ПОЗИЦИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

nikov
Контакти:

ПОЗИЦИЯ

Мнениеот nikov » 08 апр 2011 22:10

Отиди си с мир и нека този клуб се управлява от хора, които милеят за Черноморец. Ние ще ти купим билет, само ни кажи кога си отиваш", пожелаха феновете на "акулите" на Джанпиеро Перискети.

Фенклубът на Черноморец "Сините акули" излезе със специално обръщение, посветено на вчерашното отпадане в турнира за Купата на страната, както и на последните събития в клуба. В писмото, разпространено до всички медии, привържениците на Черноморец посочват виновника за кризата в клуба, а именно изпълнителния директор Джанпиеро Персикети и провежданата от него политика.
"Изказваме безкрайната си благодарност към всички футболисти и треньорския щаб за това, че се раздадоха до край в този злополучен мач и защитиха името си на "акули". За нас само това е начинът, по който трябва да вървим, и да съхраним направеното до тук. Но в същото време искаме да отделим виновниците от заслужилите и да посочим главния виновник за всички проблеми в последно време, включително и за снощната загуба. Това е Джанпиеро Персикети, се казва в писмото на фенклуба до медиите и обществеността.
"Чакаме от този господин отговор дали му хареса снощи обстановката отборът да играе на празен стадион. Господин Персикети, не разбрахте ли, че с недалновидната ви и направо безумна финансова политика и мениджмънт лишихте отбора от подкрепа в най-важния момент!", се казва още в писмото.

От фенклуб "Сините акули" допълват, че общото впечатление за работата на Персикети е известна на всеки, който се интересува от футбол в града, но те специално са го добили от директните срещи.

"Искаме да му кажем: Отиди си с мир и нека този клуб се управлява от хора, които милеят за Черноморец. Ние ще ти купим билет, само ни кажи кога си отиваш", завършва писмото на фенклуба на бургаския клуб

nikov
Контакти:

Re: ПОЗИЦИЯ

Мнениеот nikov » 08 апр 2011 22:19

Интересно ми е какво е мнението ви.Застават ли масово хората зад тази теза,че вината е главно на Буковац и Персикети.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2011 22:29

Аз заставам, въпреки, че който и да е собственик и управленец на Черноморец и Нефтохимик, аз няма да спра да ходя на мачове!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2011 22:34

Като бих добавил да вземе бездарните италианци заедно с него за Италия!

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 08 апр 2011 23:35

Сложна е ситуацията при Вас, имате най-добрата база в България, средства ( до скоро, може би ) , а резултати - никакви. Проблемът е някъде в небитието ... Успех, Акули.
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 08 апр 2011 23:44

nikov написа:Господин Персикети, не разбрахте ли, че с недалновидната ви и направо безумна финансова политика и мениджмънт лишихте отбора от подкрепа в най-важния момент!", се казва още в писмото.

Това го разбирам като "върнете ни безплатния вход", ако бъркам - ще се радвам да ме поправите!
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2011 23:52

Ей "акули" в Сливен ще ходим ли :?:
То Пришкети и Боклуковац тъй или иначе няма да идват , което на нас няма как да ни попречи .Пък и гостуването ще ни излезе по-евтино от домакинство ? Вземем ли мачлето със Сливен , отбора ще се вдигне , а идват Латекса и пак Слабия .
Ко праим ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 08 апр 2011 23:53

БПФК написа:
nikov написа:Господин Персикети, не разбрахте ли, че с недалновидната ви и направо безумна финансова политика и мениджмънт лишихте отбора от подкрепа в най-важния момент!", се казва още в писмото.

Това го разбирам като "върнете ни безплатния вход", ако бъркам - ще се радвам да ме поправите!

Колега, не че и това го няма, но представи си да работиш за 350 лв. , да издържаш жена и дете, дали ще ти е удобно да даваш по 12 лева за мач ?
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2011 23:54

БПФК написа:

Манчев :)))
не искаме безплатен вход :P
искаме цени нормални за Бг футбола ни :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2011 23:55

БПФК написа:

Да, това искаме и кебабчета, и кюфтета, и бира, и чушкопеци. Мисля, че тази тема се отнася до "20"-те фена на Черноморец, а не до 1 000 000 фена на Ботев. А относно Сливен, дано съм свободен от работа, с удоволствие ще дойда.

Върни се в “Черноморец”