danko_lud написа:mironi88 написа:Връщаме се точно около година назад и виждаме повторение на цялата тази работа. Не знам за вас, но аз презирам "Титан" и съм съгласен да се протестира срещу тях до дупка. Но, както и миналата година се впуснах месеци наред в спор с cska_90 така и днес ще кажа, че протест според мен се прави на стадиона. Миналата есен всеки мач поркаха из градинките и в момента в който решиха да изнесат протеста НА СТАДИОНА на мача с Рапид сякаш най-много им се жегна на "боклуджиите" и уж се помъчиха да се поправят. Но и сега както само преди 14 месеца "Офанзива" изоставят отбора, което разбира си е техен избор.
Точно така, протест се прави на стадиона. Излизаш и дириктно заявяваш своя протест пред чорбаджиите- прямо и директно. Какъв е тоя протест извън стадиона или пък протест да се бойкотират мачовете на отбора и никой да не ходи на стадиона. Тва не е начинът да се протестира, по този начин се показва, че феновете са вдигнали ръце от отбора и от ръководството и са се предали пред Титан. Поне аз така мисля, защото Титан отдавна са казали, че и с парите от билетите и без парите от билетите- кьор файда. Те си изкарват парите на гърба на клуба по друг начин и изкарват много повече пари от парите за билетите. И не им дреме дали идват фенове на стадиона или не
Имам само 1 въпрос към вас. Вие за какво ходите на стадиона? заради титан или да подкрепяте отбора? аз ще отида да подкрепя момчетата, защото сега както каза и Стойчо те имат нужда от нас. точно в този момент някой недодялан протест няма да помогне със сигурност. Повярвайте тия неща влияят на футболистите.не знам замисляли ли сте се някога? Не сме барса( имам в предвид играта, не името), вярно е ,но си обичам отбора и ще отида да го подкрепя без да натягам още повече обстановката. И аз не съм много щастлив от това което става с ЦСКА напоследък, но пак казвам сега е момента да подкрепим отбора!
Всички на мача в неделя и 90 мин. подкрепа!!! нека им вдигнем духа малко.