Имат ли шанс тази игра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Имат ли шанс тази игра?
Искам да попитам всички които гледат Черноморец, какво ще кажете за начинът по който отбора играе? Вижда се че е лесно когато Левски и Цска те нападат цял мач и от тебе се изисква само да контраатакуваш, но когато срещу Черноморец се изправи отбор с подобно поведение нещата зациклят! Никаква идея как да се атакува, нулева импровизация! Липсват бързи крила които да надбягат защитниците и да изведат нападателя сам срещу вратаря! Ако си мислят че така могат да станат шампиони с такова игрово поведение жестоко се лъжат!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Re: Имат ли шанс тази игра?
Gonzi_407 написа:Искам да попитам всички които гледат Черноморец, какво ще кажете за начинът по който отбора играе? Вижда се че е лесно когато Левски и Цска те нападат цял мач и от тебе се изисква само да контраатакуваш, но когато срещу Черноморец се изправи отбор с подобно поведение нещата зациклят! Никаква идея как да се атакува, нулева импровизация! Липсват бързи крила които да надбягат защитниците и да изведат нападателя сам срещу вратаря! Ако си мислят че така могат да станат шампиони с такова игрово поведение жестоко се лъжат!
Зависи доколко късмета ще покрива отбора на Балъков . Победите срещу Левски и ЦСКА до голяма степен бях плод на шанс . Същото се отнася и за хиксовете с Академик и Сливен които Черноморец съвсем спокойно можеше и да загуби . Лично според мен , казах го и в началото на сезона отбора няма потенциал за нещо повече от 5-то , 6-то място .
Това е и моето мнение но след победите над Левски и цска балъка побърза да се изхвърли, че тази година е много наясно и няма как да не са шампиони
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
- shamana1912
Gonzi_407 написа:Това е и моето мнение но след победите над Левски и цска балъка побърза да се изхвърли, че тази година е много наясно и няма как да не са шампиони
Това е откровена лъжа!
Защо подвеждаш другите и лъжеш!
Балъков НИКОГА не е казвал такова нещо, единственото което е казвал е че ще се борят за място в Лига Европа.
По темата - с тази игра не повече от 5-6 място.
Черноморец ще остане без евротурнири и следващия сезон. Просто има няколко по-стойностни отбора и борбата за 2-3 място ще е между тях.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Със селски манталитет не се получава игра за Европа! 

Играта на Черноморец не е за челните места, за шампиони да не говорим. ДА биха Левски и Цска, но късмета си има начало и край.

шанс за какво ? за титла - ммм не - както догодина - ще поиграят малко, после ще си продадат останалите мачове и хоп 6то място... Европа ?

ако БФС сложат едно правило като в Англия да има най малко 8 играча тренирали в клуба за поне 3 години и няма да може да има отбор Черноморец 919...

за школата няма да споменавам, че ще се нагнети обстановката
успех!
I`am the Eredivisie Master!!!
- south_division
- Контакти:
Значи гледах всички мачове от началото на сезона на отбора, включително и току що с/у Сливен. Проблема за мен е в прекалено многото чужденци на посредствено ниво. Марсио, Фернандес окей, но Зайц,Хайри,Педриня,Мориц,Андре просто нямат място в отбора. Много слаби футболисти, само взимат заплати и спират развитието на по млади от тях българи като Терзиев, Тошев, Коце Дяков. Ами Бургас е голям град толкова ли няма млади футболисти, нали школата е продуктивна. В сателита Поморие да погледнат, Любо Божинов беше обещаващ футболист Лемперов,Копаранов няма да стоят по зле от Дос Сантос и Мориц.
Няма нужда от толкова много легионери без качества. Вместо Педриня и Рикардо Андре да играят вътрешни Паланков и Цонков примерно.Може да не са по добри ,но и позле няма да са.Толкова ли няма един млад вратар да наложите, а пази 35 год. Борел.
Конкретно за мача днес мога да кажа - проспано първо полувреме и от двата отбора, толкова мудно играха, че хората на стадиона имаха чуството, че е уговорен. Второто живна малко и имаше чисти положения и пред двете врати, домакините имаха претенции за две три засади и отменен гол пак заради засада, а и за неотсъдена дузпа. Не знам трябва да се гледат на Сашо Диков. Направи ми добро впечатление този новия Муса Койта.Може да се окаже добро попълнение.
Като цяло отбора в този си вид трудно би се преборил за Европа.
Няма нужда от толкова много легионери без качества. Вместо Педриня и Рикардо Андре да играят вътрешни Паланков и Цонков примерно.Може да не са по добри ,но и позле няма да са.Толкова ли няма един млад вратар да наложите, а пази 35 год. Борел.
Конкретно за мача днес мога да кажа - проспано първо полувреме и от двата отбора, толкова мудно играха, че хората на стадиона имаха чуството, че е уговорен. Второто живна малко и имаше чисти положения и пред двете врати, домакините имаха претенции за две три засади и отменен гол пак заради засада, а и за неотсъдена дузпа. Не знам трябва да се гледат на Сашо Диков. Направи ми добро впечатление този новия Муса Койта.Може да се окаже добро попълнение.
Като цяло отбора в този си вид трудно би се преборил за Европа.