Нещо не ми е ясно. В първия кръг две неотсъдени дузпи за Локо Сф. Вчера очевадна дузпа неотсъдена за Калиакра - за игра с ръка на БАндаловски в наказателното поле. Две минути продължение, при положение, че само Делев и Зику напускаха терена в продължение на три минути. И тази мутра Борисов храчи срещу БФС.
Боби Михайлов: БФС наруши собствените си разпоредби, за да даде лиценз на ЦСКА. Това е истината.
Дербито БФС–ЦСКА ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Дербито БФС–ЦСКА ?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:Нещо не ми е ясно. В първия кръг две неотсъдени дузпи за Локо Сф. Вчера очевадна дузпа неотсъдена за Калиакра - за игра с ръка на БАндаловски в наказателното поле. Две минути продължение, при положение, че само Делев и Зику напускаха терена в продължение на три минути. И тази мутра Борисов храчи срещу БФС.
Боби Михайлов: БФС наруши собствените си разпоредби, за да даде лиценз на ЦСКА. Това е истината.
Явно си гледал някой друг мач !

dodo7271 написа:Нещо не ми е ясно. В първия кръг две неотсъдени дузпи за Локо Сф. Вчера очевадна дузпа неотсъдена за Калиакра - за игра с ръка на БАндаловски в наказателното поле. Две минути продължение, при положение, че само Делев и Зику напускаха терена в продължение на три минути. И тази мутра Борисов храчи срещу БФС.
Не знам на теб какво въобще ти е ясно.
Тая "очевадна" игра на Бандаловски очевадно се видя на повторенията, че въобще няма такава. Второ - 1 минута ли му викаш ощетяване, след като Калиакра за 90 нямаха нито едно свястно положение, ако не броим гола? Трето - всичко ли ти е ясно относно чистата и коректна игра на Юлиан Петков?
А пък точно левскари да седнат и да ни поучават за избор на съдии и неща от сорта си е бая нагличко. Дори и по техните критерии...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:dodo7271 написа:Нещо не ми е ясно. В първия кръг две неотсъдени дузпи за Локо Сф. Вчера очевадна дузпа неотсъдена за Калиакра - за игра с ръка на БАндаловски в наказателното поле. Две минути продължение, при положение, че само Делев и Зику напускаха терена в продължение на три минути. И тази мутра Борисов храчи срещу БФС.
Не знам на теб какво въобще ти е ясно.
Тая "очевадна" игра на Бандаловски очевадно се видя на повторенията, че въобще няма такава. Второ - 1 минута ли му викаш ощетяване, след като Калиакра за 90 нямаха нито едно свястно положение, ако не броим гола? Трето - всичко ли ти е ясно относно чистата и коректна игра на Юлиан Петков?
А пък точно левскари да седнат и да ни поучават за избор на съдии и неща от сорта си е бая нагличко. Дори и по техните критерии...
Абе изобщо не пиши на тия сините , те много добре разбират ама се правят на по-глупави отколкото са всъщност.Вчера Левски победи със съдииство, а не с игра !!! ИЗМИСЛЕНА ДУЗПА, защитника игра с топката !!! Ама като гледам никъде не пишат че дузпата е спорна. Изобщо няма смисъл човек да си хаби нервите със синьото БФС!

catch me ... if you can !
Ебаси наглеците, поръчвали си съдии сладурите, а после цяла година се убиват да храчат по съдийската комисия! Такова безочие и в България не бях виждал досега, и то от хората, които правеха какви ли не еквилибристики за да избегнат процента по сделката на Делев към Пирин! Точно тия мутроотломки седнали да проповядват морал заедно с доказания ДС доносник агент Тара!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Истината е че левски в момента са по зле отколкото бяха ЦСКА миналият сезон и ако не е БФС да им бута каруцата просто няма как да печелят мачовете си, а вие продължавайте да си разправяте как съдийте подпирали ЦСКА, като няма какво друго да измислите! От началото на сезона се води някакъв геноцид спрямо футболистите в червено от техните съперници, но в крайна сметка червените картони са само за нас, много интересно ни подпират съдийте нали, Апостол вече изгоря, чудя се кой е следващият
правете си сами изводите 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
ВРАТАРЯ НА КАЛИЯКРА ПРОБВА ДА СЧУПИ КРАКА НА ДЕЛЕВ ПАСТАТА САМО КАДЕТО НЕ МУ КАЗА БРАВО МОМЧЕ ПОСЕ Ю.ПЕТКОВ ТРАСНА ТАКЪВ ЛАКЕТ НА БАНДАТА НА КОЙТО БИ ЗАВИДЯЛ И НАИ ДОБРИЯ КЕЧАДЖИЯ КАРТОН НЯМА КАПИТАНА НА КАЛИЯКРА СЕ ОПИТА ДА УБИЕ НЕЛСАН КАРТОН РАЗБИРА СЕ ЧЕ НЯМА И ПОСЛЕ ЩО СЕ ОПЛАКВАТ МИ ТЕ ВЧЕРА НИ УБИХА ОТ РИТАНЕ КАКТО И ЧЕРНОМОРЕЦ ОЧАКВАМ В МОНТАНА НЯКОИ ДА ВЛЕЗЕ С ПУШКА НА ТЕРЕНА
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
naso написа:хъм, хъм, хъм, колко болезнено някой съдия от четиримата (които и четиримата са ви к*рви) да ви даде два напълно истински червени картона и накрая дори да ви спести минимум още 3 мин. продължение...
ако бфс беше синьо, драги ми господа чорбояди, още навремето нямаше да бъдете пощадени и щяхте да сте във "в" група и да правите дербита с червено знаме (павликени)...
От каде ти дойде Павликени

- Roger_Federer
- Контакти:
Много ми е интересен следният пардокс.Значи във форума на ЦСКА се пуска тема,в която има много голяма доза истина и веднага се залепват десетина левскарски мнения,пълни с комплексарщина,която не води до нищо.Значи вие незнам,сигурно не четете:ясно си пише,че босовете на Левски и на ЦСКА са говорили с БФС и са ги помолили да им дават млади неутрални съдии.Вчера на ЦСКА свири един абсолютен престъпник,който даде 2 червени картона отново на нас и въпреки това май беше прав.Друг е въпросът,че първият картон на Делев бе несъществуващ,а играта с ръка при вече даден червен картон този боклук никога не би декорирал в червено някой оранжев сладур.Но те нали са негови хора,разбираемо е.Но после няма защо да се чудим защо ни бие в Европа всеки,който ни хване.
-
- Контакти:
patron написа:Истината е че левски в момента са по зле отколкото бяха ЦСКА миналият сезон и ако не е БФС да им бута каруцата просто няма как да печелят мачовете си, а вие продължавайте да си разправяте как съдийте подпирали ЦСКА, като няма какво друго да измислите! От началото на сезона се води някакъв геноцид спрямо футболистите в червено от техните съперници, но в крайна сметка червените картони са само за нас, много интересно ни подпират съдийте нали, Апостол вече изгоря, чудя се кой е следващиятправете си сами изводите
да де, ама миналия сезон след третия кръг ЦСКА имаше само една точка, а ние сега имаме шест точки-значи не сме па чак толкова зле:)