Идеята на автора е наистина добра! Аз го подкрепям и смятам, че нищо няма да ни коства да идем на стадиона и да подкрепим Локомотив, който въпреки изключително затрудненото си положение показва прекрасна и атакуваща игра! Според мен ще се получи добър и открит футбол с много голове! Този мач е много важен за нас и за ЦСКА!
Що се отнася до това кой ще стане шампион, мнението ми е, че все още нищо не се знае! Ако ЦСКА играе по начина, по който игра в неделя, смятам, че може и да се окаже втори в класирането... Лудогорец са силен отбор с наситена халфова линия и много опитни играчи - нищо чудно да ни подхлъзнат в Разград!
А когато говорим за фенове, трябва да признаем публиката в Разград, която въпреки, че не е "закърмена" с футбол, се представя на едно много високо ниво и стадиона е винаги пълен!
Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!
YA GUNNERS YA
Мисля че да посетиме Армията когато Разград гостуват на Локото именно на нашия стадион е добра идея .Добър повод да им покажем на чий терен са,това много ще ги изненада.Ако и така наречените тартори на агитката направят организацията ще бъде добре, аз мога и с агитката на Локото имам много приятели там,но си е друго да си имаме наша
- Captain Stottlemeyer
BaLoN написа:.....В последно време съперници сте ни само вие, защото от мачовете ни с подуянци от доста време нищо не зависи ... и да паднем и да бием нищо не се променя, просто не са фактор.Да не говорим,че ако Локомотив Пловдив спечелят купата на България,тогава подуянци ще ни гледат нас големите клубове в Европа само по телевизията....

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 02 май 2012 10:47, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
BaLoN написа:tsonpen написа:BaLoN написа:шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград
Като фен на Лудогорец ме ласкае този страх![]()
Бъдете смели, ако в Разград се играе финал, то това ще е мач, който ще си струва! Трудно извоюваната титла трябва да е два пъти по-сладка
Попринцип това не е страх, а просто ще се опитаме да си осигурим титлата по-рано и да не оставяме нещата за последния момент. Факт е че изпитваме уважение към вас и към Черноморец, тъй като и двата клуба сте в много добра форма и играете много добър за нашите стандарти футбол а и напоследак сте ни достойни съперници .Вие в момента сте ни пряк конкурент и бъди сигурен, че тази титла няма как да я дадем !;) В последно време съперници сте ни само вие, защото от мачовете ни с подуЯнци от доста време нищо не зависи ... и да паднем и да бием нищо не се променя, просто не са фактор.Да не говорим,че ако Локомотив Пловдив спечелят купата на България,тогава подуянци ще ни гледат нас големите клубове в Европа само по телевизията
!!! Така, че вие сега сте ни голям дразнител и ще се хвърлим подобаващо във мачовете, а ако се наложи нещата да се решават в последния кръг, незнам как стадиона ви ще бъде достатъчен за всички ни ! Разград ще почервенее бъди сигурен
Много лесно - както с Левски - 1 000 билета и дотам.
Къде си беее Септември Симитли

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]
Колко жалки фенове има
Обичам когато феновете се държат като отборите си. Нека подкрепим Локо Сф? Ти сериозно ли? Защо не ги подкрепихте като бяха на дъното, те още са там всъщност. Жалка работа. Отбор с традиции - грънци. Традициите на двата гранда умряха още преди Васил Божков и Тодор Батков. Сега стават шампиони само заради името и парите си но не и заради играта си. Няма по-хубаво чувство от това да видиш как един "селски" както вие го наричате "отбор без традиции" също, да стигне върха и да заеме етно от запазените за вашите отбори места - и настана смут. Нека се появят още два три такива отбора и ще ви видим тогава "традициите". Успех на Лудофорец и дано имат шанс още този сезон.

Ако има справедливост Лудогорец трябваше да са вече шампиони,както знаем обаче справедливост,както в спортът,така и в животът няма.За мен титлата ще се реши в мачът между ЦСКА и Литекс,успеят ли да вземат нещо гостите от Ловеч,сигурен съм в Разград ще има разгром !
Значи ,когато едни куфарчета се подхвърлят на този и онзи ,за да побеждават ЦСКА е редно и не е страх ,когато някои играят с юношите -победата е заслужена , а когато феновете на ЦСКА решават да подкрепят по един нормален начин друг отбор ,различен от Лудогорец -това се тълкува като страх --хайде ,моля ви ,по -спокойно.
- florentin_petre
- Контакти:
Какво лошо има да подкрепяш отбор който играе на твоя стадион и то срещу пряк конкурент за титлата??? Относно страх-ът го няма има уважение, уважение към труда на футболистите, треньорите както и ръководството на Лудогорец, направиха неща които всички клубове взети заедно за последните години не можаха. А това дали шампионът ще се знае още след мача с Литекс или ще се решава в Разград, трябва да се знае цяла североизточна България ще е залята в червено.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
BaLoN написа:Локомотив София приема Лудогорец на 06.05.2012г. в неделя на стадион Българска Армия. Нека всеки, който има възможност, да дойде на мача в името на ЦСКА и нашата 32-ра титла ! ДА ПОКАЖЕМ НА РАЗГРАД, ЧЕ ИМ Е РАНО ДА ТОЧАТ ЛИГИ, че няма да стигнат там на където са тръгнали!!! Вярвам, че Лудогорец могат да загубят точки, още срещу железничарите, а фактът, че мача ще се играе на нашия стадион е една добра възможност да направим така, че шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград ! Нека се организираме и да отидем на стадиона и в неделя,а в Понеделник е ясно ... всички ще сме на Армията !
Нашия отбор има 3 изключително важни мача срещу Ботев Враца, Миньор Перник и Литекс ! Пълна подкрепа на любимия отбор във всеки един от тези мачове! В тези 3 мача трябва всички да сме с отбора за да се поздравим с 32-рата титла и да не оставяме нещата да се решават в последния кръг ! САМО ЦСКА !!!

СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!