Ами той фена комай наистина ще преобърне историята, кога Армията е била пълна ?//

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
storm написа:Е то това беше...
Ами той фена комай наистина ще преобърне историята, кога Армията е била пълна ?//
Red_Pride написа:storm написа:Е то това беше...
аре аре то и Деле Алпи си беше полупразничък навремето
storm написа:Red_Pride написа:storm написа:Е то това беше...
аре аре то и Деле Алпи си беше полупразничък навремето
Да сравняваш феновете на Юве с тези на Цска е все едно да сравняваш Майбах с Голф 2..
d-o-d-o написа:И кое не му е добре на часа? Пич ти откачи ли? Ако ти не си на работа по това време има хора които тепърва свършват работа в 18часа както аз и 20часа ми е супер.Но в крайна сметка ще се бяга от работа и ще се пее.ЦСКА НАД ВСИЧКО!!!
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:d-o-d-o написа:И кое не му е добре на часа? Пич ти откачи ли? Ако ти не си на работа по това време има хора които тепърва свършват работа в 18часа както аз и 20часа ми е супер.Но в крайна сметка ще се бяга от работа и ще се пее.ЦСКА НАД ВСИЧКО!!!
Аз съм още ученик друг ми е проблемът с часа!САМО ЦСКА!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта