След това което видяхме с/у Монтана си мисля че доста трудно ще биеме Локо СФ, но няма
какво да му мислиме , каквото стане това .Колкото и да са скоро събран отбор имат доста
опитни играчи. Просто не виждам как Грънчов - Крачунов/П.Стоянов ще опазят Вл.Манчев,Стоев и Д.Пеев .
Локо Сф почти съм убеден че ще ни вкарат поне 1 гол. ЦСКА дали ще може да вкара 2 или повече ще видим .
Мораес е супер и много се радвам че се държи изкл. професионално защото можеше да се отчая и
да изпадне в дупка но това което прави за ЦСКА в момента е изключително . Ако ЦСКА успее
да спечели и този мач по някакъв начин и след това се върнат Янчев и Р.Трифонов(не мога да повярвам
че искам с нетърпение Трифонов да се върне в игра ама в момента би бил много полезен пред Адемар )
положението може и да се подобри малко . Ст. Костов дано не е тежко контузен но от това което
се видя по телевизята ще е голам късмет да не е със сериозна контузия .
В никакъв случай да не пускат П.Стоянов да играе , ако трябва някое момче от младежите да влиза !!!
ЦСКА - Локомотив Сф 22.03.2012 , 20:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Локомотив Сф 22.03.2012 , 20:00 ч.
При всички положения наказаните няма да могат да играят. Мисля, че наказанието им е до 23-ти.Дори да е до 22-и това значи 22-и включително така, че и този мач сме без Тошко и Трифонов. Не знам какво да очаквам. Абсолютно троен мач. Все пак е добре да се заложи на днешния състав. Паун имаше няколко проблясъка и поне за близкото бъдеще може да се разчита за него. В най-смелите си мечти се надявам до края на месеца в игра да се върнат Янчев,Трифонов, Хадад, Апостол Попов, Ст.Костов и А.Томас и Стойчо поне като бройка да има на какво да разчита.

- mertezaker
- Контакти:
Резултатът от този мач зависи от Свети Мораеш, това момче не заслужава да играе с такива съотборници около себе си. Раздава се, пресира, шутира, подава, какво ли не се опитва да направи...
- Артилериста
- Контакти:
Не знам какво да очаквам от този мач след резила срещу Монтана.Толкова слаб ЦСКА аз не съм виждал-никаква идея,никакви изпълнители,слаба игра.Все пак си мисля,че ако на Паун му тръгне играта може леко да се доближи до Присо и Мораес и да заиграем малко.От другите незнам какво да очаквам-Боби Галчев не е играл по-слабо,Дюлгеров посредствен,Бандата само се бори,но не му се получава.Какво става с ЦСКА?
Все пак 2-1
Все пак 2-1

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Преди да пишете вашите преложения обърнете внимание кой ще е съдия на този мач;РИСТОСКОВ;?
j0rka7aa написа:Утре ще отида да паля свещичка в Александър Невски Мораеш да е здрав до края на сезона, защото без него и Светкавица няма да бием. Срещу Локо с него 1:0 без него 0:1.
Не се разкарвай защото дните му са преброени.Рогачите от Пловдив са му наточили балтията.След Мораеш да се готви Никасио.Тактика,какво да се прави.
СПУКАНОГЪРНЕ
j0rka7aa написа:Утре ще отида да паля свещичка в Александър Невски Мораеш да е здрав до края на сезона, защото без него и Светкавица няма да бием. Срещу Локо с него 1:0 без него 0:1.
Това момче заслужава да го гледат повече хора от това което му даваме. Нали сме инати скапани и се превиме на ощипани , миналия мач за първенство си изкара душата ( контузен) и ни докара до победата, след това го запазиха едно полувреме и пак си изкара душата да пробие през 11 и само слабите завършващи удари на колегите му , провалиха мача, сега и този ни изкара до победата. Мисля, че след първия мач показа емблемата на ЦСКА и се потупа , сега даде на Присо и започна да го тупа, да покаже , че имат нужда от подкрепа. Един чужденец носи ЦСКА на гръб, а ние седиме пред тв. Аз пак ще отделя време в четвъртак и ще им дам подкрепата ми. Надявам се да видя и повече от вас . ЦСКА е преди всичко на привържениците, на нас феновете.
П.С. Поне аз така разбрах жестовете на Мораес.
3:0
Пред 6000

Последна промяна от Beck's на 20 мар 2012 09:11, променено общо 1 път.
Поредния безмислен мач в бг първенството.Лесна победа за цска.
момчета ,каквото и да приказваме- ВСИЧКИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА СТАДИОНА !!! Длъжни сме да сме там заради Стойчо ,Мораеш и другите 2-3 ма ,които осъзнават тежестта на фланелката... За това сме цесекари,за да подкрепяме отбора дори и с тези собственици
и с тази паплач на терена
... надявам се на едно измъчено 2-1 !!!!

- Udoji90
- Контакти:
Победа с 1-2 гола разлика. Най-голямата ми надежда е Костов да не е контузен зле, а Хадад и Томас поне да попаднат в групата. За Мораеш всички ще палим свещи да е жив и здрав, но той вече има 7 жълти картона... Като му станат 9, пропуска 2 мача - не ми се мисли тогава. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...