Стюарди да охраняват гостуващите агитки

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Стюарди да охраняват гостуващите агитки

Мнениеот dunavfc » 25 май 2012 23:11

uppercut написа:за мен и двете страни са виновни едните че трошат и се опитват да нахлуват а другите че използват мутренски методи и то пред очите на полицията което е стряскащо :shock: ............ не ми се мисли какво щеше да стане с мутрите ако феновете на розовите не си бяха изхвърлили бомбичките преди това .......... прави са сините като казват че другия път гостуващите може да са подготвени и тогава ще стане страшно ............. мисля че държавата трябва да вземе мерки както за хулиганите които вдалстват по стадионите така и за случая с мутрите който е шокиращ :shock:

Боклук,имаше ли такива неща,когато гостуваше Левски,като Берое,Литекс и Черно море не са фактор за теб ? Кой ще тръгне да те бие,ако ти си гледаш нормално и спокойно мачът ?

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 25 май 2012 23:15

Големи наглеци се оказаха тея от цска. Хем се опитват да убиват невинни хора с бомби, хем с претенции...

sandi74

Мнениеот sandi74 » 25 май 2012 23:30

Не се ли наревахте бе момиченца? :mrgreen:

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 26 май 2012 00:09

Seichov написа:За такова нещо ако има закони Хуйогорец трябва да ги изхвърлят във В група .И тези с тръбите боже мили и какво ще стане ако удари някой и го убие????Такива в Белене.

Най-добре да ги закрият,Лудогорец,настоящия шампион и да забранят да има такъв отбор,нека се радват.Стига са страдали столичани.Голям трън.
А онези с изкъртените винкели ако утрепят някого-паметник на национален друсан герой,минимум депутат от БКП и т.н.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2012 00:09

Защо никой не коментира случката с момчето във инвалидната количка бе измет гадна ? Колко долна,незначителна хлебарка трябва да си да целиш с факли и бомби в сектор с предимно обикновени,семейни хора ? Кога ще видя тема в вашият форум по този случай моралисти ? Другият път ви пожелавам да ви убият като кучета.България няма нужда от такива бацили.

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 26 май 2012 00:18

dunavfc написа:Защо никой не коментира случката с момчето във инвалидната количка бе измет гадна ? Колко долна,незначителна хлебарка трябва да си да целиш с факли и бомби в сектор с предимно обикновени,семейни хора ? Кога ще видя тема в вашият форум по този случай моралисти ? Другият път ви пожелавам да ви убият като кучета.България няма нужда от такива бацили.

Дай да убият и тия в секБтор по твоята логика? Бързо забравяте бе, мамка му.... забравяте как на дербито есента ушевите ви смазваха по улиците на София. Забравихте за ония плакати, които издигахте в Разград срещу ББ и какви проблеми имахте после. Помните само това, което ви е удобно, измет.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 26 май 2012 00:25

dunavfc написа:Защо никой не коментира случката с момчето във инвалидната количка бе измет гадна ? Колко долна,незначителна хлебарка трябва да си да целиш с факли и бомби в сектор с предимно обикновени,семейни хора ? Кога ще видя тема в вашият форум по този случай моралисти ? Другият път ви пожелавам да ви убият като кучета.България няма нужда от такива бацили.

Земляк,няма как да я коментират,не им е приоритет.Такъв ужас на снимките видяхте ли?Как се е почувсвало детето,та дори да побегне не може.Родителите му.......Направо побеснях,когато разбрах какво е станало,по време на мача го разбрахме .Винаги сядаха в сектор Б ,не пропускаха домакински мач.Понеже простотиите с билетите бяха върха,са се снабдили за сектор А.Дядото на детето е един от основателите на детската школа у нас.Цесекари.Не им се сърди,те не са виновни.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2012 00:33

vpnikolov написа:

Дай да убият и тия в секБтор по твоята логика? Бързо забравяте бе, мамка му.... забравяте как на дербито есента ушевите ви смазваха по улиците на София. Забравихте за ония плакати, които издигахте в Разград срещу ББ и какви проблеми имахте после. Помните само това, което ви е удобно, измет.

Абе повърхностна гнидо,къде видя да пиша нещо за Левски бе ? Така като ми гледаш аватарът и никът,дали съм от Левски а :shock: За всички наркомани от обкръжението на Таки в Сектор Б също бих пожелал подобна смърт,каквато с "материала" си са донеси на много други.И без значение дали става дума за Левски,ЦСКА,Ботев,Локомотив или Дунав,всеки който се показва като животно заслужава най-малкото да умре !

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 26 май 2012 00:49

Който смърт пожелава - смърт го застига. Само това ще ти кажа. А така като гледам тази омраза ще те убие рано или късно. Дребна душица си... С това ли си запълваш деня, по цял ден да плюеш по ЦСКА, понеже явно няма какво да кажеш за твоя любим отбор?

П.с. Бях останал с друго впечатление за клубните ти пристрастия.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2012 01:10

vpnikolov написа:Който смърт пожелава - смърт го застига. Само това ще ти кажа. А така като гледам тази омраза ще те убие рано или късно. Дребна душица си... С това ли си запълваш деня, по цял ден да плюеш по ЦСКА, понеже явно няма какво да кажеш за твоя любим отбор?

П.с. Бях останал с друго впечатление за клубните ти пристрастия.

И да не пожелавам и да пожелавам,аз ти и всеки който има шанса да се появи на тоя свят някой ден ще умре,така че не ми излизай с детските си изречения "Който смърт пожелава - смърт го застига".Втора твоя грешка,мислиш че плюя целенасочено само към ЦСКА,плюю към всичко което ме отвръщава,отблъсква и събужда омразата в мен.Вие просто сте много жалка,долнопробна картинка,затова и повечето неутрални в спора ви с Левски ви ненавиждат и ви мразят.Големите мъже,които щяха да взривят Разград и да колят и бесят ги ебаха жестоко и си признавам,че изпитах голям кеф ;) Другия път смърт !

Върни се в “ЦСКА”