8-те африкански таланти в ЦСКА се оказаха,че са крадени
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 8-те африкански таланти в ЦСКА се оказаха,че са крадени
То е ясно, че клубът няма нищо общо, но лошото е, че отново се намесва името ЦСКА. Това вече е прекалено! ТИТАН определено копаят дъното...
YA GUNNERS YA
- mertezaker
- Контакти:
Въобще не се изненадвам от тази новина ЦСКА и откраднати футболисти,но цели 8 негърчета от една школа е прекалено.Все пак тази школа ги е създала като футболисти и не е коректно да се взимат по този начин както и не беше коректно това с Анисе.Най-вероятно ФИФА ще ги върне на Аспайър.
Ти не дразни много Гърнето, да не ви разкраде отбора и да ги прати да играят по аматьорски клубове
crap написа:То е ясно, че клубът няма нищо общо, но лошото е, че отново се намесва името ЦСКА. Това вече е прекалено! ТИТАН определено копаят дъното...
+1
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.
Ах тия гадини от Аспайър, поредната синя конспирация срещу режима!
За винаги оставам аз ЛЕВСКАР
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
верен на отбора си до край!
Аз не ще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов!
Parmalat написа:Младите африкански попълнения в ЦСКА се оказали крадени. Те са били отмъкнати от мениджърите Бертран Красон и Ненад Петрович от катарската академия "Аспайър".
Двамата агенти подмамили младоците, че ще им намерят отбори в Белгия. Те ги лъжели, че ще им осигурят трансфери в гранда Андерлехт.
Те обаче ги пратили в ЦСКА, а от там "червените" ги разпределиха в третодивизионния Струмска слава Радомир.
Сега от катарската академия са сезирали ФИФА за кражбата на футболистите им. Според катарците, юношите нямат право да подписват с агенти преди да навършат пълнолетие. В момента те са на по 16 и 17 години.
Жалбата на академията не се отнася към ЦСКА. "Червените" могат да пострадат дотолкова, че могат да загубят талантливите африкански футболисти, ако от "Аспайър" си ги вземат обратно.
Наставникът на българския клуб Стойчо Младенов хареса много изявите на двама от младите африканци - Седрик Чуто и Ибрахима Драме.
Той дори искаше да ги вземе в първия отбор от следващия сезон. Ако "Аспайър" им вземе обратно правата, "червените" ще трябва да платят неустойка, за да ги картотекират.
http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=2730275
Въобще не се изненадвам от тази новина ЦСКА и откраднати футболисти,но цели 8 негърчета от една школа е прекалено.Все пак тази школа ги е създала като футболисти и не е коректно да се взимат по този начин както и не беше коректно това с Анисе.Най-вероятно ФИФА ще ги върне на Аспайър.
И къде,освен в мокрите си мечти,видя вината на ЦСКА?Ако бях модератор,щях да те пратя на бананотерапия за нарушаване правилата на форума!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- blue avalanche
- Контакти:
Old_death написа:
И къде,освен в мокрите си мечти,видя вината на ЦСКА?Ако бях модератор,щях да те пратя на бананотерапия за нарушаване правилата на форума![/quote]
А кой Е ДЛЪЖЕН да провери дали всичко около "доведените таланти" е "изправно"?Аз,може би...
- florentin_petre
- Контакти:
Parmalat написа:BadBoy написа:Parmalat написа:Въобще не се изненадвам от тази новина ЦСКА и откраднати футболисти,но цели 8 негърчета от една школа е прекалено.Все пак тази школа ги е създала като футболисти и не е коректно да се взимат по този начин както и не беше коректно това с Анисе.Най-вероятно ФИФА ще ги върне на Аспайър.
Та ЦСКА каква вина имат в случая?
Доколкото знам Дуци е ходил да ги гледа в Катар тези момчета.Тогава беше в ЦСКА и няма как да не знае,че тези момчета са собственост на катарската школа.Най-вероятно със сръбските агенти са замислили как да ги откраднат,а и едва ли Титан не са знаели това.
Прадлагам сега да докажеш вината на ЦСКА, и да помогнеш на фифа, фуфа, муфа и на аспайър и ако изкараш някой лев моля да почерпиш. Относно Дуци той не е ЦСКА, човека е ходил на почивка може би и на плаж, изхарчил е някой служебен лев и сега не е наработа вече, от къде си мислите че Бат Бойко е взаимствал идеята за бившия министър Трайков. Лично на мен тези момчета които взеха участие ми харесаха, ако са умници Титаните, ще се ориентират към привличането им, ще си платят към Аспайър и съм сигурен че след 3-4 години ще си върнат вложенията многократно
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
Пичове, не мога да си обясня поради каква причина отказвате да признаете истината. Факт е, че в момента ЦСКА е свързана с няколко не дотам лицеприатни бизнес начинания по отношение използване под една или друга форма на футболисти с меко казано неизяснени трансферни права(Анисе и Катарските хлапета) или такива които сте взели след скандално напускане на предишните им отбори(Мораес).
Само не използвайте за оправдание тъпите адвокатски клишета, защото за слабопаметните мога да им припомня официалното представяне на Анисе, където И Живков и адвокатчетата твърдяха - "Да подписахме с Анисем като свободен агент, но той си има други адвокати....", пък после се оказа, че те са му другите адвокати.
Никой не е виновен, че собствениците ви търсят все някакви "схеми" за да вземат играчи.
Само не използвайте за оправдание тъпите адвокатски клишета, защото за слабопаметните мога да им припомня официалното представяне на Анисе, където И Живков и адвокатчетата твърдяха - "Да подписахме с Анисем като свободен агент, но той си има други адвокати....", пък после се оказа, че те са му другите адвокати.
Никой не е виновен, че собствениците ви търсят все някакви "схеми" за да вземат играчи.
- POPCORN
- Контакти:
вече станахте банални..чули недочули и все ЦСКА виновни
като няма какво да правите и веднага ЦСКА!аз лично вече не ви се връзвам, защото надали сте запознати с всички подробности по случайте!аман от дървени философи....ако така ще ви улекне и ще ви е по-добре ЦСКА са виновни

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
POPCORN написа:вече станахте банални..чули недочули и все ЦСКА виновникато няма какво да правите и веднага ЦСКА!аз лично вече не ви се връзвам, защото надали сте запознати с всички подробности по случайте!аман от дървени философи....ако така ще ви улекне и ще ви е по-добре ЦСКА са виновни
![]()
Пуканке,не се ядосвай!Просто децата по навик след като се събудят влизат във форума и хвърлят нощните си гърнета по ЦСКА.Автора на темата е копирал нещо,което отрича участието на клубът в тия събития,но в коментара си се опитва да внуши такова участие.С една дума публикацията отрича тезата му,но това не му пречи да изпита душевен оргазъм.Очаквах,че новината за "новия" им треньор ще им държи устите затворени 3 дена,но съм се лъгал.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.