Sharks Youths - обединение на младите фенове на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Sharks Youths - обединение на младите фенове на Черноморец

Мнениеот Converse » 07 фев 2012 17:54

Sharks Youths e група, обединяваща младите фенове на Черноморец Бургас. Целта на групата е всички нейни членове да се обединят под едно име с една цел - подкрепа към любимия Черноморец. Засега главната цел е да се съберем хора, които да са лоялни към групата, да се уважаваме взаимно и на първо място да сме сериозни в посещението на мачове и подкрепа към отбора. Всеки, който желае може да се присъедини, а който не желае, може просто да напусне страницата. Ако се съберем достатъчно хора, по-късно ще помислим и за направата на шалове, фланелки с инициалите на групата, а за вбъдеще ще си направим дори собствено знаме, което да ни отличава измежду останалите фенове на стадиона. Всяка нова идея е добре дошла, всяка градивна критика ще бъде положително приета. Напред малки Акули !!!

http://www.facebook.com/pages/Sharks-Youths-обединение-на-младите-фенове-на-Черноморец/311660825548497?sk=info

Ще помоля Нейчо да направи темата важна, мерси. :)
Последна промяна от Converse на 07 фев 2012 18:42, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Sharks Youths - обединение на младите фенове на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 07 фев 2012 18:01

+1
Нейчо, ти си. :) Дайте момчета идеи и на Сашко, аз се постарах, има желание, помогнете му, като по-големи и с повече опит. :) Успех, Саше!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 фев 2012 18:30

Бравола !
Ся остава и божо акулата да си изберета за председател :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 фев 2012 18:39

Саше. Похвално. Дано тази идея бъде подхваната от повече млади Бургазлии. Пожелавам на всички млади фенове да сте заедно на стадиона и бавно да остарявате ... а след това един по-един с членските си карти право в нашите редици... на ветераните. :) Ние по-дъртите ще ви пазим и топлим местата. :mrgreen:
ПС: Саше. Искаш ли тази тема да се разисква или да я заключа ? Аз ти предлагам малко да я оставим свободна, а после ако трябва, ще я заковем в съобщенията.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 07 фев 2012 18:41

ntodorov написа:Саше. Похвално. Дано тази идея бъде подхваната от повече млади Бургазлии. Пожелавам на всички млади фенове да сте заедно на стадиона и бавно да остарявате ... а след това един по-един с членските си карти право в нашите редици... на ветераните. :) Ние по-дъртите ще ви пазим и топлим местата. :mrgreen:
ПС: Саше. Искаш ли тази тема да се разисква или да я заключа ? Аз ти предлагам малко да я оставим свободна, а после ако трябва, ще я заковем в съобщенията.

Да, нека засега бъде отворена, а след няколко дена да отиде най-отгоре при съобщенията. :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 фев 2012 18:44

Converse написа:
ntodorov написа:Саше. Похвално. Дано тази идея бъде подхваната от повече млади Бургазлии. Пожелавам на всички млади фенове да сте заедно на стадиона и бавно да остарявате ... а след това един по-един с членските си карти право в нашите редици... на ветераните. :) Ние по-дъртите ще ви пазим и топлим местата. :mrgreen:

Да, нека засега бъде отворена, а след няколко дена да отиде най-отгоре при съобщенията. :)

Да. И аз така мисля. Ще я почистим, ще я нагиздим и ще я ковнем горе. Саше - ти ще кажеш кога.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 фев 2012 19:47

Да,бе,да!!Ше ковете без да съм казал нещо по темата!! ;) Браво,Саше(разбрах,че така се казваш),много добра инициатива!!Дано успееш да събереш много готини хора и заедно да подкрепяме любимия отбор!Всяко начало е трудно,но с много желание и настроение смятам,че ще успееш!Моментът е много важен!Скандалът м/у Черноморец и ЦСКА ще накара много хора да подкрепят нашите(ако се окаже,че са прави) и това е още един плюс за твоето начинание!Аз съм един много несериозен тип,когато става въпрос за сбирки и такива работи,но ще помагам с каквото мога,ако има нужда!!Успех!!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 фев 2012 14:08

Саше, бравос и от мен. Имаш и моята подкрепа, ако имаш нужда от нещо, казвай, няма да се срамуваш ;) Пожелавам на обединението попътен вятър и да сте най-обединени в трудните моменти :!:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 фев 2012 17:30

Ииии,Саше!Аватара ти кърти!Дай инфо как вървят нещата!
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”