червени_шампиони написа:

GLUPOSTI NA TYRKALETA
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “ЦСКА”