ЦСКА - Монтана

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: ЦСКА - Монтана

Мнениеот a boy named goo » 04 фев 2009 15:10

cskaole написа:
a boy named goo написа:
kalo написа:Братовчед ти откри резултата!!! ;)

Това към мен ли беше насочено ?

Махни ги говедата бе пич. Като ги е яд, че нямат качествен нападател само се чудят какво да измислят с кухите си кратуни. Браво на Пената, отново доказа с привличането на Саидходжа, че има страшен нюх към таланти. Момчето ще бъде в основата на 32-ата ни титла!!!

Най-странното нещо поне за е мен е това, че не съм имал никакво намерение да се зяждам с когото и да е било, както и да е, няма значене.
Колкото до привличането на Саидходжа, да си призная, че в началото този трансфер ми се струваше доста странен, тъй като същия този Саидходжа не успя да се наложи в датския Рандерс, пък и незнам да е блестял кой знае колко в мачовете на Ботев. От както е при нас обаче и от контролите, които е изиграл за ЦСКА до момента,виждаме че този футболист е наистина качествен и може съвсем спокойно да се окаже, че Саидходжа трансферния удар на ЦСКА за годината.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 04 фев 2009 15:17

Ами така е когато се пускат теми с които сам си го набиваш! То като че ли ще играем с Ливерпул или Ювентус та трябва да занимаваме целия форум с един нещастен турнир! :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 04 фев 2009 15:32

al_ex1 написа:Ами така е когато се пускат теми с които сам си го набиваш! То като че ли ще играем с Ливерпул или Ювентус та трябва да занимаваме целия форум с един нещастен турнир! :oops: :oops: :oops:

Чакай малко , ЦСКА играе контрола, най-нормалното нещо на света е да се пусне тема в която да коментираме мача, голмайсторите, схемата на отбора и т.н. Не съм имал намерение да се зяждам с никого.Забелязал съм, че тук в този форум на ден се пускат по най-малко 10 провокативни теми в които има само псувни. Наистина ли мислиш, че трябва да се пускат все такива теми.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 04 фев 2009 15:39

Сашо Тонев вкарва гол и вече е 2:0 въпреки че Пената смени целия състав :P
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 04 фев 2009 15:53

По-класния отбор победи, въпреки че в последната минута при 2:1 Монтана удариха греда. Нищо шокиращо или изненадващо - турнира започва според очакванията.....така и ще свърши.......

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 04 фев 2009 15:58

Да ви кажа,хич не ми се дават оценки преди да видя отбора , искам да видя един цял мач на ЦСКА за да разбера къде ще стигнем...още първия мач с Беласица ще се уверя и дано да покажат потенциал специално новите попълнения ;)
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 04 фев 2009 16:00

http://topsport.ibox.bg/news/id_349907425

Пената е казал всичко, което трябва да се каже за този мач!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”