22 Кръг/ Ботев Пловдив - ЦСКА /22.02.2025/ 15:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: 22 Кръг/ Ботев Пловдив - ЦСКА /22.02.2025/ 15:00

Мнениеот MASTER_COOL » 22 фев 2025 18:49

Победата идва в перфектен за нас момент. Психологически допинг преди Арда и Левски. Оптимист съм за тези мачове.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2025 18:58

DoSomethingDifferent написа:
Red_Neck написа:Вионката бродира.... :))))
.... иначе принципно "не става" ;)))

Такива като теб са ми много "любими", когато беше най-слабият срещу Славия, мълча като... да не казвам какво, но днес си много духовит.

Срещу Славия "силни" нямаше, ... иначе аз съм свикнал да ме наричате всякак, .... все пак една година бях единственият поддръжник на Бачо Али във форума ;)))) После станахте много и накрая дружно рязахте вени че Джджи му взе парите.
Живи и здрави.

Поздравления за Томаш и момчетата.
Бяха с 2 класи над Ботев в този мач. Това се иска от тях до края на този кошмарен сезон.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 фев 2025 19:05

Добър мач за нас ! Дано продължим така и срещу Арда и говедата .
Можеше и с повече да бием , но и така е много добре.
Да видим дали ще купим нов до понеделник.
Много е хубаво когато Турицката не влиза в игра. По-спокойно е.
В Ботев става нещо и не са отбора от есента. В защита са потресаващи а Конте наистина беше много добър защитник.
Според мен си заслужава да вземем от Ботев Балоянис и до някъде Акере.
Испанчето много добре ! Има заставане ,рита и настъпва без да се двоуми !
Никола Илиев е пълна дупка и от трансфера му в Интер е останало само името му.
Чакаме Шопов да преподпише .
Сектора ни беше пълен и съм учуден че майните днес ги нямаше на стадиона.
Неприятно впечатление ми направи , че когато футболистите дойдоха при нас да ги поздравим, домакините пуснаха химна на Ботев .

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 фев 2025 19:16

CSKArforever написа:Ебахти терена, все едно играем в Брестовец.

Тия в Ботев са за трепане!
Дигнаха им стадион с народна пара, плащат по 5 000 наем на месец и за капак за година това е третия терен който бастисват.
Последна промяна от Red_Neck на 22 фев 2025 19:17, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 фев 2025 19:16

Относно конкретния мач с Ботев не мисля, че има чак толкова много неща за отбелязване. Вкарахме два важни гола в началото на двете полувремена и пречупихме Ботев.

Ще кажа няколко думи за играчите ни и впечатленията ми от тях, но с уговорката, че първото полувреме имах много по-добра видимост за нашите атаки специално.

Дюлгеров- стабилен общо взето, все пак и чиста мрежа записа, но първото полувреме ми направи малко лошо впечатление с излизанията си извън наказателното поле. Явно Кичуков ги учи и инструктора всички вратари да го правят, но все пак трябва да имаш и усет и много добра преценка кога да го правиш и кога не.

Пинто- стабилен без да блести, както в повечето мачове. Включваше се в атака, но партньорът му не беше на ниво, ще стане дума и за него.

Лапеня- супер играч за българското първенство. Вярно, че е малко нисък, но според мен може да компенсира с отскок и пласиране. Само една грешка видях да направи, когато Мараш го надбяга.

Делова- опитва се да бъде лидер на защитата, да изнася често, а понякога пробва и с дълги пасове. Днес обаче ми се стори по нестабилен в двойката защитници. Поне две грешки видях да направи, но други играчи подсигуриха в тези ситуации и не бе фатално.

Тибо- Голям. Имам чувството, че след като взе лентата нивото му се покачи още. Вкара важния първи гол. През първото полувреме се нагърби отново и направи супер пробив, след което даде хубав пас на Питас, но..... ;)

Ето'о- стабилен, разнообразен, полезен в почти всички аспекти от играта. Той е основният ни човек, чрез който изнасяме, съответни се явява и последна преграда в халфовата линия при атаките на противника. Чух няколко човека до мен да съжаляват, че са ни го продали. :)

Кареасо- добър мач и за него. Вкара гол, но първото полувреме ме изнерви, когато Ето'о го изведе сам срещу вратаря и той не я отигра по най-добрия начин. Много често се оказваше зад нападателя, но това не е тактическа новост при Томаш.

Локило- дупка. В защита зле, в атака зле. Кво повече да се коментира. Много правилно бе сменен още на полувремето.

Скаршем- бай Томаш трябва да признае, че е грешал за него. Момчето играе силно и то на непривична позиция. Днес пак бе в ляво. С асистенция, даде пас и за гредата на Илиев. Второто полувреме ме изкефи какъв спринт направи и я отне чисто от може би най-бързия в Ботев- Минков. Т.е. и в дефанзивен план е добър. За мен може да се пробва и в центъра в някой мач.

Шопов- това момче очевидно се случи нещо хубаво и ти наистина се промени за добро. Продължава възходящото му представяне и ще бъде интересно докъде ще стигне. Днес центрира за първия гол, отново раздаваше дежурните си добри пасове. Сновеше по целия терен, връщаше се и помагаше в защита. В същото време е много спокоен и уравновесен. Моето мнение е, че ако Тибо го няма лентата ще стои добре и на неговата ръка. А е и българин.

Питас- ами разочарован съм от него. Първото полувреме имаше няколко ситуации. Да не бяха добри, но той също не ги изигра добре. Ядоса ме, когато Тибо супер пробив и му я даде, а кипъреца я изплю. Да не говорим, че второто от три-четири метра не може да вкара. По-сериозно трябва, в този мач с нищо не ме впечатли. Преди да го смени Томаш го пусна за 10 минути и на лявото крило, след смяната на Скаршем. И там нищо не направи, но нямаше и много пасове към него.

Резерви- Петко се включи добре. Показа пак хъс и желание. Изпълнява същите функции в отбора като на Ето'о.

Тасев- не успя с нещо да ме впечатли, иначе и аше желание.

Илиев- малко по- добре от Локило. Направи една греда и се бореше доста в защита.

Браво и на Томаш. Добре подреди и подбра състава. Смените бяха навременни и точни. Продължава да държи на своя стил да имаме контрол и да задържаме топката, но в последната третина на противника рязко да се динамизират атаките с двойни и пасове с едно докосване "ала Ман Сити". В този мач се получи.
Последна промяна от danko_sot на 22 фев 2025 19:23, променено общо 1 път.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 22 фев 2025 19:19

gihuelo написа:Добър мач за нас ! Дано продължим така и срещу Арда и говедата .
Можеше и с повече да бием , но и така е много добре.
Да видим дали ще купим нов до понеделник.
Много е хубаво когато Турицката не влиза в игра. По-спокойно е.
В Ботев става нещо и не са отбора от есента. В защита са потресаващи а Конте наистина беше много добър защитник.
Според мен си заслужава да вземем от Ботев Балоянис и до някъде Акере.
Испанчето много добре ! Има заставане ,рита и настъпва без да се двоуми !
Никола Илиев е пълна дупка и от трансфера му в Интер е останало само името му.
Чакаме Шопов да преподпише .
Сектора ни беше пълен и съм учуден че майните днес ги нямаше на стадиона.
Неприятно впечатление ми направи , че когато футболистите дойдоха при нас да ги поздравим, домакините пуснаха химна на Ботев .

Този, като го видя, и ми става лошо. Освен че е слаб футболист, е и изключително тъпо парче. След като Томаш го пускаше някак на инат, та чак и капитан го направи, сега мисля, че е проумял, че с него няма да стане. А този, който му поднови договора, е за съд.
Do Something Different!

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 22 фев 2025 23:49

Хубав мач стана, ако успеят да привлекат в последните дни едно крило ще е супер, в тези зони нямаме баланс, вижда се ,че Локило е непостоянен, а Фаетон и Бютучи по различни причини ги няма. Много се надявам и Питас, да влезе в по-добра форма, защото Исека според мен толкова си може и не знам защо продължаваме да го мъчим. Иначе всички виждат, че Питас има качества.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 23 фев 2025 00:09

venko 1984 написа:Пичове, надиграхте ни и ни бихте честно, и категорично. Даже това беше най-малкото, с което трябваше да ни биете. За мен реалния резултат е 6 или 7 на 0. Но един съвет от мен, грешка ще е да си правите някакви изводи, този мач не трябва да е критерий за нивото ви. В момента ние сме разграден двор, няма титуляри, няма резерви, всичко е леш. И за разлика от вашата политика, която е да купувате скъпи футболисти, и да градите стабилен отбор(само тренера ви е слаб, според мен), то нашата е абсолютно противоположна. Взимат се само и единствено свободни агенти, повечето деца, дето се вика, само и единствено с цел продажба в края на сезона, дори още на полусезона. Всеки който си спре топката и направи точен пас, бива продаден на първия, който направи запитване, и извади някой лев. Всичко е на сергията. Това е политиката на собсвеника ни. Тренера и да сглоби що годе стабилен отбор, всичко му се разпродава. Вие явно сглобихте стабилен тим, но реално ще се види нивото ви в мачовете със сините и разград. Просто този мач днес, и до утре да се играеше, гол нямаше да ви вкараме, най-много вие да ни бяхте зашили още няколко. Успех в следващите мачове.

Никой не си прави изводи от този мач, просто се радваме на победа с много игра добра, което не се беше случвало от известно време. Иначе е ясно, че вие не сте в оптимално състояние, но все пак никой не очакваше чак толкова категорично да ви надиграем.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 23 фев 2025 02:26

Общо взето съм съгласен с повечето мнения. Имаме право да се зарадваме въпреки слабата игра на Ботев.
Ще се повторя пак с клише: Играем мач за мач и винаги следващия е най - важен. Такава е ситуацията в момента.
За сините ще мислим после.
Първо с Арда за Купата.
Според мен психически добре изглежда отбора и това е важно за турнирни мачове.
Физическото състояние е такова каквото е.
Само да не чукат много кучки и да се напият точно преди мача ;-)
Шегувам се ама очаквам подценяване.
Бихме Арда като домакини и сега идват пак
след най - добрия ни мач.
Изглежда лесно ама е по - добре да се подходи сериозно от всички - ръководството, треньори, играчи и фенове.
Честита победа!
Хубави голове!
Искаме още!
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “ЦСКА”