9 Кръг/ ЦСКА - Берое /21.09.2024/ 17:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: 9 Кръг/ ЦСКА - Берое /21.09.2024/ 17:30

Мнениеот gihuelo » 22 сеп 2024 22:33

sly написа:Понеже тук Вион е много критикуван, тогава какво да кажем за Пинто? Вион влиза на неговия пост и изнесе повече топки по левия фланг отколкото Пинто за двата си мача досега. Нали се сещате че Пинто взима поне два пъти повече. Може би не е в добра форма, но с претенциите на професионалист който в края на септември не може да издържи на темпото на нашето първенство. Да разбирам го, че е нов, че му трябва време, но все пак е нов колкото и Локило, колкото Ето О.
А Турицов си заслужава всички критики ,това момче повече подава назад отколкото напред, за другите му недостатъци не ми се пише даже.

Да кажем че Пинто не водил подготовка и не е играл от юни месец с изключение на две полувремена като резерва в националния на Люксембург.
Но наистина прави впечатление още от първия мач на Томаш бековете са доста пасивни и сигурно това е инструкция на Томаш.
На мен ми е доста пасивен и Бютючи! До тук няма излъган защитник ,ще го видим по-нататък.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 сеп 2024 23:21

Тоя косоваря още на клипчетата ми направи впечатление, че не се надиграва 1:1 и с дрибъл да преодолее противник, а центрира през човек, но на клиповете центрирането му беше един път. А засега при нас няма точно центриране почти. Изглежда ми извън форма и някак неуверен.

Тея новите с тея заплати дето ги взимат при нас трябва да си скъсат задниците на терена. Очакванията са много големи и дано ги оправдаят. Иначе- лошо. А другата седмица чакаме и Купър ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 сеп 2024 08:09

Чакаме Купър да прониже от ъглов удар Черно Море ;)

До момента пълна изненада - Локило се откроява от всички нови ( в това число без Ето'О, който играе при нас все едно е от година )
Последна промяна от MASTER_COOL на 23 сеп 2024 08:10, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 23 сеп 2024 08:09

В сегашното му състояние Турицов трябва да се замисли има ли смисъл да продължава с футбола.
Следващата му спирка ще е Славия, Локо Сф или нещо подобно, където ще взема около средната за София работна заплата. След което изведнъж ще се окаже на 40 г. без да умее нищо в този живот.
Ако няма характера и волята да вдигне поне с 200-300% спортната си форма, по-добре да спре по-рано и да научи някой занаят. Например да лепи плочки, да цикли паркет ... нещо поне.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 сеп 2024 13:02

sly написа:Понеже тук Вион е много критикуван, тогава какво да кажем за Пинто? Вион влиза на неговия пост и изнесе повече топки по левия фланг отколкото Пинто за двата си мача досега. Нали се сещате че Пинто взима поне два пъти повече. Може би не е в добра форма, но с претенциите на професионалист който в края на септември не може да издържи на темпото на нашето първенство. Да разбирам го, че е нов, че му трябва време, но все пак е нов колкото и Локило, колкото Ето О.
А Турицов си заслужава всички критики ,това момче повече подава назад отколкото напред, за другите му недостатъци не ми се пише даже.

Пинто играе повече в защита, но откакто играе затвори левия фланг на защитата и противникови футболисти много рядко пробиват оттам.Като се сработи с останалите ще тръгне по- често и в атака.А Вион може да не е кой знае каква класа, но всеки мач се раздава като за последно, ако всички играеха с неговия хъс ЦСКА щеше да е в челото на класирането.Може да играе на всеки пост, само вратар не е бил.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Върни се в “ЦСКА”