plamak написа:ЦСКА е бил най-успешен отбор миналият век благодарение на националните футболисти, които са взимали насила или по заповед. Какви успехи има отбора сега след като са поставени при равни условия с другите отбори - НИКАКВИ!!!!!. ЦСКА съществува все още благодарение на силното лоби сред държавни управници, защото по всички футболни Закони отдавна трябва да са при аматьорите. Според мен пречистването на този отбор трябва да започне от аматьорските групи и да скъсате с армейското минало, защото сега нямат нищо общо с армията, или рискувате да бъдете ликвидирани както бе ликвидирана Българската армия. Освен това има едно основно правило и това касае всички отбори, че не може по нечестен начин, с кражби, лъжи, измами и несправедливи приьоми да се постигат трайни резултати и успехи, защото всяко нечестие се връща стократно. По отношение на заглавието имам забележка, че не може да се призовава да бъдат линчувани хора, които управляват своя фирма със свои пари по начина по който си искат. Това си е тяхно право. С протест може да ги принудите да продадът фирмата си, но не и да ги линчувате. Сеедно Аз да линчувам някой, защото не ми харесва как управлява семейството си.
[offtopic]Много обичате да говорите глупости

!!! В ЦСКА НИКОГА НЕ Е ИДВАЛ ФУТБОЛИСТ НА СИЛА!!! Да си чул някога футболист на ЦСКА да в говорил подобно нещо!? Колкото до Левски - там вече можем да говорим за футболист откарани на СИЛА в този отбор на властта![/offtopic]
За пореден път се обеждавам, че от българските фенове нищо не става. Дори и ножа да опре до гърлото - повече от 500 човека НИКОГА няма да се съберем да защитим клуба си. Смешно е - няма спор, но това не е само при нас. В който и български отбор да се случва подобно нещо резултата няма да е по-различен. Аз докато го има ЦСКА винаги ще стоя зад него и ще го браня с всички сили, и сам воинът е воин!