3 кръг/Ботев Враца-ЦСКА / 22.08.2020 / 18:45 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: 3 кръг/Ботев Враца-ЦСКА / 22.08.2020 / 18:45 ч.

Мнениеот Red_Neck » 23 авг 2020 12:00

Честита победа!

Доволен съм от момчетата с малки изключения. В ранен етап от сезона сме.
В момента Антов, Тиаго и Алито влачат отбора. Дано и останалите по-скоро влезнат в час и заиграят на пълния си потенциал.
Двете тъмни момчетата с едър кокал ги чакам да заиграят на ниво най-рано октомври-ноември, но останалите трябва да се стягат за мачовете в ЕКТ.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: 3 кръг/Ботев Враца-ЦСКА / 22.08.2020 / 18:45 ч.

Мнениеот mistreated » 24 авг 2020 09:42

Аз пък съм много доволен от победите над двата Ботев. Това са мачовете, които сме длъжни да печелим и засега се справяме. Играта е добра, но на моменти отбора сякаш изключва. Имаме нужда от подобрение в концентрацията и смяна на вратаря. Другото е ОК за мен. Титла при тези милионни трансфери на Лудогорец граничи с геройство, но ние сме ЦСКА и ще се борим до последно. Поне така се надявам.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”