некакъв,
аман от идиоти бе батка
При трансфер на Бербо, в касата на ЦСКА влизат 2,3 млн.евро
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: При трансфер на Бербо, в касата на ЦСКА влизат 2,3 млн.евро
Predi mom4enceto **** go ute6ava6e pred armiqta sled porednata zaguba ot Levski,a sega pari 4akat ot nego,NE VI LI E MALKO SRAM,BE!?!?! 

- silver_sky_boy
- Контакти:
това е много добре ще можем да купим по-класни играчи и да имаме по-голям шанс за титла
levski4 написа:Predi mom4enceto **** go ute6ava6e pred armiqta sled porednata zaguba ot Levski,a sega pari 4akat ot nego,NE VI LI E MALKO SRAM,BE!?!?!
Да ни е срам от Бербатов, (заради митове и легенди) ти чуваш ли се, знам че ти е в кръвта да говориш простотии ама тука вече се изцепи много яко!
YNWA!
Да ви е срам от Бербатов ли?Не пич,от вас самите трябва да ви е срам,щото го псувахте,а сега се надявате на него,че и се гордеете,че бил "излезнал" от ЦСКА.Никакви пари няма да видите,ако ще за 100 милиона да го продадат.Вижте докъде ви докара лупи-да се хващате за най-тънката сламка,пък ако ще да е и най-голямата глупост на Атанасов.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ние сме нямали свестни юноши. Я сравнете футболистите излязли от Левски и Тези от Цска-има разлика ааа и не е във ваша полза 

Последна промяна от cska_90 на 24 юли 2008 22:27, променено общо 1 път.

Е факт е че някой от тях не са наши юноши ама важното е че са продадени от ЦСКА .
Все пак не виждам и феновете на Арсенал да се притесняват че например Фабрегас и Адебайор не са техни юноши
Все пак не виждам и феновете на Арсенал да се притесняват че например Фабрегас и Адебайор не са техни юноши

Ти пък къде тръгна.Какво има да се сравнявме с Арсенал,те са на светлинни години от нас.Плюс това,школата на Арсенал е от най-добрите в Европа-събират ги от цял свят като деца и после виждаш какво става.Ама друг е въпроса,че ако Фабрегас беше останал в Барса,сега сигрно щеше да играе в Леванте или Майорка под наем-виж ДеЛаРед и Гранеро-какво като са перспективни,не могат да се наложат в Реал и си играят в Хетафе,ама големи футболисти няма да станат.А Сеск като отиде в Арсенал стана играч-ако не беше отишъл,щеше да търка някоя пейка.

Еми същото мога да кажа и за Стойчков-ако беше останал в Харманли и досега можеше да играе там

При нас е друго.Ние нямаме това изобилие на талантливи футболисти,което има в големите държави.Така че рано или късно,Ицо щеше да заиграе в силен отбор-въпрос на време и късмет е било,че е станало тогава.Не знам да ли знаеш,но неговата мечта е била да играе в Ботев(тогава Тракия).Но те просто са решили,че е твърде неопитен за тях.Вие сте изпреварили Берое с минути,а и на ЦСКА и Левски не се отказва,знаеш.Още по-малко на ЦСКА в онези години,когато отборът е бил най-добрият.А и ЦСКА е бил катапулт за играчите-най-добрият начин някой да ги забележи,както е станало с Барса в неговия случай,както стана с всички останали футболисти,които сте продали до 1999г.Оттогава и вие нямате значим трансфер струва ми се.