ЦСКА с най-красивите фенки
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
bii4orbata
- Контакти:
Re: ЦСКА с най-красивите фенки
Не се карайте. Сложете снимка на оная Мара дето си показваше гъза на армията. То вярно че много голям гъз беше ама нали това са най- красивите фенки

silver_sky_boy tam e problema che ne vijdam nito snimki na fenki na CSKA nito na fenki na Levski! Vij che to nikoi ne e slojil snimki taka che tozi spor bez snimki nqma da moje da stane spored men 

Op vidqh edno klipche s fenki na Levski eto go: http://zazz.bg/play:f07cf151

- silver_sky_boy
- Контакти:
не се харесва темата затова.Тя българката е наи-красивата в цял свят спор няма.Всички го казват
- Udoji90
- Контакти:
silver_sky_boy написа:не се харесва темата затова.Тя българката е наи-красивата в цял свят спор няма.Всички го казват
Точно тази трябваше да е темата-за българката. Вички фенки са си готини.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
bii4orbata написа:Не се карайте. Сложете снимка на оная Мара дето си показваше гъза на армията. То вярно че много голям гъз беше ама нали това са най- красивите фенки![]()
![]()
axaaa pomni6 ku4e pomni6 az kuf fen sam 6tom sam q zabravil vij koi se setil za Mar4eto
- silver_sky_boy
- Контакти:
да ама гледам че повечето които пишат са левскари и говорят за тяхните фенки,никои не сложи на наще сладуранки снимки
silver_sky_boy написа:да ама гледам че повечето които пишат са левскари и говорят за тяхните фенки,никои не сложи на наще сладуранки снимки
I az sam levskar ama do sega ne sam vidql snimki na fenki nito na CSKA nito na Levski. Ako namera shte sloja nezavisimo dali e na CSKA ili Levski! Vav vbox-a namerih samo edno klipche s fenki na Levski Napisah sushtoto za fenki na CSKA ama ne izleze nishto! Nqmam predstava kade moje da ima

- silver_sky_boy
- Контакти:
това да се чува чесно казано няма значение важно е да радват мъжките очи 
- Udoji90
- Контакти:
silver_sky_boy написа:това да се чува чесно казано няма значение важно е да радват мъжките очи
Да си бълграски мъж е яко-само красавици наоколо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...