ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра 1:0 FT
Първи мач през новия сезон под ръководството на ХЕРО. Коментари, мнения и прогнози - тук. Моята прогноза е 3:0. ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ! НАПРЕД АКУЛИ !
Последна промяна от Converse на 06 авг 2011 22:59, променено общо 1 път.
[center]
[/center]

- Tribune East 1912
- Контакти:
Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра, 06.08.11
3:0 и 20 човека на стадиона.
Под 500 души публика със сигурност и надявам се победа за Калиакра.
Gruntax написа:Под 500 души публика със сигурност и надявам се победа за Калиакра.
Tribune East 1912 написа:3:0 и 20 човека на стадиона.
Всичко зависи дали билетите ще са безплатни и ще има ли сандвичи и кола на корем. Но предвид "грандиозния" интерес и финансовите затруднения, мисля че Митя лесно ще се справи за тези 500 ултраси - стотина шпека "Бургас", 200 хляба, 100 кетчупа и майонези и 20 стека кола Clever ще закърпят положението

FCH написа:Gruntax написа:Под 500 души публика със сигурност и надявам се победа за Калиакра.Tribune East 1912 написа:3:0 и 20 човека на стадиона.
Всичко зависи дали билетите ще са безплатни и ще има ли сандвичи и кола на корем. Но предвид "грандиозния" интерес и финансовите затруднения, мисля че Митя лесно ще се справи за тези 500 ултраси - стотина шпека "Бургас", 200 хляба, 100 кетчупа и майонези и 20 стека кола Clever ще закърпят положението
хАХхахахахах тръгнал тоя хасковски смешник да се подиграва на нас ... Ти пък от кой отбор беше лизачо смешен ?
[center]
[/center]

Ей, тУЙ българина е кирлива птица. И да не знае човек за какво говоря може да прочете мненията до тук и да ме разбере. Не мога да си обясня, какви анусни глисти трябва да човъркат "приятелчетата" с неустановена или частично установена клубна принадлежност за да си навират гагите в тема по, която нямат никакво отношение. Ей, пичове. Тук по форумите се изживявайте на воля, но в живота внимавайте - деградивните мисли само ще ви сипят пепел на гърба. Злобата ви е примесена с примитивизъм, а това затрива първо вас после нацията ни ( за която повече се дертя де). Не ми пука, какво ще сътворите в този форум, но ако подобен индивид ми се изпречка на пътя в реалния живот- ще го смачкам, като гнида във войнишко кепе.
ПС: И сега по същество: Очаквам изразителна победа, въпреки, че тя не ме блазни толкова, колкото една добра и качествена игра например. Надявам се отборът да бъде последователен. Дори и да падаме искам да виждам желанието за победа. Лично аз съм любопитен как изглежда отборът. Това е поредното ново начало. Аз лично не искам изхвърляния, титли, купи, обещания - искам стойностен отбор, който САМО с играта си да затъпи помислите за кебапчетата, публиката и прочие терзания в главиците на чуждите фенове. Успех на отбора.
ПС: И сега по същество: Очаквам изразителна победа, въпреки, че тя не ме блазни толкова, колкото една добра и качествена игра например. Надявам се отборът да бъде последователен. Дори и да падаме искам да виждам желанието за победа. Лично аз съм любопитен как изглежда отборът. Това е поредното ново начало. Аз лично не искам изхвърляния, титли, купи, обещания - искам стойностен отбор, който САМО с играта си да затъпи помислите за кебапчетата, публиката и прочие терзания в главиците на чуждите фенове. Успех на отбора.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
FCH написа:SEMPER FIDELES VIHAR AYTOS!
От озлобление и мисълта ти е текнала на латиница. С шлякавицата, която си писал изглеждаш още по- категорично убедителен

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Това ще е интересен мач. И двата отбора са с нови наставници, но мача няма да може да се гледа по ТВ ...
Прогнозата ми е, че Калиакра няма да се даде лесно на бургазли и някъде 1:0 или 2:1
Прогнозата ми е, че Калиакра няма да се даде лесно на бургазли и някъде 1:0 или 2:1
FCH написа:SEMPER FIDELES VIHAR AYTOS!
Бягай да поливаш реколтата, стига си драскал по форумите, че току виж заминала цялата и зимата ще стоиш гладен !
[center]
[/center]