днес ти топиш, утре тебе те натопяват.....
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
днес ти топиш, утре тебе те натопяват.....
докога така,питам се...?докога ще търпим тези унижения?за всички ни е ясно какво е мнинието на Европа за нас-та нашето първенство винаги е било във В група по световните футболни стандарти.Един не плащал, другия го натопил-ма какво ми пука на мене,аз искам да гледам дерби м/у ЦСКА и Левски с още 40 хиляди фена около мене, а не мутрите на Томов и Батков...
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)
Re: днес ти топиш, утре тебе те натопяват.....
Всичко се връща, и то тъпкано !!!
KoMaHgOc написа:Всичко се връща, и то тъпкано !!!
на бедните....
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)
-
- Контакти:
Пичове,аз не мога да разбера, защото трябва да им се връзвате на левскарите...та те винаги са мечтали да са на нашето място, да не говорим,че има левскари,които искат да се докоснат до нашите титли и купи, ама няма как, просто няма как...никой син, не може да стане Червен,защото:
"Копелета сини, всичко е червено"!
"Копелета сини, всичко е червено"!
В момента в УЕФА се пише една от най-срамните страници в историята на Българския футбол.Мислите ли,че в момента те знаят кой е син и кой-червен,кой е говедо и кой-прасе.Всички трябва да ни е срам от това,защото и ние докато ходим на мачове на националния отбор и се обиждаме от срещуположните сектори не сме нищо друго освен срам и позор за цяла Европа 

Levski_Sf написа:В момента в УЕФА се пише една от най-срамните страници в историята на Българския футбол.Мислите ли,че в момента те знаят кой е син и кой-червен,кой е говедо и кой-прасе.Всички трябва да ни е срам от това,защото и ние докато ходим на мачове на националния отбор и се обиждаме от срещуположните сектори не сме нищо друго освен срам и позор за цяла Европа
евала брато....дай боже повече такива българи...
KoMaHgOc написа:Всичко се връща, и то тъпкано !!!
Помните ли как преди няколко седмици Ал. Томов казваше навсякъде, че ЛОКОМОТИВ Пд трябва да бъде изваден от групата заради инцидента в Сандански?
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
За съжаление компромиса ми изглежда невъзможен. Олимпик Марсилия, Ювентус, Порто, Ливърпул и всички английски отбори знаете какво е общото между тях нали? Дано да ви оставят поне в А група, не избивайте комплекси на Батков и други. Беше ясно от много време че във вашия отбор пари няма. А Томов е смешник, но ви е президент все още за съжаление. Дано на негово място дойде някой който да милее за отбора. Но на първо място гадния Примат Мангал трябва да продаде акциите си, защото вие все още сте негова собственост. Дучето си говори глупости, но Митал ви е собственик и не можете да си правите планове за бъдещето докато той не си продаде дела от отбора. Дотогава си говорите само празни приказки, нищо повече за съжаление това е бизнес. Феновете за собствениците са на второ място.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Сега като се замисля, и видя на какво ниво са българските клубове се питам:"Дали има значение Левски ли ще падне от Тампере, или ЦСКА от Тулуза?" Вече не ми пука особено какво ще каже УЕФА, видяло се, че битките на Левски, ЦСКА са на българско равнище...
YNWA!