Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Vamos
Контакти:

Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Мнениеот Vamos » 02 фев 2011 13:02

Късно през изминалата вечер привърженици на Черноморец са поставили множество транспаранти на стадион „Лазур”, сигнализираха читатели на SportaBG.com изпращайки ни и снимки от афишите разлепени на стадиона в Бургас.
С транспарантите феновете се обявяват против домакинстването им на стадион ‘’Лазур’’, като искат мачовете на любимия им отбор да се играят на стария клубен стадион - „Черноморец”.

Източник: http://sportabg.com/

Изображение
Изображение
Изображение

Някой фен на Черноморец ще обясни ли защо не искат да играят на лазур,като е 100 пъти по хубав от стария им стадион?

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Re: Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Мнениеот fred » 02 фев 2011 13:04

Отговора се съдържа във въпроса!
Виж пак прочети какво пише на плакатие и ще си отговориш.
п.п. Дано само не е някоя поредна провокация от страна на едни други бургаски фенове....
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 02 фев 2011 13:07

Браво момчета, така се прави ! Които и да сте, обирате моите овации. Фред, едва ли "другите Бургаски фенове" ще тръгнат да слагат такива плакати, но не е изключено !
[center]Изображение[/center]

Vamos
Контакти:

Мнениеот Vamos » 02 фев 2011 13:08

fred написа:Отговора се съдържа във въпроса!
п.п. Дано само не е някоя поредна провокация от страна на едни други бургаски фенове....

На кои фенове и защо им е да правятр интрига?

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 13:18

Vamos написа:

Такаааа, явно не си запознат със бургаската действителност..
Ами това не е стадиона на Черноморец. Този (сега Лазур, преди Нефтохимик) е строен за друг отбор, който обаче поради лудата бургаска действителност (сегашния президент на Черноморец е бивш такъв на Нефтохимик) сега там играем ние.
Истинските (по-старите такива) фенове които са отрасли на ст. Черноморец, бивш 9ти септември си искат там.
Феновете на Нефтохимик трудно се примирят обаче с тази реалност и направиха редица вандалски прояви спрямо фенклуба на Черноморец, както и фен магазина на стадиона, а и спрямо самия стадион.....
Обаче малко ми намирисва тая работа не за друго ами заради почерка който много ми напомня едни други плакати на зеления отбор....Може и да съм в грешка все пак.
Иначе и аз подкрепям това искане!

Vamos
Контакти:

Мнениеот Vamos » 02 фев 2011 13:20

fred написа:
Vamos написа:

Такаааа, явно не си запознат със бургаската действителност..
Ами това не е стадиона на Черноморец. Този (сега Лазур, преди Нефтохимик) е строен за друг отбор, който обаче поради лудата бургаска действителност (сегашния президент на Черноморец е бивш такъв на Нефтохимик) сега там играем ние.
Истинските (по-старите такива) фенове които са отрасли на ст. Черноморец, бивш 9ти септември си искат там.
Феновете на Нефтохимик трудно се примирят обаче с тази реалност и направиха редица вандалски прояви спрямо фенклуба на Черноморец, както и фен магазина на стадиона, а и спрямо самия стадион.....
Обаче малко ми намирисва тая работа не за друго ами заради почерка който много ми напомня едни други плакати на зеления отбор....Може и да съм в грешка все пак.
Иначе и аз подкрепям това искане!

Сега ми стана ясно,ваши си раоти.

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 02 фев 2011 13:23

Истинския стадион Черноморец в момента е в незавидно състояние....
Идеята преди година беше да се построи нов стадион със молове, хотели, офиси, детски градини и т.н., но съдебни дела със предишния президент на клуба - скандално известния Ивайло Дражев не можеше да се строи, тъй като той обжалваше всички действия свързани със строителство и бавеше постоянно използвайки жалката ни съдебна система.
До момент в който вече кризата тотално е охладила всякакви инвеститорски мераци.
А Събев пък нарочно махна седалките и регистрира стадиона като "игрище" - нарочно, за да не може Дражев да се възползва от него като такъв.
Абе общо взето нещата са адски навързани и не се знае кога ще има развитие по този въпрос...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 фев 2011 13:32

Дано и двата бургаски отбора се върнат в своите храмове ще кажа аз! Рано или късно дано стане това, а що се отнася за плакатите, трябва да си много не в час за да искаш точно сега да играеш на онази нива ст. Черноморец, трябва сериозен ремонт, ако няма да се строи нов стадион, сега там и мач от "А" окръжна не може да сеш изиграе!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 фев 2011 13:33

fred написа:Истинските (по-старите такива) фенове които са отрасли на ст. Черноморец, бивш 9ти септември си искат там.

Нали излязохте с проекти за Черноморец арена, а това което показахте с магическа пръчка няма да стане, та докато бъде реализиран проекта, къде ще играете мачовете си?
Изображение

Върни се в “Черноморец”