ЦСКА и АС-23 !?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
konan

Re: ЦСКА и АС-23 !?

Мнениеот konan » 11 фев 2009 15:03

tprodanov написа:Не виждам нищо нормално в нашия случай. Царската армия и комунистическата армия са враждуващи армии, ако не си наясно с историята на страната.

Ето това мнение го научи на изуст! -
Разбира се, че има. 9 от играчите на АС-23 са осъдени от народният съд като "врагове на народ" от същите тези, които създадоха чорбата!

Пич,ти май не си ходил много,много на училище.Аз имах вуйчо,който беше царски офицер от Българската Армия.Веднага след 9-ти септември същата армия започва война на Запад от Калотина и до ден днешен си е една и съща.Имало е само един период,когато Българската армия е действала във вътрешността на страната-като жандармерия и това е след като е приет Зекон за защита на държавата....Това е.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 фев 2009 15:09

http://www.youtube.com/watch?v=SLZCw6qBzsI

ЦСКА - Нищо общо с АС-23 !
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 фев 2009 15:09

:shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No_CENZURE!!!

Мнениеот No_CENZURE!!! » 11 фев 2009 15:13

Все пак начело на АС-23, както и футболистите им не са ли били царски офицери, които са имали фашистки убеждения, а ЦСКА е под крилото на комунистите, нещо не ми се връзва да са им приемници, защото това са две взаимно изключващи се понятия :!: :?:
Защо допреди 5-6 години никой не говореше за АС-23, а в момента тече такава кампания :?:
Защо 50-те, 60-те, 70-те, 80-те, та дори и 90-те години никъде не се споменава и пише за ЦСКА и АС-23 като за нещо общо :?:
Защо и сайта, който ви казах armeici1948.com, са именно 1948, а не са 1923 :?:
Защо на емблемата на ЦСКА винаги е стояла годината 1948 :?:
Защо празнуваха 60 годишнина :?:
Като за последно мнението на 2-ма привърженици на този отбор ---------------------->

http://www.youtube.com/watch?v=U2gt_QxLcWQ

Аз мисля че и представителите на червения отбор не знаят отговорите на въпросите от по-горе :roll:

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 11 фев 2009 15:13

Поредния доста абсурден и неумел опит да се "сътвори" нова история! Аналогично на опитите да се изкара турското робство като "розово присъствие", а баташкото клане като местна, недодялана измислица!!! Тези хора, занимаващи се с подобни неща са най-жалките и най-презряните! Който иска да разгледа сформирането на ЦСКА, нека да отиде в хрониките и да види в рамките на няколко години как името е менено според интересите неколкократно! Няма друг такъв прецедент - за 7-8 години името да се среща в 5-6 различни варианта! Нека всеки сам да се направи изводите защо е така и какво означават тези трансформации! Но хората помнят и както и да се опитват да маниполират историята, някои индивиди, каквито и неща да се преписват и да се превеждат рехави и смешни доказателства, истината е една и тя се знае от всички! АС-23, няма нищо общо със създадения през 1948 г. отбор!!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 фев 2009 15:17

No_CENZURE!!! написа:Все пак начело на АС-23, както и футболистите им не са ли били царски офицери, които са имали фашистки убеждения, а ЦСКА е под крилото на комунистите, нещо не ми се връзва да са им приемници, защото това са две взаимно изключващи се понятия :!: :?:
Защо допреди 5-6 години никой не говореше за АС-23, а в момента тече такава кампания :?:
Защо 50-те, 60-те, 70-те, 80-те, та дори и 90-те години никъде не се споменава и пише за ЦСКА и АС-23 като за нещо общо :?:
Защо и сайта, който ви казах armeici1948.com, са именно 1948, а не са 1923 :?:
Защо на емблемата на ЦСКА винаги е стояла годината 1948 :?:
Защо празнуваха 60 годишнина :?:
Като за последно мнението на 2-ма привърженици на този отбор ---------------------->

http://www.youtube.com/watch?v=U2gt_QxLcWQ

Аз мисля че и представителите на червения отбор не знаят отговорите на въпросите от по-горе :roll:

Съгласен съм,но ще добавя само още едно нещо - Защо вярвате на Г.А. ? :?
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 фев 2009 15:34

Блу,не е само ГА,Мариан Макариев е най-големият идиот!ГА е жалък,смешен,а онзи е много гадно копеле!За мен няма нищо общо между ЦСКА и АС-23!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 11 фев 2009 15:37

Какво учудващо има в това, че някакъв сайт се опитва да изнасили историята в полза на цска. Историята на този клуб се свежда до кражби, държавен терор над съперниците, подкрепа от комунистите. Това да се правиш на наследник на АС-23 просто е некадърен опит за прочистване на гузната цесекарска съвест. До преди 10 години, например, вие дори незнаехте, че е съществувал такъв отбор - АС-23. Сега изведнъж се сетихте за него. Защо?

djonik
Контакти:

Мнениеот djonik » 11 фев 2009 15:40

The deacon написа:Поредния доста абсурден и неумел опит да се "сътвори" нова история! Аналогично на опитите да се изкара турското робство като "розово присъствие", а баташкото клане като местна, недодялана измислица!!! Тези хора, занимаващи се с подобни неща са най-жалките и най-презряните! Който иска да разгледа сформирането на ЦСКА, нека да отиде в хрониките и да види в рамките на няколко години как името е менено според интересите неколкократно! Няма друг такъв прецедент - за 7-8 години името да се среща в 5-6 различни варианта! Нека всеки сам да се направи изводите защо е така и какво означават тези трансформации! Но хората помнят и както и да се опитват да маниполират историята, някои индивиди, каквито и неща да се преписват и да се превеждат рехави и смешни доказателства, истината е една и тя се знае от всички! АС-23, няма нищо общо със създадения през 1948 г. отбор!!!!

Не само това, но забележи и друго. Техните фенове винаги, абсолютно винаги и безпрекословно са възприемали всяко едно име, наложено им от милко балев и добри джуров. Ако някой не вярва, давам пример. Първия мач след финала за Купата на България 1985 година. На "Армията" играят Витоша и Средец. Едните викат Левски, другите крещят Средец.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 фев 2009 15:46

acmilan написа:Блу,не е само ГА,Мариан Макариев е най-големият идиот!ГА е жалък,смешен,а онзи е много гадно копеле!За мен няма нищо общо между ЦСКА и АС-23!

Да,сега като се сетя и дудучето приглася ! Те нали тяхните фенове бяха крайно-десни и не могат да приемат факта,че отбора им е създаден по този начин и от БКП ! За тях явно това е срамно ! Действително,след 89та год. в България думата "Комунизъм" масово се използва в негативен аспект,но е факт,че ЦСКА е създаден от Комунистическата партия на 5 май 1948 год. с края на Народната Демокрация ! До колкото съм чувал,през периода 1945-1989 год. споменаването на АС-23 е било забранено поради факта,че е създаден от Царски офицери,който са били разтреляни поради връзките им с Фашизма(това е дълга и друга тема) :!:Левски също е бил заклеймен като Фашистки отбор ;) Имаше някъде едно твърдение,мисля че пак на Г.А. където казва,че Левски се опитвал да стане Царски отбор ?! :lol: :lol: Има много свестни цскари,но хора като тези който измислят история и такива,който им вярват - направо ги излагат !
Изображение

Върни се в “ЦСКА”