ВРЕМЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ,НЕ ЗА РАЗЕДИНЕНИЕ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobson92
Контакти:

ВРЕМЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ,НЕ ЗА РАЗЕДИНЕНИЕ

Мнениеот bobson92 » 28 авг 2008 16:20

Хора мисля,че настъпи момент в,който всички българи,които не им е все едно за българския футбол и въобще за българския спорт трябва да забравим клубните си пристрастия и да се обединим около една кауза - БЛАГОТО НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ И БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ КАТО ЦЯЛО!!!Защото в последните години всички български отбори участващи в евротурнирите отпадат безславно от някакви безизвестни и смешни отборчета говоря за Тампере,говоря за Бате Борисов,Тулуза,Борац и още много други отбори,за които преди жребия жадуваме,а след мачовете плачем,това са факти познати до болка на българския запалянко!Идва ред и на националния отбор,за който само като кажа,че от края на световното през 1994 до днес почти не сме видели нещо хубаво /не искам да споменавам от колко държави,които нямат дори професионални футболисти и никаква футболна история сме брали срам/ни става ясно каква е ситуацията и там,така че няма какво друго да казвам по темата национален отбор,на всички им е ясно нокдауна в който е изпаднал и той,а след него идва ред и на олимпиадата в Пекин която напълно обрисува картинката на българския спорт,факт е,че спечелихме само един златен медал,мисля,че е смешно да споменавам останалите 4 медала,но все пак ще го направя и ще кажа,че имаме и един сребърен и 3 бронзови медала от уважение към спортистите,които са ги спечелили!Мисля,че няма смисъл да продължавам да давам примери,ПРОСТО ЩЕ ПОМОЛЯ ВСИЧКИ ДА ПРОЧЕТАТ ТОВА ,което се постарах да напиша не за да обиждам и да нервирам някого,а просто защото не ми е все едно за това,което се случва с бълг.спорт и най-вече бълг.футбол и искам да дам и моя принос към тази кауза макар и ужасно нищожен и минимален,но не виждам какво друго мога да направя,ако някой може нещо повече/убеден съм,че има такива хора/аз ще се радвам най-много :!:
И накрая последния ми апел е :НЕКА ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ СПРЕМ ДА СЕ ОБИЖДАМЕ ЕДИН ДРУГ НА ТЕМА ЛЕВСКИ - ЦСКА/когато става въпрос за национална гордост и чест,а не за родното ни първенство/ ,И НАЙ-ВЕЧЕ,КОГАТО НАШИТЕ ОТБОРИ ИГРАЯТ СРЕЩУ ЧУЖДЕСТРАННИ ДА БЪДЕМ ВИНАГИ НА СТРАНАТА НА БЪЛГАРИТЕ,ЗАЩОТО ТЕ ИГРАЯТ ЗА ЧЕСТТА НА БЪЛГАРИЯ И КОГАТО ЛЕВСКИ,ЦСКА,ЛИТЕКС ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ БЪЛГ.ОТБОР ЗАГУБЯТ ТАКЪВ МАЧ СРАМА Е НЕ САМО ЗА ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ НА ДАДЕНИЯ ОТБОР А ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,А НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО,ЧЕ И ЛЕВСКИ И ЦСКА И ЛИТЕКС И ВСЕКИ БЪЛГ.ОТБОР/УЧАСТВАЛ В ЕВРОТУРНИРИ/ Е ИМАЛ СРАМНИ ЗАГУБИ!!!Накрая искам да завърша с това,че когато сме заедно/а не разединени и плюещи се един друг/можем много повече и само така можем да направим нещо което да помогне на бълг.спорт,защото ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА :!: :!: :!:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ВРЕМЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ,НЕ ЗА РАЗЕДИНЕНИЕ

Мнениеот POPCORN » 28 авг 2008 16:54

Бате гледам какво си писал и има бая верни неща.Само ще ти кажа че фенове на ЦСКА и Левски никога няма са заедно.И това не е само с тях!Всички отбори по света са така!Просто дръжавата трябжва да се оправи!Като се оправи тя ще се оправи и футбола и всеки ще си гледа собствения си отбор!Това е футбола!Даже някъде четох скоро статия където пишеше,че феновете се радват повече на падението на връга от колкото на техните собсветни победи!И то по цял свят!Значи представи си за какво си говориме :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: ВРЕМЕ ЗА ОБЕДИНЕНИЕ,НЕ ЗА РАЗЕДИНЕНИЕ

Мнениеот Old_death » 29 авг 2008 16:55

Това което си написал е напълно вярно,но искам да ти задам няколко въпроса.Къде беше когато отнемаха лиценза на ЦСКА?Защо не написа това,когато пратиха Левски служебно в ШЛ и преди да се изложите срещу БАТЕ?Опита ли се да спреш злъчното доволство на сините фенове и надеждите им да изхвърлят ЦСКА във В група?Защо не ти се роди идеята да пишеш тия неща когато всички очаквахте да влезете в групите на ШЛ?Защо преди това не говореше против футболното ръководство в страната?Отговорът е ясен.Защото ви трябваше още един урок за да видите къде ви е мястото.Както е ясно,че никога няма да има мир между нас,феновете на ЦСКА и вас.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”