ГОНЗО В НАЦИОНАЛА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lakito7

Re: ГОНЗО В НАЦИОНАЛА

Мнениеот lakito7 » 03 фев 2009 13:20

Кои пак са тези,Черноморец.Аз пък съм бил шампион с Марица.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 03 фев 2009 13:23

lakito7 написа:И ти си като всички физкултурници,които не са стъпвали на футболно игрище и се мислят за разбирачи.Говориш за колена,лакти,рога.Ако си мислиш,че футбола е балет, сори,сбъркал си сградата.

И идея си нямаш,колко футболисти НЕ разбират самата игра и само тичат и се ръгат без мисъл по терена...не задължително да съм футболист за да разбирам играта,не съм кьорав,че да не виждам кви ги върши девятката синя...за да бъде един български футболист силен и уважаван,то той трябва да се докаже в европа,Гонзо не успя защото е пълен дръвник без грам интелект в главата и с съмнителни футболни качества.За мен така наречения Гонзо е добър футболист,точно колкото и ... Десислав Русев от Вихрен !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 03 фев 2009 13:28

Аз знам,че цесекарите никога няма да му простите многото унижения,които той ви направи,но реално той е лидер,а колкото и техничен футболист да си,ако си мижитурка няма да си нищо по-вече от един от всички.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

ХАСАН

Мнениеот ХАСАН » 03 фев 2009 13:30

Gonzo e nai velik po velik ot Aalah

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 03 фев 2009 13:37

Angoff написа:
lakito7 написа:И ти си като всички физкултурници,които не са стъпвали на футболно игрище и се мислят за разбирачи.Говориш за колена,лакти,рога.Ако си мислиш,че футбола е балет, сори,сбъркал си сградата.

И идея си нямаш,колко футболисти НЕ разбират самата игра и само тичат и се ръгат без мисъл по терена...не задължително да съм футболист за да разбирам играта,не съм кьорав,че да не виждам кви ги върши девятката синя...за да бъде един български футболист силен и уважаван,то той трябва да се докаже в европа,Гонзо не успя защото е пълен дръвник без грам интелект в главата и с съмнителни футболни качества.За мен така наречения Гонзо е добър футболист,точно колкото и ... Десислав Русев от Вихрен !

Абсолютно си прав за футболните качества на Гонзо.Освен,че е лишен от техника и мисъл,не притежава никаква тактическа дисциплина....прави се на някакъв тартор на терена и подтиска по-младите и по-кадърни играчи.Спомням си ,че тази есен взе да бие една дузпа,без да е определен от тренера и провали отбора....Във Франция се сърдеше на треньора,че не му давал да пуши на тренировка,а той си пушел на Герена....Въпреки всичко,смятам,че си е един добър разбивач в средата на терена.

immortal78
Контакти:

Мнениеот immortal78 » 03 фев 2009 13:46

Ако ще играем срещу турция има място в отбора.Доказал го е........... ;)

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 03 фев 2009 13:51

popaj написа:
0007 написа:
popaj написа: :mrgreen:

Хвалиш го да ти се незнае цесекаря.Може би Дормушали Саидходжа има място в национала

До една година Саидходжа може да стане резерва на Бербатов в Национала.

Надявам се,че знаеш,че Националния отбор не е за турци :)

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 03 фев 2009 13:57

Първо ДОРМУСАЛИ САИДХОДЖА , не е турчин,българин си е колкото тебе и цялото ти семейство,единствено му различно нещо е името,5 века сме били под турско робство,и ако си мислиш,че някой башибозук не е нагъзил пра-пра-пра-пра бабати в някой чифлик,жестоко се лъжеш,в всеки един от нас най вероятно тече турска кръв по обясними причини...няма значение произхода ти важно е какво правиш на терена.
Значи сте склонни да има една дузина сръбски курви в национала и един неорентиран бразлиец но българин мохамеданин не ???
На това му се казва човек с множество предрасъдаци и омраза.
Какво да коментирам повече.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 03 фев 2009 14:05

най добрият изпълнител на дузпи в левски :D

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 03 фев 2009 14:18

[
Надявам се,че знаеш,че Националния отбор не е за турци :)[/quote]

Абе,пич,това ,което си го написал,сигурно е някаква много дълбока мисъл.Нещо не мога да я разбера.Изобщо всякакви подобни теории са ми малко странни...Моите прадядовци ,до един са се били с оръжие в ръка за освобождението на България от турско робство.Единият е загинал при щурма на Одрин...Тези турци,които са останали тук след Освобождението са или помохамеданчени българи,или турци,които не са клали и бесили ...в същност това са нормални хора,които са се различавали от нас само по религия.
Това го пиша,само заради тези малоумни лумпени,които мислят думата турчин за обидна.

Съвсем друго ми е мнението за ислямизираните маймуни,които се взривяват на обществени места,но това е друга бира....тези пичове не са по-различни от теб. :twisted:

Върни се в “ЦСКА”