и го питат а какво ще кажете за левски и пича вика: А аз си имам отбор левски не ме интересуват ДА СЕ ОПРАВЯТ
ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ ОТ УТРЕ В ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЗДРАВКО ЛАЗАРОВ ОТ УТРЕ В ЦСКА
Естествено че ще доиде в ЦСКА те футболистите на левски наи добре се продават в турция тук поне има шанс да блесне. Видяхте ли как се отнесоха с кривия сега прави фурор в черно море
и го питат а какво ще кажете за левски и пича вика: А аз си имам отбор левски не ме интересуват ДА СЕ ОПРАВЯТ
ето до какво води управлението на герена бившите им играчи ги мразят колко жалко е да си левскар
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Nqma koi da ni spre,mom4etata sa motivirani do kraen predel i sled tezi popalnenia mogem da se spravim sre6tu cqlata zgan!!!
SAMO CSKA!!!
CSKA SOFIA - THE CHAMPION OF BULGARIA
никой не ви пречи,сами сте си балъци!
gabriel написа:никой не ви пречи,сами сте си балъци!
За говедата ли говориш?и не разбирам що намираш повод да се приказва за говедата?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
божеее купиха един що годе по свестен и стнаха европейски шампиони, маикоо жалки сте бе ебати отбора станахте със Здрако. Я се стегнете малко бе, пак се почна ше ги скъсаме еди каво си, вие сте болни хорица.
- River Plate
- Контакти:
likov написа:божеее купиха един що годе по свестен и стнаха европейски шампиони, маикоо жалки сте бе ебати отбора станахте със Здрако. Я се стегнете малко бе, пак се почна ше ги скъсаме еди каво си, вие сте болни хорица.
??
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
С такива като Електричката ше видите 32-ра титла през крив макарон!САМО ЛЕВСКИ! 
- River Plate
- Контакти:
sin_gobg написа:С такива като Електричката ше видите 32-ра титла през крив макарон!САМО ЛЕВСКИ!
По-скоро с такова съдийство ще видим титла през крив макарон
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
evala zdravko
ti si 4oveka koito 6te povede otbora kum 32 titla
uspex i samo cska
- silver_sky_boy
- Контакти:
с него още ще се вдигне класата на отбора.Малко по малко ще стигнем предишната си класа(макар че и сега всички виждаме че пак бием почти всеки мач).Нека се наслаждаваме на отбора и на шампионската си титла