Черноморец Бургас запазва отбора си маха само ненужните!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Черноморец Бургас запазва отбора си маха само ненужните!

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2011 16:04

Няма нищо вярно в информациите, които се появяват тук и там, че ще има масово напускане на футболисти", заяви в интервю новият старши треньор на Черноморец - Бургас Антон Велков.

Той беше категоричен, че няма никакво намерение да се разделя с водещите фигури в състава, но при оферти, които удовлетворяват и клуба, и играча, ще се водят преговори.42-годишният специалист посочи още, че предстои намаляване на бройката на футболистите, но качеството на тима ще се запази. Със сигурност Черноморец - Бургас се разделя с Матиас Морис, който е пред трансфер в немския Аален.

Антон Велков благодари на предшественика си Красимир Балъков за добрата основа, която е положил в клуба. Бившият старши треньор обещал на наследника си да му помага с каквото може, дори и когато е далеч от клуба.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1172232194

Гледам много хора ни отписаха даже повечето ни пратиха играчите ни я в Левски, я в ЦСКА дори и в Локомотив Пловдив,но това няма да стане.Треперете от нас и се гответе да усетите зъбите на акулата колко са остри.Ще се борим за зона Европа до последния момент и няма да се предадем пред Локомотивите или Славия. 8-)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Re: Черноморец Бургас запазва отбора си маха само ненужните!

Мнениеот fire » 10 яну 2011 16:24

Убеден съм,че грешиш! Отбора има добър точков актив и това е единствения фактор,който ще го задържи сред първите,но .......дотам!Този клуб няма никъква публика и никъкви традиции и е обречен на неуспех!От догодина ще е още по-зле!Не го казвам с лошо намерение,но така мисля!

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 10 яну 2011 16:26

Parmalat написа:
Няма нищо вярно в информациите, които се появяват тук и там, че ще има масово напускане на футболисти", заяви в интервю новият старши треньор на Черноморец - Бургас Антон Велков.

Той беше категоричен, че няма никакво намерение да се разделя с водещите фигури в състава, но при оферти, които удовлетворяват и клуба, и играча, ще се водят преговори.42-годишният специалист посочи още, че предстои намаляване на бройката на футболистите, но качеството на тима ще се запази. Със сигурност Черноморец - Бургас се разделя с Матиас Морис, който е пред трансфер в немския Аален.

Антон Велков благодари на предшественика си Красимир Балъков за добрата основа, която е положил в клуба. Бившият старши треньор обещал на наследника си да му помага с каквото може, дори и когато е далеч от клуба.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1172232194

Гледам много хора ни отписаха даже повечето ни пратиха играчите ни я в Левски, я в ЦСКА дори и в Локомотив Пловдив,но това няма да стане.Треперете от нас и се гответе да усетите зъбите на акулата колко са остри.Ще се борим за зона Европа до последния момент и няма да се предадем пред Локомотивите или Славия. 8-)

Пармалат,нещо ми се изгуби тия седмици...липсваше ми,хахаха! ;)
Е надявам се само Старокин да дадете,пък другите си ги запазвайте... :)
Успех през пролетта!
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 10 яну 2011 16:37

fire написа:Убеден съм,че грешиш! Отбора има добър точков актив и това е единствения фактор,който ще го задържи сред първите,но .......дотам!Този клуб няма никъква публика и никъкви традиции и е обречен на неуспех!От догодина ще е още по-зле!Не го казвам с лошо намерение,но така мисля!

Грешиш Черноморец Бургас имат фенове и то не малко които си обичат отбора.

n0_FeArBG написа:
Пармалат,нещо ми се изгуби тия седмици...липсваше ми,хахаха! ;)
Е надявам се само Старокин да дадете,пък другите си ги запазвайте... :)
Успех през пролетта!

Meрси успех и на вас бях във форума не съм го напускал за няколко седмици просто имах проблеми да се регна с този ник.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

matadoro

Мнениеот matadoro » 10 яну 2011 16:58

Вземете си платите за тревата на фирма Онтарио първо,че като го гледахме по канал 3 снощи как трепери човека ще вземете да му докарате някои инфаркт

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 10 яну 2011 17:08

15 млн = 5 място , 4 млн = ... място :roll:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 яну 2011 17:09

Много ми е интересно това, че махнали Балъков като треньор и освободили някой друг куц кон с който се бяха понапълнили и на мига вече отписват Черноморец.
Да, ще си редуцират бюджета и какво от това, важно е да си получават заплатите редовно, което е най-важно, а относно фирма "Онтарио", тези почнаха работят през пръсти и след това се оправдават с извънземните.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 яну 2011 17:11

maldin1 написа:
Converse написа:
maldin1 написа:15 млн = 5 място , 4 млн = ... място :roll:

= гледай си във вашата паница, че хич не е РОЗОВА и тя :roll:
Гледам гледам,и мача с Ботев гледах,докато ги има хората ще го има и отбора.Една грешка да поправят 15 млн = 6 място !!! Херо 2 млн = 5 място.Нищо лично.

Тая сума я дадоха основно за тренировъчната база и същата какво общо има с класирането не зная.
Изображение

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 10 яну 2011 17:12

[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 10 яну 2011 17:14

Converse написа:

Гледам гледам,и мача с Ботев гледах,докато ги има хората ще го има и отбора.Една грешка да поправят 15 млн = 6 място !!! Херо 2 млн = 5 място.Нищо лично.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Черноморец”