Нова форма на собственост на ЦСКА АД или АС 23!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Нова форма на собственост на ЦСКА АД или АС 23!
Трябва наистина да се пуснат 100% акциите на Фондовата борса и да се промени структурата на управление! Свободен избор на Председател на АД с мандат от 4 години от членове на Клуб ЦСКА с редовни членски карти. Независимо от това дали имат акции в клуба или не!
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
- a boy named goo
- Контакти:
Re: Нова форма на собственост на ЦСКА АД или АС 23!
Идеята е добра, но ме притеснява реализацията, незнам дали сме дорасли за такава форма на управление.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
-
- Контакти:
всъщност вместо да откриваме топлата война-нарпаво да се върнем към старата изпитана система за управление.спорта в ръцете на Народа.нека си бъде публична държавна собственост,а не частна слободия ан "бизнесмените".това рпеди 20 години щеше ли да се случи.
ами фабриките,земеделието,здравеопазването?
просто положението си плаче за Народна революция
ами фабриките,земеделието,здравеопазването?
просто положението си плаче за Народна революция
http://revolucionen.forumche.org - ЗА НАРОДНА ВЛАСТ!
-
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)
Така се управляват Барселона и Реал, но ме съмнява тука някой клуб да се управлява така