до всички отзивчиви ЦСКА-ри

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: до всички отзивчиви ЦСКА-ри

Мнениеот a boy named goo » 07 фев 2009 14:04

acmilan написа:
BGarmy написа:Тъпаци, човека съвсем отчиво пита вие се заяждате. Немога да разбера ква такава злоба имате. тъпи говеда

Отчиво?Уникална дума!Поздравления :D Пише се учтиво.Проданов,къде си да ме подкрепиш :D

Убеден съм,че ако се зачета във всички коментари, които си написал до момента, ще намеря доста подобно написани от теб думи.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 07 фев 2009 14:18

blueteror написа:
igor tomasic написа:Kak she si por14ash.Te igra4ite nqmat s kwo da igraqt , ta ti she se perish :D

xa xa xe evala.hodi v turskata 4ast na kipar tam se prodavat 4ervenite parcali.

МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКОВА ТЪП ПРОСТ,И ГЛУПАВ!!!ЧОВЕКА МОЛИ ВЪВ ФОРУМА ЗА ПОМОЩ,А ТИ С ЦЯЛАТА СИ ОЛИГОФРЕНИЯ ОБИЖДАШ ЧОВЕКА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ПОСТАВИ СЕ НА НЕГОВО МЯСТО ,ДАЛИ ЩЕ ТИ Е ГОТ НЯКОЙ КАТО ТЕБЕ ДА ТЕ ПРАТИ В ТУРСКАТА ЧАСТ НА КИПЪР!!!МЕЖДУ ДРУГОТО НАЙ ПРОДАВАНИТЕ БГ.ФУТБОЛИСТВ ТУРЦИЯ СА ТЕЗИ ОТ ЛЕВСКИ,А ТИ ДОБРЕ ВЛАДЕЕШ МАЙЧЕ ТУРСКИЯ,КАКВА ИРОНИЯ А :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: П.С:ЗНАЕШ ЛИ ИМА ЦВЯТ ТУРСКО СИНЬО,А НЕЗНАМ ДА ИМА ТУРСКО ЧЕРВЕНО ХА ХА ХА ХА ХА :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Последна промяна от Darina на 09 фев 2009 12:08, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 07 фев 2009 14:20

rosenpetkov написа:Чух че футболистите на ФК Левски са си взели много вазелин като са отишли на лагера в Анталия

Взели сме си,ама да смазваме задниците на такива като вас :!: Не мога да разбера,защо се занимавате с простотии и постоянно търсите заяждания с Левскарите,нима си мислите ,че няма да ви се отговори подобаващо :?: Аман от пубери в тоя форум.....

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 07 фев 2009 14:30

blue_ power1 написа:
rosenpetkov написа:Чух че футболистите на ФК Левски са си взели много вазелин като са отишли на лагера в Анталия

Взели сме си,ама да смазваме задниците на такива като вас :!: Не мога да разбера,защо се занимавате с простотии и постоянно търсите заяждания с Левскарите,нима си мислите ,че няма да ви се отговори подобаващо :?: Аман от пубери в тоя форум.....

СЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ТЕБЕ,ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАШ СИН ТЕРОР,ЕДИН ОТ СЪФОРУМЦИТЕ МОЛИ НАЙ ЧОВЕШКИ ВЪВ ФОРУМА НА ЦСКА ЗА ПОМОЩ,И НЯКОЙ КАТО НЕГО ПОЧВА ДА СЕ ЗАЯЖДА,ТЪЙЧЕ ХАЙДЕ БЪДИ ОБЕКТИВЕ !!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 07 фев 2009 14:55

plamen etov написа:
blue_ power1 написа:

СЦЯЛОТО МИ УВАЖЕНИЕ КЪМ ТЕБЕ,ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАШ СИН ТЕРОР,ЕДИН ОТ СЪФОРУМЦИТЕ МОЛИ НАЙ ЧОВЕШКИ ВЪВ ФОРУМА НА ЦСКА ЗА ПОМОЩ,И НЯКОЙ КАТО НЕГО ПОЧВА ДА СЕ ЗАЯЖДА,ТЪЙЧЕ ХАЙДЕ БЪДИ ОБЕКТИВЕ !!!

Съгласен съм с теб Пламен Етов,наистина е гадно това,но нали знаеш приказката "Свят голям-Хора разни",какво повече да ти кажа Брато..... :roll:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2009 15:16

a boy named goo написа:
acmilan написа:
BGarmy написа:Тъпаци, човека съвсем отчиво пита вие се заяждате. Немога да разбера ква такава злоба имате. тъпи говеда

Отчиво?Уникална дума!Поздравления :D Пише се учтиво.Проданов,къде си да ме подкрепиш :D

Убеден съм,че ако се зачета във всички коментари, които си написал до момента, ще намеря доста подобно написани от теб думи.

Давай,няма проблем,прегледай ги,но не ми се вярва да намериш такова нещо.Някакси съм на ти,а не на Вие с родния си език!Поради каква причина си убеден,че ще намериш такива думи?Ако ме познаваше,щеше да си наясно,че едва ли ще намериш такива думи.Между другото,от коментарите ти,бях забелязал,че си точен,нормален фен,но явно когато се каже една истина на твой съмишленик,преминаваш на друго ниво.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 фев 2009 15:51

acmilan
Защото както се вижда тази дума е написана така в резултат на бързане, всеки е допускал подобни грешки, както ти, така и аз. В случая не разбирам защо беше необходимо да се зяждаш веднага. Ако забележиш първите коментари в началото темата ще видиш доста по-фрапантни грешки от тези, които е допуснал BGarmy.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2009 16:15

a boy named goo написа:acmilan
Защото както се вижда тази дума е написана така в резултат на бързане, всеки е допускал подобни грешки, както ти, така и аз. В случая не разбирам защо беше необходимо да се зяждаш веднага. Ако забележиш първите коментари в началото темата ще видиш доста по-фрапантни грешки от тези, които е допуснал BGarmy.

Така е,всеки прави грешки,но ми правят впечатленията непрекъснатите заяждания на въпросния потребител,който гледа повече противника,отколкото собствения си отбор.Аз не съм нито фен,нито адвокат на въпросния противник,но смятам,че е редно да се гледа повече в собствената,отколкото в чуждата градина.Както и да е.Понеже знам,че си фен на Рома,кой според теб ще стане шампион в Италия тази година?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 фев 2009 16:33

acmilan написа:
a boy named goo написа:acmilan

Така е,всеки прави грешки,но ми правят впечатленията непрекъснатите заяждания на въпросния потребител,който гледа повече противника,отколкото собствения си отбор.Аз не съм нито фен,нито адвокат на въпросния противник,но смятам,че е редно да се гледа повече в собствената,отколкото в чуждата градина.Както и да е.Понеже знам,че си фен на Рома,кой според теб ще стане шампион в Италия тази година?

Иска ми се да кажа Рома,обаче едва ли ще стане,незвисимо, че вече сме само на 13 точки от Интер, въпреки ужасяващия старт, който направихме тази година. Специално аз ще съм доволен Рома да завърши в топ 4, пък и предполагам това целта поставена пред Спалети. Както и да е, няма значение, имам предчувствие, че шампион тази година ще стане Ювентус или Интер. Едва ли този мой отговор ти харесва, но според мен Милан показа много непостоянни игри тази година и незаслужава титлата. Освен това, не знам да ли ще се съгласиш с мен, но в лицето на Карло Анчелоти, Милан в момента има най-слабия треньр в Серия А. ;)
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 фев 2009 18:12

Иска ми се да кажа Рома,обаче едва ли ще стане,незвисимо, че вече сме само на 13 точки от Интер, въпреки ужасяващия старт, който направихме тази година. Специално аз ще съм доволен Рома да завърши в топ 4, пък и предполагам това целта поставена пред Спалети. Както и да е, няма значение, имам предчувствие, че шампион тази година ще стане Ювентус или Интер. Едва ли този мой отговор ти харесва, но според мен Милан показа много непостоянни игри тази година и незаслужава титлата. Освен това, не знам да ли ще се съгласиш с мен, но в лицето на Карло Анчелоти, Милан в момента има най-слабия треньр в Серия А. ;)[/quote]
Аз уважавам мнението ти,дори то да се различава от моето ;) Според мен,ние имаме сериозни шансове,а и разполагаме с най-добрите футболисти,победихме вече Интер,но загубихме от Ювентус,така че не смятам,че не заслужаваме,а другите два отбора заслужават.Аз се надявам да успеем,но съм наясно,че ще е трудно,но не и невъзможно.Надявам се,че ще победим в дербитата и няма да правим типичните си грешки срещу по-слаби противници.Карло Анчелоти е дал много за Милан като футболист,но действително понякога прави сериозни грешки.Колкото до Рома,аз уважавам този отбор и му пожелавам да се класира за лигата ;)

Върни се в “ЦСКА”