Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Teo » 12 апр 2012 11:27

mertezaker написа:
crap на 12 Апр 2012 11:13
Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.

Той е сърцето и душата на отбора, НО мисля че Дюлгеров се справяше по-добре от Янчев...

Да Ники Дюлгеров се справяше по-добре от Тошко, нищо че е юноша на Левски, момчето се раздава много за ЦСКА 8-)

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 12 апр 2012 11:37

Ако ЦСКА стане шампион и Стойчо има амбиции да атакува ШЛ, при всички случаи ще трябва да се развърже кесията за двама нови футболисти.
И като казвам нови футболисти, имам предвид - не такива, които излизат евтини, свободни агенти и без пари.
На първо четене ЦСКА имат нужда от един класен централен нападател и един класен опорен халф.
Защитници си имаме достатъчно.
Крила - също.
Тук прочетох някой, който иска Апостол Попов да се освободи...?
Абсурд, Апата е много стабилен и спокоен защитник, който много израстна в ЦСКА.
Ако Тунчев и Вальо Илиев искат - да се връщат. Но ще трябва да се потят и да се съобразяват с Апатата, Грънчов и Крачунов, за да са титуляри.
Ако влезе в оптимална форма, Апостол Попов спокойно може да заеме мястото на Грънчов или Крачунов и да осигури на Стойчо вариативност в средата на защитата ни.
Тошко Янчев вече е на възраст и не можем да разчитаме само на голямото му сърце. Той вече е легенда на ЦСКА и изобщо не пречи да имаш един опорен халф, който да започне постепенно и плавно да го заменя. Когато треньорът прецени. Но трябва да му се търси адекватен заместник - задължително.
Бандаловски и Румен Трифонов на двата бека са повече от достатъчни. Разбира се, с Трифонов трябва да се работи много, за да е по-фокусиран и да престане, най-после, да си оголва зоната, когато хукне напред като житен бегач.
Ако се намери добър централен нападател, Мораеш (който трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да бъде задържан) спокойно може да застане зад него и, както да връзва играта, така и да изскача от втора позиция, да задържа топката и, изобщо - да бъде оставен абсолютно свободен, за да прави, каквото си иска. В което е най-добър.
Карачанаков и Присо изглеждат повече от адекватни на двете крила, стига да продължат да работят съвестно и да израстват. Присо е футболист, който, макар и да не е от световна класа, притежава отлична физика и не се уморява да тича цял мач. Този футболист е постоянна заплаха за всяка една защита.
А, да, пропуснах вратаря.
Мболи трябва да бъде очевидният титулярен вратар, но наистина трябва да намерим поне още един, който да му е смяна. Има достатъчно добри български вратари, между които да избираме, според мен.
Ами, мисля, че това би трябвало да е състава.
Двама нови, но класни футболисти, ако се купят и ако се проведе адекватна подготовка, мисля, че отборът ще е повече от подготвен, за да се пробва да атакува групите на ШЛ.

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 12 апр 2012 11:38

На 99% съм убеден че следващите ни два мача (Славия и Черно море ) Стойчо ще пусне Дюлгеров -титуляр ,просто противниците го изискват така да се каже ..
За мен от този отбор задължително трябва да останат -Мболи ,Грънчов,Бандаловски,,Ап.Попов ,П.Стоянов ,Галчев ,Дюлгеров ,Р.Трифонов , Присо ,Костов ,Карачанаков и на 100 % -Мораеш ...
Задължително ни трябва -централен защитник ,ляв бек ,десен -офанзивен халф ,централен нападател -това на 100%
по възможност -ляво крило и Платини да се върне ...

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 12 апр 2012 11:40

Дюлгеров със своята физика и борбеност не е за изпускане... Винаги когато играе се раздава максимално а срещу Локо Пд беше с основен принос за духа на отбора. Такива са Бандата и Галчев. Никой от тях обаче не е достатъчно техничен да задържа топката и да може да изнервя противника. Тошко ... си е Тошко! Важен, ценен, полезен но и пречещ. За него може да реши само и само треньора...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 апр 2012 11:51

[offtopic]чудесна тема, браво на автора ;)
с трепет в сърчицето очаквам да се появят пръдльо и зъбльо, за да ни обясняват, колко са ни слаби трансферите :lol:[/offtopic]
дано вземем Тунчев и да задържим Мболи :) Мораес и Бандата, надали ще останат :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 апр 2012 11:55

По принцип Титаните обещаха сериозни пари за селекция на Стойчо, ако успее да ни направи шампиони. Ама техните обещания....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 12 апр 2012 11:58

По едно време се чуваше за преговори с Вальо Илиев и Тунчев, както и за завръщане на Велизар Димитров, за две момчета от Тунджа също си писа, но засега всичко е "разсъждения на глас". От сегашните играчи Мораес, Бандаловски и Карачанаков са безценни! Последният сигурно ще остане в отбора, тъй като е доста млад и има още да се развива. За другите - Божа работа, а и зависи от техните желания!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 12 апр 2012 12:00

Всъшност момчета този египтянин е с доста добра визитка. ето какво намерих за него: общо от 121 мача в своята кариера има 83 гола , като от тях само един е за бившия му клуб Баладейет, а пред 2005 преминава в ЕНППИ. За националния отбор има 15 мача и 7 гола, като е обявен за играч на турнира Купата на Египет сезон 2011.
Тъй че аз го виждам като добро попълнение ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 апр 2012 12:01

mistreated написа:По принцип Титаните обещаха сериозни пари за селекция на Стойчо, ако успее да ни направи шампиони. Ама техните обещания....

поне е ясно, че, ако го излъжат Стойчо, той веднага ще излезе по медиите и ще ни го каже ;) иначе, ми много любопитно кво става с Лаборде, Борисов беше казал, че през лятото можело да го вземат, дано някой преписвач се сети да го пита :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 12 апр 2012 12:57

Какви са тези глупости - да се борим за групите на ШЛ ????

Сега за трансферите - на всеки един пост ни е нужен играч. На повечето постове са ни нужни качествени играчи - за да бъдат титуляри!!
Мболи трябва да го купим .. Ако не Стоян Колев ми се струва добър избор.
За Крилата ни трябва резерва на Бандата ( Явно Стойчо няма да разчита на Дечев) и титулярен ляв бек
Централната двойка- едни В.Илиев и А.Тунчев ми звучат много добре, въпреки че са на възраст , могат много да помогнат за изграждането на Гранчаров и Крачунов. Може би и Терзиев от Акулите , и Колев от морето ще свършат работа
Вътрешни хафове- Аз съм на мнение че само Галчев става ( и то на моменти . Тошки е на възраст вече , а за Николай.. незнам.
Плеймейкър - Задължително !!!
Крила - имаме си , но нямаме резерви
Нападател .... Мораес ако остане добре, ако не са ни нужни 2 броя.

Това е моето скромно мнение по въпроса , и евентоално да се борим за ЛЕ ...
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “ЦСКА”