Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

radewski
Контакти:

Re: Протест на феновете в неделя

Мнениеот radewski » 07 мар 2012 23:57

danko_lud написа:
mironi88 написа:Връщаме се точно около година назад и виждаме повторение на цялата тази работа. Не знам за вас, но аз презирам "Титан" и съм съгласен да се протестира срещу тях до дупка. Но, както и миналата година се впуснах месеци наред в спор с cska_90 така и днес ще кажа, че протест според мен се прави на стадиона. Миналата есен всеки мач поркаха из градинките и в момента в който решиха да изнесат протеста НА СТАДИОНА на мача с Рапид сякаш най-много им се жегна на "боклуджиите" и уж се помъчиха да се поправят. Но и сега както само преди 14 месеца "Офанзива" изоставят отбора, което разбира си е техен избор.

Точно така, протест се прави на стадиона. Излизаш и дириктно заявяваш своя протест пред чорбаджиите- прямо и директно. Какъв е тоя протест извън стадиона или пък протест да се бойкотират мачовете на отбора и никой да не ходи на стадиона. Тва не е начинът да се протестира, по този начин се показва, че феновете са вдигнали ръце от отбора и от ръководството и са се предали пред Титан. Поне аз така мисля, защото Титан отдавна са казали, че и с парите от билетите и без парите от билетите- кьор файда. Те си изкарват парите на гърба на клуба по друг начин и изкарват много повече пари от парите за билетите. И не им дреме дали идват фенове на стадиона или не

Имам само 1 въпрос към вас. Вие за какво ходите на стадиона? заради титан или да подкрепяте отбора? аз ще отида да подкрепя момчетата, защото сега както каза и Стойчо те имат нужда от нас. точно в този момент някой недодялан протест няма да помогне със сигурност. Повярвайте тия неща влияят на футболистите.не знам замисляли ли сте се някога? Не сме барса( имам в предвид играта, не името), вярно е ,но си обичам отбора и ще отида да го подкрепя без да натягам още повече обстановката. И аз не съм много щастлив от това което става с ЦСКА напоследък, но пак казвам сега е момента да подкрепим отбора!
Всички на мача в неделя и 90 мин. подкрепа!!! нека им вдигнем духа малко.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 07 мар 2012 23:59

Интересно ми е с какво се помага на ЦСКА??? Стойчо моли за подкрепа, а те протести ще ми правят. Протестите пред офисите на ТИТАН, а на стадиона пълна подкрепа ЗА ЦСКА. На стадиона играе отбора на ЦСКА, а не ТИТАН. Щом е решил някой да протестира, опъва транспаранта на мястото на тоя който пише Армейци, Офанзива и така нататък и пее цял мач за ЦСКА, а на почивката и след мача против собствениците. Ако това не е достатъчно протеста се прехвърля пред офисите на ТИТАН и там вече се пее ВЪН БОКЛУЦИТЕ. НА СТАДИОНА ПОДКРЕПА ЗА ОТБОРА И ТРЕНьОРА. Не мисля, че Стойчо заслужава подобно отношение от група хора.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

danko_lud
Контакти:

Мнениеот danko_lud » 08 мар 2012 00:06

radewski написа:
danko_lud написа:
mironi88 написа:Връщаме се точно около година назад и виждаме повторение на цялата тази работа. Не знам за вас, но аз презирам "Титан" и съм съгласен да се протестира срещу тях до дупка. Но, както и миналата година се впуснах месеци наред в спор с cska_90 така и днес ще кажа, че протест според мен се прави на стадиона. Миналата есен всеки мач поркаха из градинките и в момента в който решиха да изнесат протеста НА СТАДИОНА на мача с Рапид сякаш най-много им се жегна на "боклуджиите" и уж се помъчиха да се поправят. Но и сега както само преди 14 месеца "Офанзива" изоставят отбора, което разбира си е техен избор.

Точно така, протест се прави на стадиона. Излизаш и дириктно заявяваш своя протест пред чорбаджиите- прямо и директно. Какъв е тоя протест извън стадиона или пък протест да се бойкотират мачовете на отбора и никой да не ходи на стадиона. Тва не е начинът да се протестира, по този начин се показва, че феновете са вдигнали ръце от отбора и от ръководството и са се предали пред Титан. Поне аз така мисля, защото Титан отдавна са казали, че и с парите от билетите и без парите от билетите- кьор файда. Те си изкарват парите на гърба на клуба по друг начин и изкарват много повече пари от парите за билетите. И не им дреме дали идват фенове на стадиона или не

Имам само 1 въпрос към вас. Вие за какво ходите на стадиона? заради титан или да подкрепяте отбора? аз ще отида да подкрепя момчетата, защото сега както каза и Стойчо те имат нужда от нас. точно в този момент някой недодялан протест няма да помогне със сигурност. Повярвайте тия неща влияят на футболистите.не знам замисляли ли сте се някога? Не сме барса( имам в предвид играта, не името), вярно е ,но си обичам отбора и ще отида да го подкрепя без да натягам още повече обстановката. И аз не съм много щастлив от това което става с ЦСКА напоследък, но пак казвам сега е момента да подкрепим отбора!
Всички на мача в неделя и 90 мин. подкрепа!!! нека им вдигнем духа малко.

Естествено, че ще подкрепим отбора, но това не значи, че трябва да подкрепим и Титан. Виж ся известен съм във форума като един от най-големите критици на Титан и съм казал, че това няма да се промени от тук нататък независимо от обстоятелствата, защото техните действия вече за пореден път ясно показват що за хора са и що за собственици. Но не си мисли, че винаги съм бил против тях. Аз в началото ги подкрепях, после при първите им издънки отново бях склонен да им простя и го направих. Спомням си тук cska_90 пишеше яростно срещу тях и за протести и т.н. но аз тогава бях склонен да им дам още един шанс. Но сега вече нещата се промениха, защото вече е ясно какви са те и че с тях клюбът не може да просперира. така че не си мислете, че аз съм някакъв луд и лумпен без глава, който мисли само за протести и как да свали собствениците. Напротив аз мислещ човек и който е чел моите постове 100 на 100 е забелязъл, че аз не подстрекавам просто към някви измислени протести, а винаги обяснявам с конкретни доводи и факти моите действия и подбуди и винаги се аргументирам ясно и точно защо мисля еди как си и т.н.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 08 мар 2012 00:13

Не съм съгласен с това решение на Офанзива, но поне момчетата имат някаква позиция, а не като много хора които един ден едно и после боклуците ги залъжат и те забравят всичко .
Титан трябва да разберат, че нямат повече място на Армията и всички червени фенове трябва да им го покажем на стадиона !
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

radewski
Контакти:

Re: Протест на феновете на ЦСКА в неделя

Мнениеот radewski » 08 мар 2012 00:15

въпроса не беше конкретно към теб и съжалявам ако си се засегнал. обаче в съобщението за протеста никъде не прочетох за подкрепа на отбора а само за някакво си стоене на стадиона и на почивката се бият камшиците :shock: :shock: :shock: е***и протеста.
а че титаните се ос*аха до лакти вече няколко пъти спор няма. прекалиха доста. И все пак си мисля че очно в този момент може да се даде малко спокойствие на отбора. а протеста както казаха по-нагоре пред сградата на ТИТАН.

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 08 мар 2012 00:16

Червени_шампиони написа:Лижете задниците на пернишките боклуци, то затова сме на това дередже, заради такива като вас, които са вечните оптимисти.

Я се осъзнай малко кви ги говориш бе...много си превъзбуден нещо.
Изображение

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 08 мар 2012 00:37

Вижте какво правят Апоел !!! А къде бяха преди няколко години ?? Това е жив пример за израстване на отбор , а с титаните ние това няма да го постигнем никога !!! И все пак не съм съгласен с начина на протест . Да, протест трябва да има , но също така трябва да се подкрепя и отбора , а като си излезете на полувремето какво !!! Начина на протест трябва да стане с трансперанти и песни и най - вече с подкрепа на любимия отбор. Вярно е че Офанзива са 1000 човека , но като гледам само офанзива ходят на домакинските мачове + още 200-300 човека ;)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 08 мар 2012 00:39

Като толкова обвинявате и плюете по Офанзива, елате на стадиона и подкрепяйте отбора, а не ми философствайте и плюйте тук. Пълни смешковци. Ако не са тези момчета една хореография и песен няма да видите, те са с отбора навсякъде, а вие ми храните тука. Какво ли ненаправиха.. колко ли пари не вложиха във всичко до тук и продължават.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 08 мар 2012 00:59

radewski написа:въпроса не беше конкретно към теб и съжалявам ако си се засегнал. обаче в съобщението за протеста никъде не прочетох за подкрепа на отбора а само за някакво си стоене на стадиона и на почивката се бият камшиците :shock: :shock: :shock: е***и протеста.
а че титаните се ос*аха до лакти вече няколко пъти спор няма. прекалиха доста. И все пак си мисля че очно в този момент може да се даде малко спокойствие на отбора. а протеста както казаха по-нагоре пред сградата на ТИТАН.

Приятел, аз нямам нищо общо с Офанзива !
За мен правилното решение е всички да отидем на стадиона и да покажем на боклуците, че не са желани повече и каквото и да направят няма връщане назад.
Решението е едно : незабавно да пуснат клуба да се продава и час по скоро да се махнат от ЦСКА и всичко свързано с любимия отбор .
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 08 мар 2012 01:09

До неделя има доста време. По-добре помислете пак и да се направи адекватно протест. Възможно най-много хора на стадиона и след мача пред "А" сектор е най-добрият вариант. По време на мача по-добре да се скандира срещу титан вместо да се мълчи и да си тръгнеш. Градинковите протести са най-неефективните. Това не е само мое мнение, както може да се види. Аз знам, че от Офанзива няма да послушат никой, защото от самото създаване на Офанзива те си гледат само тях... Феновете трябва да сме обединени. В противен случай знаете една приказка за орел, рак и щука.

Върни се в “ЦСКА”