За Бога, братя, линчувайте! Автор: Васил Хаджийски

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Re: За Бога, братя, линчувайте! Автор: Васил Хаджийски

Мнениеот viking22 » 14 юни 2012 18:14

джони написа:
viking22 написа:Много вие страх от нас, все да ни закриват ах колко сте жалки ,нямате капка достойнство :roll:

никой не иска да ви закрива ,а просто да играете в селскте групи

да вие по лесно, най добрия противник да го премахнем по другия начин. :lol:

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 14 юни 2012 18:17

Чудно как в темата се включи провокатор, който май повече мрази шопите, отколкото да обича отбора си и ние всички започваме да пропускаме смисъла и. Поздрав за човека, посетил първата тренировка на отбора ни. Аз минах от там два пъти в тоя ден, не видях никой от факторите в клуба, само няколко доста възрастни, които стояха на сянка пред сектор А и не останах. Като гледам, нямаше и за какво. НО, по лошото е че нищо добро не се случва и всички слухове за появата на нов инвеститор /Антон Божков, Вълка/ си останаха само слухове. Пътят на Ботев Пд е измишльотина, ако не беше най-силния човек в държавата след Б.Б. - Ц. Василев, отборът им щеше да се лашка между В и Б група още доста време с оня отбор, в който Курдов беше най-голямата им звезда. Такъв път не може да има и Уимбълдън и Манчестър на феновете в Англия го доказват също.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 юни 2012 18:22

viking22 написа:
джони написа:
viking22 написа:Много вие страх от нас, все да ни закриват ах колко сте жалки ,нямате капка достойнство :roll:

никой не иска да ви закрива ,а просто да играете в селскте групи

да вие по лесно, най добрия противник да го премахнем по другия начин. hihihihii :lol:

Какъв най-добър противник сте вие бе? :lol: :lol: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 14 юни 2012 18:34

ЦСКА е бил най-успешен отбор миналият век благодарение на националните футболисти, които са взимали насила или по заповед. Какви успехи има отбора сега след като са поставени при равни условия с другите отбори - НИКАКВИ!!!!!. ЦСКА съществува все още благодарение на силното лоби сред държавни управници, защото по всички футболни Закони отдавна трябва да са при аматьорите. Според мен пречистването на този отбор трябва да започне от аматьорските групи и да скъсате с армейското минало, защото сега нямат нищо общо с армията, или рискувате да бъдете ликвидирани както бе ликвидирана Българската армия. Освен това има едно основно правило и това касае всички отбори, че не може по нечестен начин, с кражби, лъжи, измами и несправедливи приьоми да се постигат трайни резултати и успехи, защото всяко нечестие се връща стократно. По отношение на заглавието имам забележка, че не може да се призовава да бъдат линчувани хора, които управляват своя фирма със свои пари по начина по който си искат. Това си е тяхно право. С протест може да ги принудите да продадът фирмата си, но не и да ги линчувате. Сеедно Аз да линчувам някой, защото не ми харесва как управлява семейството си.

Потребителски аватар
L0rDa
Контакти:

Мнениеот L0rDa » 14 юни 2012 18:42

Виждам, че в темата сините са много активни, за това искам да ги помоля да бъдат снизходителни към нас, горкичките. Аз пък за благодарност ще им подскажа кои са чаканите 2 попълнения в техния отбор.
[offtopic]И двамата са черногорци - млади и национални състезатели ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 14 юни 2012 18:45

plamak написа:ЦСКА е бил най-успешен отбор миналият век благодарение на националните футболисти, които са взимали насила или по заповед. Какви успехи има отбора сега след като са поставени при равни условия с другите отбори - НИКАКВИ!!!!!. ЦСКА съществува все още благодарение на силното лоби сред държавни управници, защото по всички футболни Закони отдавна трябва да са при аматьорите. Според мен пречистването на този отбор трябва да започне от аматьорските групи и да скъсате с армейското минало, защото сега нямат нищо общо с армията, или рискувате да бъдете ликвидирани както бе ликвидирана Българската армия. Освен това има едно основно правило и това касае всички отбори, че не може по нечестен начин, с кражби, лъжи, измами и несправедливи приьоми да се постигат трайни резултати и успехи, защото всяко нечестие се връща стократно. По отношение на заглавието имам забележка, че не може да се призовава да бъдат линчувани хора, които управляват своя фирма със свои пари по начина по който си искат. Това си е тяхно право. С протест може да ги принудите да продадът фирмата си, но не и да ги линчувате. Сеедно Аз да линчувам някой, защото не ми харесва как управлява семейството си.

[offtopic]Много обичате да говорите глупости :lol: :lol: :lol: !!! В ЦСКА НИКОГА НЕ Е ИДВАЛ ФУТБОЛИСТ НА СИЛА!!! Да си чул някога футболист на ЦСКА да в говорил подобно нещо!? Колкото до Левски - там вече можем да говорим за футболист откарани на СИЛА в този отбор на властта![/offtopic]

За пореден път се обеждавам, че от българските фенове нищо не става. Дори и ножа да опре до гърлото - повече от 500 човека НИКОГА няма да се съберем да защитим клуба си. Смешно е - няма спор, но това не е само при нас. В който и български отбор да се случва подобно нещо резултата няма да е по-различен. Аз докато го има ЦСКА винаги ще стоя зад него и ще го браня с всички сили, и сам воинът е воин!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 14 юни 2012 18:50

Morgause написа:
plamak написа:ЦСКА е бил най-успешен отбор миналият век благодарение на националните футболисти, които са взимали насила или по заповед. Какви успехи има отбора сега след като са поставени при равни условия с другите отбори - НИКАКВИ!!!!!. ЦСКА съществува все още благодарение на силното лоби сред държавни управници, защото по всички футболни Закони отдавна трябва да са при аматьорите. Според мен пречистването на този отбор трябва да започне от аматьорските групи и да скъсате с армейското минало, защото сега нямат нищо общо с армията, или рискувате да бъдете ликвидирани както бе ликвидирана Българската армия. Освен това има едно основно правило и това касае всички отбори, че не може по нечестен начин, с кражби, лъжи, измами и несправедливи приьоми да се постигат трайни резултати и успехи, защото всяко нечестие се връща стократно. По отношение на заглавието имам забележка, че не може да се призовава да бъдат линчувани хора, които управляват своя фирма със свои пари по начина по който си искат. Това си е тяхно право. С протест може да ги принудите да продадът фирмата си, но не и да ги линчувате. Сеедно Аз да линчувам някой, защото не ми харесва как управлява семейството си.

[offtopic]Много обичате да говорите глупости :lol: :lol: :lol: !!! В ЦСКА НИКОГА НЕ Е ИДВАЛ ФУТБОЛИСТ НА СИЛА!!! Да си чул някога футболист на ЦСКА да в говорил подобно нещо!? Колкото до Левски - там вече можем да говорим за футболист откарани на СИЛА в този отбор на властта![/offtopic]

За пореден път се обеждавам, че от българските фенове нищо не става. Дори и ножа да опре до гърлото - повече от 500 човека НИКОГА няма да се съберем да защитим клуба си. Смешно е - няма спор, но това не е само при нас. В който и български отбор да се случва подобно нещо резултата няма да е по-различен. Аз докато го има ЦСКА винаги ще стоя зад него и ще го браня с всички сили, и сам воинът е воин!

Питай Зума (ако знаеш кой е ,разбира се)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 14 юни 2012 19:02

Закрихте един път Ботев Пд,три-Пирин Бл-време ви е вече!!!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 14 юни 2012 19:12

Имайки предвид, че ЦСКА в последните 20 години има толкова титли, колкото и Литекс - очевидно не сте толкова страшни. Нали всичко при вас се мери с титли, нека мерим с вашия аршин ;)
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 14 юни 2012 19:46

Син до гроб написа:
Morgause написа:

Питай Зума (ако знаеш кой е ,разбира се)

Зума в ЦСКА не е играл. И няма какво да слушам някакъв глупак!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!