Моята/нашата истина за Черноморец Бс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Моята/нашата истина за Черноморец Бс

Мнениеот ntodorov » 03 апр 2011 11:15

Трябваше да напиша тази тема, защото фенове на другите отбори явно не разбират и не вдяват, какво се случва в Бургас. Надали сме длъжни да обясняваме, но все пак...Оная петъчна вечер беше естествения завършек на това, което се случва в Бургас и в частност - футболът му. Бойкотът явен или не си е факт. Това си беше своево рода протест. Колкото и да не си в час - ще видиш, че липсата на интерес в един продукт е индикация, че нещата не вървят.. Причините за масовото неприсъствие са много. Всеки бургаски фен има свой усет за нещата. Едни бойкотират заради затриването на клуб с база и школа, други заради обезличаването на истинските бургаски футболни марки, трети заради слабите игри, четвърти заради алогичната политика на спортно - техническото ръководство на този отбор, четвърти заради ( сред, които съм и аз) хвърляните на хаос много пари за "селекция" и закупуване на играчи с неустановен произход, които види се не са "чували" топката с години, а за сметка на това млади и надеждни млади момчета търкат пейките и се изявяват в нелепото отроче Поморие, пети съзират само икономически интереси и фалш на Събев в Бургас, шести пък се умориха от "проекти", обещания и..нелепости забърквани в раните на Бургаските отбори и тяхната публика... Та така мили фенове на други отбори - не ни пришивайте глупости от фолклора за платени и неплатени входове, безплатни сандвичи и прочие. В Бургас рано или късно винаги усещаме пошлото. Напълно нормално и естествено е феновете да се отдръпват от фалша. Говорите ми за фенщина и люта подкрепа. Да, ама кой да подкрепяме - наемници закупени за хиляди евро, които при първия трансферен прозорец си дърпат фъшкиите от клуба, да подкрепям спортно-техническо ръководство миксирано от сърбо-италианци, треньор/и, които вече трудно осъмват в Бургас ? Или да продължаваме да чакаме Събевия шампионски проект, като оня, който беше заложен в Нафтекс ( ах как го мразя това име) и на практика уби отборът барабар с марката Нефтохимик...Е, за какво да бъдем на стадиона ???? Тогава, когато нещата започваха да се случват с клизми се намериха "идеи" да унищожат всичко. Никой вече няма търпение да чака Събев да строи отново и отново пясъчни дворци на брега на приливно море.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Моята/нашата истина ...

Мнениеот greenlandia » 03 апр 2011 11:36

Колкото по-бързо Черноморец се отърве от Събев ,толкова по-добре!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 03 апр 2011 11:55

Дойде време да обърнете палачинката.А защо есента имахте много публика в Бургас и никаква по гостуванията щом безплатните билети не са от значение?Или може би тогава не усещахте "фалша".

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 апр 2011 12:03

Митко Събев е известен най-вече с Проекта си "Унищожаване на Нефтохимик" :!: .Гробокопачът на нафтата-при Христолов(демек вън от футбола) :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 03 апр 2011 12:04

До края на този полусезон ще е така.Мъки,слаби продукции и още по-голям отлив от трибуните.Ще се чака есента да видим какво е подготвил Гочето и как, но ако Буковац му прави селекцията...ще си останем с чакането.Та есента ще даде отговори на много въпросителни относно отбора,ръководството и целите които ще се гонят, засега само гадаем
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 апр 2011 12:06

B__A__N__DA__TA написа:До края на този полусезон ще е така.Мъки,слаби продукции и още по-голям отлив от трибуните.Ще се чака есента да видим какво е подготвил Гочето и как, но ако Буковац му прави селекцията...ще си останем с чакането.Та есента ще даде отговори на много въпросителни относно отбора,ръководството и целите които ще се гонят, засега само гадаем
Според мен ще чакате лятото, че Ершов много почна да се задържа в България. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 03 апр 2011 12:20

Не чакайте спасители, както винаги чакат в Локомотив Пд, сега Лудогорец и прочие други отбори. Имахте си Нафта и Черноморец. Много добре познавам манталитета на бургаския фен-когато влиза на стадиона без пари всичко е ОК. Имаше и по 15000-някакви благинки имаше явно. И на Нефтохимик се влизаше без пари. Но тогава имахте отбор. Аз лично съм идвал на мач в Бургас на стадион Черноморец-стадиона беше пълен, бихте ни, но публиката Ви повече от ругатни и псувни не знае-поне това ми е впечатлението.
Искрено Ви желая да се отървете от Събев, явно няма да ви донесе това, което ни обещаваше и на нас Банев. Спасявайте си отборите-будни хора сте иначе. Успех Ви желая!
И не е малко, че имате прекрасен стадион.

П.П - питайте Ж.Андонов как го посрещна публиката в Стара загора - есента на 2010
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 03 апр 2011 13:04

Берое Лудогорец не го намесвай.Ние сме малък град и никой никога освен във мечтите си,не си е помислял за "А" група.Сега се намери човек който да налее пари и да стане нещо.Ние тука си ходехме на мачовете във "В" група.Няма ли манги един клуб незавимо къде е не може да постигне нещо.Даже и да има колкото да крета отбра пак става,но без пари не.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 апр 2011 13:04

Аре стига си приказвал щуротии!! :lol: :lol: Работата е напълно ясна-сложиха ви цени на билетите и никой не стъпва!!Есента то не бяха безплатен вход,томболи,сандвичи и сулъо и пулъо ходеха!!Ама кат треа се плаща-а мерси! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 апр 2011 13:05

Айде сега, не вярвам няколкото лева за билет да са големият проблем. И аз от 15-тина години разредих ходенията по мачове (не съм от Бургас, ама навсякъде е все същото), щото не си струва да си губиш времето. И не, че хората, дето взеха клубовете не дават пари, проблемът е, че нямат мозък да ги похарчат смислено. Монтана, дето никой не налива пари, е малко по-слаба от Черноморец, а би трябвало разликата да е огромна. Изпадащите се знаят вече, носителят на купата - да кажем 90%, шампиона и евроучастниците - също. А след още няколко кръга ще почна да знам как ще свършат по 7 от 8 мача в кръг, не че сега не са поне по 6. И трябва да избирам между досадните мъки на някой местен отбор (живял съм в двуцифрен брой градове през последните години, навсякъде е едно и също, през 80-те имаше голяма разлика, можеше да познаеш някой отбор на терена и без да знаеш предварително, че играе той, сега са еднакви и като стил, че и едни и същи играчи и треньори обикалят различните отбори в съответната група) и английското, испанското или италианското първенство по телевизията. Просто хората са се вързали на рекламите на Събев в началото, а с времето ентусиазмът е намалял.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Черноморец”