Ивайло Ангелов и гост шефа на ДК при БФС Юрий Кучев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Знае ли Кучев къде е заровено кучето?!

Мнениеот DANS » 08 апр 2012 11:32

T-34 написа:....................
П. п. п. Грозно впечатление ми направиха думите на Кучев, че да - Даксон е провокирал Присо и има предпоставки да се увеличи неговото наказание, а това на Присо да се намали, но - видите ли - те не увеличили наказанието на Даксон, защото намалили това на Присо с допълнителните пет мача. Какво, по дяволите, е това? Недопустимо е неприлагането на една норма да се оправдава с прилагането на друга. Излиза, че по логиката на БФС Даксон е имал късмет, че Присо е съборил фуражката на милицонера... ами ако Присо не беше съборил фуражката, щеше ли Даксон да получи повече от два мача наказание, а Присо да му намалят от два на един мача наказанието?

Двата казуса са коренно различни но Кучев се обърка и не знаеше какво да отговори, решението за наказанията за по 2 мача са по различен член от 5те мача за Присо, решението за наказанието с по 2 мача беше взето една седмица преди второто наказание за Присо и двете наказания не може да се обвързват!
Чисто и просто ДК към БФС не е спазила собствените си наредби, Кучев беше притиснат до стената и не знаеше какво да каже, първо каза "да така е " но после отговори изключително глупаво и неадекватно!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 11:38

DANS написа:
Двата казуса са коренно различни но Кучев се обърка и не знаеше какво да отговори, решението за наказанията за по 2 мача са по различен член от 5те мача за Присо, решението за наказанието с по 2 мача беше взето една седмица преди второто наказание за Присо и двете наказания не може да се обвързват!

Точно това имам предвид - че решението за налагане на по два мача на Присо и Даксон (а не повече за единия и по-малко за другия) беше оправдано с налагането на наказание на още пет мача на Присо, защото, видите ли, те можели да наложат и десет.
Изобщо този Кучев никак не е наясно с материята и е пълен аматьор.
Иначе, понеже виждам, че във форума за ЦСКА е пълно с привърженици на отбора от квартал Подуяне, да ги попитам: знаете ли пример в историята на българския футбол за подобни ситуации да са налагани наказания в размер на седем мача?

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 08 апр 2012 12:06

Делегата видиш ли бил си признал, че не е бил свидетел на случката в тунела,но бил чул,че нещо май било станало......Изображение
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 08 апр 2012 13:29

***cska*** написа:Делегата видиш ли бил си признал, че не е бил свидетел на случката в тунела,но бил чул,че нещо май било станало......Изображение

Но Присо е наказан с допълнителни 5 мача по доклад на същия делегат!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

btr
Контакти:

Мнениеот btr » 08 апр 2012 13:52

само последните изречения на тъпъка доцент са достатъчни да не се коментерат идиотиите на тази комисия. върховна тъпота и некомпетенция. :twisted: :twisted:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2012 14:18

Ако такива "доценти" учат бъдещите юристи в България,не се учудвайте че такова ни е правосъдието.Значи във вторник ,когато са наказвали Присо и Даксон с по два мача,Юриий Джавков,Мастията на българския футбол как е знаел че в петък ще има наказание за Присо и ще компенсира постъпката на Даксон с половината наказание.Разбирате ли за какви балъци ни взима.За такива самодоволни и самовлюбени наглеци,само бой.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 15:13

Паро за Боби: Само щрака с пръсти
Нед, 2012-04-08 12:47
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов подкрепи червените в битката им срещу ръководството на БФС.

"БФС е държава в държавата. Правят, каквото си искат, както си искат и когато поискат. Борислав Михайлов да излезе и да каже, това е така, това не е така, а не да се крие като мишка в трици", скочи срещу бившия вратар Никодимов, който даде интервю за "Тема Спорт".

"Нито ходи по мачове, нито взема отношение по актуалните проблеми. Какво точно прави тогава, не ми е ясно. Щракането с пръсти му се е превърнало в основно задължение", добави легендата.

"Такова скандално управление на БФС никога не е имало. Четвъртите в света стигнаха дъното, няма какво да се лъжем. Бобчо да си събира багажа и да го няма.”

Той очаква тепърва още атаки от страна на футболната централа към ЦСКА.

"Очаквам тепърва нещата да се влошават. Не знам какви мерки трябва да предприемат шефовете на ЦСКА срещу своеволията на няколко чиновници. Очаквам да се пращат съдии, да се накажат още 3-4 играчи и да осакатят състава".

"Тези хора в БФС са готови на всичко за спрат ЦСКА по пътя към шампионската титла. Сигурен съм, че тепърва ще изплуват подводните камъни, които са ни подготвили", смята Аспарух Никодимов.

Изключително е прав Паро Никодимов 8-)
Дали Перуката инспирира събитията или просто имаме мълчаливо съгласие спрямо дерибействането на неговите подчинени, няма никакво значение. Все си е долна левскарщина.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 08 апр 2012 17:57

Няма какво да се каже повече!
:!: ДОЛУ КОРУМПИРАНИЯТ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 08 апр 2012 21:02

Доста погрешен подход избрахте в тая ваша битка с БФС. Нито един клуб в България, не може сам да свали БФС- дори и най големия(т.е.-дори ЛЕВСКИ ;) ). А вие тръгнахте на война със всички- с ЛЕВСКИ, с Черноморец, с Локо(ПД), с Гигов...ясно е че и Лудогорец няма да ви подкрепи(щото такъв им е интереса в момента), ясно е че и Литекс няма да ви подкрепи, тимаджиите и те си пасуват...е как ще стане тогава бре :mrgreen: . Със стотина пишлегара пред БФС, нема да ги уплашите.Ей го Боби оня ден, открива бирен турнир на малки вратички- зачервил бузите, ухилил са до ушите, може и някой гюбек да е врътнал с Преслава след туй- толкоз много сте го уплашили, направо човека се е поболял от страх тъй каато го гледам :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
ASENOVSKI VOYN
Контакти:

Re: Ивайло Ангелов и гост шефа на ДК при БФС Юрий Кучев

Мнениеот ASENOVSKI VOYN » 08 апр 2012 22:43

Утре мача за футболистите започва от 20:00 но мача за феновете започва от 17:00 пред сградата на БФС, така че правете си сметката от сега, защото трябва да покажем на перухчо и компания, че с ЦСКА шега не бива :!:

За тези които си мислят, че мача ще е лесен и няма смисъл да идват ще им напомня, че за равен или победа срещу ЦСКА се дават по 100 000 лв. така че :

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА :!: :!: :!:

РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЕ Е ВАЖНО С КОЙ ОТБОР ИГРАЕ ЦСКА :!: :!: :!:

ВАЖНОТО Е ЧЕ ЦСКА ИГРАЕ И НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ НА СТАДИОНА :!: :!: :!:
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."

Върни се в “ЦСКА”