Тежки дни се задават в Черноморец (Бургас). Бюджетът на клуба ще бъде орязан с 50%. За миналата година ръководството на бургаския клуб е похарчило 14,1 милиона лева за издръжката на клуба, но през този сезон нещата ще бъдат коренно различни. Заради споровете в “Петрол холдинг” между Денис Ершов и Митко Събев парите ще бъдат свити до минимум, като това ще се отрази на заплати на треньорския щаб и мениджърското звено, възнаграждения на футболистите. Премии ще се дават само при краен успех.
Служителите все още чакат заплатите си за месец май, но са получили уверение, че до края на юли ще получат заработеното, пише “Меридиан мач”. Футболистите също имат да взимат пари. Те нямат право да дават изявления и да издават детайли от вътрешния правилник. Който наруши правилата на Красимир Балъков, ще бъде глобен с 5000 лева./БЛИЦ
Режат парите в Черноморец с 50%
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Режат парите в Черноморец с 50%
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: Режат парите в Черноморец с 50%
време беше този изкуствено създаден хибрид да се разпадне,не съм от Бургас,нито пък съм фен на някой от 2-та местни отбора,но всички знаят кой е истинският отбор от Бургас,а именно НЕФТОХИМИК,всичко друго са празни приказки
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Така е , всичко създадено и отгледано изкуствено трудно ще оцелее дълго време , пък било то и красиво .
Чакайте малко.... не искам да взимам нито една страна на спора, но..
Защо Черноморец да е изкуствено създаден? Точно обратното е, Нафтата се появи в средата на 90те, докато акулите си е стар бургазки отбор. Това какви пари се наливат в него сега си е съвсем друга тема на разговор.
Факт е, че тръгнаха по някакъв модел. Ако не фалират (което мисля ще е лошо за Бг футбола като цяло) ще видим до няколко години дали наистина ще създадат млади футболисти, или ще продължат да вземат чужденци на възраст.
Защо Черноморец да е изкуствено създаден? Точно обратното е, Нафтата се появи в средата на 90те, докато акулите си е стар бургазки отбор. Това какви пари се наливат в него сега си е съвсем друга тема на разговор.
Факт е, че тръгнаха по някакъв модел. Ако не фалират (което мисля ще е лошо за Бг футбола като цяло) ще видим до няколко години дали наистина ще създадат млади футболисти, или ще продължат да вземат чужденци на възраст.
Тоя Черноморец няма нищо общо с истинския , това ти обясняват хората че е изкуствено създаден . А отбора на Бургас е само един и тои се знае . 

Работите с Черноморец,на Балъков и Събев,още отначало ми се струваха ''странни''.Въпреки желанието ми,още един отбор да е силен и да вдига конкуренцията в А група.Все си мисля,че Балъков и Събев,трябваше само да надграджат,над тима на Херо и щяха да имат по-големи успехи.Или по-добро представяне.А не да изгониш болшинството българи и да вземеш чужди дървета на по 30 и нагоре години.С някои изключения,все пак.Но това си е виждане,на отговорните фактори в Черноморец. 

Само Черно море.
Щр се радвам да изгонят почти всички чужденци и да останат само 4,5 които наистина могът да играят.Не виждам с какво един Борел в по добър от някой български вратар.Да не кажа че е един от най-слабите.Кардосо в 7 мача има 3 или 4 червени картони.Нямаме нужда от такива измислени и слаби чужденци,а от български момчета.Не че имам нещо против чужденците,но щом са по-слаби от българските момчета да се махат.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Red Army написа:Тоя Черноморец няма нищо общо с истинския , това ти обясняват хората че е изкуствено създаден . А отбора на Бургас е само един и тои се знае .
Това ти обяснявам.. Черноморец си е отбора. Това кой сега налива парите е съвсем друг въпрос. То по тая логика, нито един отбор в България не е истински, нали?
А че обединението на двата отбора беше гнусно и гавра с феновете на нафтата си е факт!
- unist_gp
- Контакти:
до 3-4 години Черноморец ще е най-добрият и най-силен български отбор, искам да видя тогава мненията ви. разбира се, що го изкарате пак,че сте били прави
трудно е да се бориш сам с футболната мафия в БГ. журнаистите са разбира се на страната на мафията и допълнително се включват... както написах по-горе до броени години всички ще са си на мястото, като цяло в държавата България.

Parmalat написа:[offtopic]Сега очаквам pas,Conan,Elland и mazut да осерът тотално темата.[/offtopic]
[offtopic]В Черноморец се работи по суперевройески модел,този отбор ще преуспее както и хилядите му верни фенове трептещи да го гледат в техния свещен храм в който са прекарали огромна част от живота си.Събев е най-големия пич на света,той мисли само за футбол и дава свои лични милиони.Това,че е източил 170 млн за отрицателно време са измислици на мафията с която няма нищо общо,а те са му врагове,затова и пишат такива лоши неща за него.[/offtopic] Дано си доволен.

[offtopic]Нали всички псувате БКП и комунистите.Поинтересувайте се защо се "появяваме на картата" чак 90те