7 Кръг/Славия - ЦСКА /30.08.2025/ 21:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: 7 Кръг/Славия - ЦСКА /30.08.2025/ 21:15 ч.

Мнениеот danko_sot » 31 авг 2025 11:55

redhooligan написа:
Mitata написа:peliforewer,

Моето мнение за Антонов е, че се включи съвсем прилично в мача, раздаде се. С бързината си по фланга принуждаваше Славия да ангажира двама защитници за негото опазване. Стремеше се да държи топката далеч от наказателното ни поле, което бе важно при наличието на 9 полеви футболисти. Освен бързина дмонстрира и нелоши технически умения.

Включи се добре и в защита. Вярно, че физически все още не изглежда добре, но на този етап и едно полувреме за него е нелоша алтернатива за треньорите на ЦСКА.

И моето мнение се покрива с твоето. Както писах в предишен коментар дори да беше странна смяната която направи Керкез, Антонов се включи добре.
P.S. Вече доста време мина от както Луиджи Симони ( лека му пръст ) казваше: най-добрата защита е атаката. Да не успя да ни направи шамьони, но играехме доста добър футбол при него.

Пичове, къв Антонов? Ние почваме мача на последно място. Последно място

На нас ни трябват точки СПЕШНО. Няма значение как. Просто ни трябват точки и победи!!!

По-скоро го пусна, за да има оправдание и да омилостиви феновете после.

Аз ли да накарам Пастор да се връща по-бързо в защита?????

Аз ли да накарам Ето'о да се контролира повече?????

Или може би си изкара картона нарочно, защото явно и на него му е писнало от Керкез. ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 31 авг 2025 12:44

Абсолютно неадекватен Керкез!!! Нито едно правилно взето решение преди и по време на двубоя! Никаква идея в атака, тотална разруха в защита. Ние сме посмешище! А те още се чудят дали да го сменят. Просто нямам думи за това невежество.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 авг 2025 13:01

danko_sot написа:Аз ли да накарам Пастор да се връща по-бързо в защита?????

Дебелакът да не е бек, че да се връща в защита, да покрива зони и да не се разминава с топката?
Има си чираци за тази работа!
Сериозна пара е плащана за него и функциите са му коренно различни, .... не чете ли един 15-минутен анализ след миналия мач?
Малко е тромав, ама като свали 10-15 кила ще заспи. За 800 000 Е не може да искаме повече.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 31 авг 2025 13:04

Имаше времена, в които печелихме срещу по-малките отбори само с името си. Да, често пъти са ни скачали на кръв (буквално) и са си вярвали заради обещани награди и премии, или пък защото са били в зоната на изпадане и е нямало какво да губят срещу нас, но след първия гол за ЦСКА се виждаше как надеждичката им се изпарява на момента и се примиряват. Миналият сезон направи така, че малките отбори вече изобщо да не се притесняват от нас, защото виждат, че всеки, абсолютно всеки, може да вземе нещо от ЦСКА без проблем. През този сезон това се затвърди окончателно и те не просто се надяват на точка, ами си излизат за победа и вярват до последно независимо как се развива мача. Изключенията са две: Ил. Илиев и Загорчич. Те винаги са били препъни-камък за ЦСКА и Левски и някак възприемат равният срещу ЦСКА все още за успех тъй като само те знаят какви усилия им е струвало това да стигнат до равен с ЦСКА преди. Единствената причина да не загубим вчера и в мача срещу Морето беше и последният остатък от респект у Илиев и Загорчич. Нищо не крещи "СРЕДНЯК" повече от това всеки да излиза на терена убеден, че няма да загуби от теб. И затова вече разговорите за оставане в първа лига са абсолютно адекватни и няма нищо преувеличено.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 31 авг 2025 13:11

danko_sot написа:

Пичове, къв Антонов? Ние почваме мача на последно място. Последно място

На нас ни трябват точки СПЕШНО. Няма значение как. Просто ни трябват точки и победи!!!

По-скоро го пусна, за да има оправдание и да омилостиви феновете после.

Аз ли да накарам Пастор да се връща по-бързо в защита?????

Аз ли да накарам Ето'о да се контролира повече?????

Или може би си изкара картона нарочно, защото явно и на него му е писнало от Керкез. ;)

Никой не е казал, че е класа или нещо подобно, но се включи със желание. T. Иванов си беше за смяна още първото полувреме. Този мач не му се получи. Каква беше алтернативата. Да пусне И. Илиев който също е в някаква дупка и никъде го няма със играта.
В целият отбор е пълен хаус и го знаеш много добре. След като нямаш треньор който да може да си налага мнението във съблекалнята и не може да контролира играчите, значи тези играчи ще му изядът главата, както се казва. Организационно сме под дъното и докато левскара е в отбора, ще копаем под дъното още време. За поредна година селекцията закъснява и след това се чудим защо се пуска да играе този и онзи. Ами просто няма алтернатива. Лично мое мнение е, че ако се махнат Златков и Керкез и се вземе български треньор като Бай Стамен, Любо, Стойчо, Янев може да изградим добър отбор.
P.S. Стамен и Янев мисля, че нямат толкова добър капацитет да държат юздите в съблекалнята, колкото Любо и Стойчо, така че те са най-напред в моето желание. ;)
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 31 авг 2025 21:31

В Камерун определили Джеймс за играч на мача. И аз мисля, че той беше звездата вчера - гол от центъра, асистенция за изравнителния гол и ефектно напускане на сцената с червен картон. Какво повече? :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”