Вальо Илиев извън Националния отбор

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Вальо Илиев извън Националния отбор

Мнениеот a boy named goo » 02 фев 2009 19:39

smash_the_reds написа:
a boy named goo написа:За Топузаков съм съгласен да бъде в националния отбор, той се е доказал като добър защитник в Левски, пък и сега в Израел доколкото знам прави доста добри мачове. Въпросът в случая е, какво по дяволите прави Илиян Стоянов в националния отбор, че този човек последно игра във втора дивизия в Япония, дотолкова ли сме закъсали за защитници, че на Стоилов се налага да прибягва именно до него.Защо не викне примерно Милиев (споемнавам него за да не си помислите, че съм пристрастен), той млад, перспективен футболист, който тепърва ще се развива.

А като стана 2 години поред защитник на Япония ,някой сети ли се да го повика.И да ти кажа ли защо?

Работата е там, че в момента не е защитник на Япония, а защитник на втородивизионен японски отбор. Това, че тогава Стоянов не получаваше повиквателни за националния отбор не е оправдание да бъде викан сега.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 02 фев 2009 19:41

mladenis написа:"Не харесах състоянието на Валентин Илиев.Сега искам да видя формата на Илиян Стоянов и Елин Топузаков", добави специалистът. " И после, защо сме настроени негативно към хасковския каун. Ами мърьо, така като го гледам, утре няма да е доволен от Бербо и ще повика Гонзю. Пък на мястото на Марто може да извика Йовчу. Това са поредните пародии, породени от треньорски и управленски недоразумения в БГ футбола.

Абе вие чорбарите сте голема паплач бе. Чухте глупостите на Ники Александров и айде всички сега ще го повтаряте това. Четете на Георги Атанасов глупосите и айде всички повтаряте глупостите му. Много сте зле. Нямате ли собствено мнение :!: :?: Много ясно, че Мъри ще вика играчи и ще се старае да сглоби отбора, с който успя да бие два пъти Беларус. Запознат е с качествата на играчите, които е извикал. Каква е разликата м/у Топчо и Илиев :?: :?: :?: :?: Вальо не е играл вече от 2 и повече месеца, а Топчо и Коловати играят постоянно и имат игрова подготовка в този момент това е от значение, поне аз така мисля.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 02 фев 2009 19:43

А ти кога си го гледал и поя ТВ,че знаеш че не е във форма и не е за националния?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
konan

Мнениеот konan » 02 фев 2009 19:51

cska_90 написа:
mladenis написа:"Не харесах състоянието на Валентин Илиев.Сега искам да видя формата на Илиян Стоянов и Елин Топузаков", добави специалистът. " И после, защо сме настроени негативно към хасковския каун. Ами мърьо, така като го гледам, утре няма да е доволен от Бербо и ще повика Гонзю. Пък на мястото на Марто може да извика Йовчу. Това са поредните пародии, породени от треньорски и управленски недоразумения в БГ футбола.

Абе добре за Топузаков -иди дойди , но да се вика Илиян Стоянов ,които е свършил с футбола преди 5 год е доста глупаво.Вярно ,че Илиев не игра много добре срещу Сърбия,но ако това е критерия какво прави в национала Миланов ,които беше виновен за поне 3-4 гола :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Аи Велизар прави добри мачове в Украина(според медиите).Но все пак това е контрола де. Да се надяваме ,че Стоилов ще успее въпреки клубните принадлежности ,защото е в интерес на БГ ,ай ще е жалко това поколение на Бербо , Марто и Стенли да не направи нищо.

Ето и мжд моя вариант

Петков

Тодоров Тунчев Котев Венков

Благои Стенли Янков???????????????? Мартин

Божинов(Домовчийски)

Бербо

ВАРИАНТЪТ ТИ НЕ Е ЛОШ.дОБЛИЖАВА СЕ ДО МОЯ+БАДЕМА И ГОНДЗЮ В ХАЛФА.

koi4i

Мнениеот koi4i » 02 фев 2009 19:55

Та Валентин Илиев не е играл футбол от сума и време.Руското първенство свърши отдавна.Нека да се види Топузаков в каква форма е,все пак той играе в момента!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

hiksigrekk

Мнениеот hiksigrekk » 02 фев 2009 19:56

стига сте приказвали глупости.
поинтересувайте се кой е мениджър на повиканите
и ще се сетите за кво става въпрос!!!!
сега е последен шанс да са вдигне цената на сините пенсионери .
така че ще търпите!!!

а мърлю да вика направо насето и батков за контролата.
Последна промяна от hiksigrekk на 02 фев 2009 19:57, променено общо 1 път.

zico69
Контакти:

Мнениеот zico69 » 02 фев 2009 19:57

Най-после да го махнат този некадърен палячо.

Потребителски аватар
glarus
Контакти:

Мнениеот glarus » 02 фев 2009 20:00

a boy named goo написа:А като стана 2 години поред защитник на Япония ,някой сети ли се да го повика.И да ти кажа ли защо?

напоследък японското първенство е на толкова високо ниво, че даже от фифа са ги спрели да играят международни мачове, за да не ги обезсмислят. Причината била стабилната защита срещу, която всевъзможно нападателни редици като тези на Барса, Манчестър, Милан, Бразилия Аржентина, Испания и т.н. не могли даже да стигнат до удар извън наказателното поле, понеже в наказателното не си и помисляли да влязат.

По въпроса за Вальо Илиев, играе колкото може или колкото съперника му позволи, аз по-добър защитник (той да казва на нападателите до къде да играят) с български паспорт не знам да има. Поне не му е проблем бягането и не се върти като пумпал.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 фев 2009 20:19

glarus написа:
a boy named goo написа:А като стана 2 години поред защитник на Япония ,някой сети ли се да го повика.И да ти кажа ли защо?

напоследък японското първенство е на толкова високо ниво, че даже от фифа са ги спрели да играят международни мачове, за да не ги обезсмислят. Причината била стабилната защита срещу, която всевъзможно нападателни редици като тези на Барса, Манчестър, Милан, Бразилия Аржентина, Испания и т.н. не могли даже да стигнат до удар извън наказателното поле, понеже в наказателното не си и помисляли да влязат.

По въпроса за Вальо Илиев, играе колкото може или колкото съперника му позволи, аз по-добър защитник (той да казва на нападателите до къде да играят) с български паспорт не знам да има. Поне не му е проблем бягането и не се върти като пумпал.

Аз пък по-голям "разбирач" от теб не съм виждал.Да не искаш да кажеш,че японското първенство е по-слабо от нашето си? Ако е така,слез на Земята... Аз пък мога да кажа,че по-голяма мърда с бг паспорт от Илиев не съм виждал.Мъри гледа съвсем реално,който играе в момента,играе и за националите,който не играе си седи у тях и се подготвя,може другият път да го извикат.Сега като бием Швейцария ще ви видя за какво ще ревете...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

likov
Контакти:

Мнениеот likov » 02 фев 2009 20:25

твърд титуляр в ТЕРЕК!!!!!!! КЪВ Е ТОЯ ОТБОР БЕ?

Върни се в “ЦСКА”