Всички на Лазур в неделя от 14.30 часа.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Всички на Лазур в неделя от 14.30 часа.
Нека всички, които обичат Бургас и бургаския футбол да дойдат в неделя от 14.30 часа на Лазур за да подкрепим Нефтохимик в мачът срещу Ботев от първенството на В група.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
-
- Контакти:
Re: Всички на Лазур в неделя от 14.30 часа.
По телевизията няма ли да го дават? Мисля, че този мач си заслужава да го видим много повече от другите които ще излъчват тази седмица от А група. Успех и на двата отбора!
Няма нужда от такива призиви и без вас ще има по-голяма бройка от домакинските ви мачове.И след като знам,че ще започнеш пак с това,че през Втората Световна Война сте идвали на мачовете ни,повече няма смисъл.Както се казва "всяка жаба да си знае гьола".
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Няма нужда от такива призиви и без вас ще има по-голяма бройка от домакинските ви мачове.И след като знам,че ще започнеш пак с това,че през Втората Световна Война сте идвали на мачовете ни,повече няма смисъл.Както се казва "всяка жаба да си знае гьола".
Не съм уточнил в коя агитка ще съм

[center]
[/center]

Converse написа:Там сме !
Дано Хард феновете на Нафтата най-сетне разберат, че толерантността вирее в Бургас. Аз също съм там. Организирал съм покрай мен още 8 човека, които по една или друга причина не са гледали мач на Нефтохимик 1986.
maldin1 написа:Няма нужда от такива призиви и без вас ще има по-голяма бройка от домакинските ви мачове.И след като знам,че ще започнеш пак с това,че през Втората Световна Война сте идвали на мачовете ни,повече няма смисъл.Както се казва "всяка жаба да си знае гьола".
Малдин, млади момко - продължаваш да се давиш в л....та... Призива не е към теб. И като пишеш за гьол и жаби - по-добре да не идваш на мача.

Тва последното не го разбрах? Ако вие бяхте истински фенове на ФК Черноморец никога нямаше да приемете този вариант да играете на чужд стадион.А да забравих, вие играете където ви кажат.ntodorov написа:Малдин, млади момко - продължаваш да се давиш в л....та... Призива не е към теб. И като пишеш за гьол и жаби - по-добре да не идваш на мача.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
ntodorov написа:Нека всички, които обичат Бургас и бургаския футбол да дойдат в неделя от 14.30 часа на Лазур за да подкрепим Нефтохимик в мачът срещу Ботев от първенството на В група.
Не, че има нещо толкова лошо в призива ти, но ми се струва, че на първо място обръщението ти трябваше да бъде към тези, които обичат Нефтохимик и милеят за отбора, а ти пишеш само за хора, които обичат Бургас, което сериозно ме озадачава.
На стадиона ще има и много запалени, ще има и случайно попаднали, но нещо не ми харесва подхода от сега да се предпоставя, че едва ли не на мача ще присъстват само майки с деца, дошли заради поредната промоция или шумна реклама.
- chepondrev 1912
- Контакти:
Не се карайте, а елате на стадиона. Нека има много публика - за нас празник, а за футболистите - представете си какъв кеф ще им е да играят пред многобройни фенове - ще дадат всичко от себе си. Футбола е спорт - не война.
Нито нафтата, нито акулите са виновни за сегашното положение - говоря за феновете и футболистите
Нито нафтата, нито акулите са виновни за сегашното положение - говоря за феновете и футболистите
http://www.youtube.com/watch?v=luGZ8EhtT3E
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА
КРАСОТА - ВЯРА - БОРБА