Черноморец вече е на пето място в А група
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Черноморец вече е на пето място в А група
Неколко пъти през годините от създаването си "Акулите" са завършвали на пето място,което е най-доброто ни класиране.Бала повтаряше .че това е целта последния месец,а именно тази година да сме в петицата! Балъков почти изпълни тази цел !Последния мач с ЦСКА е в Бургас и съм убеден че ще победим пред пълен стадион.Другата година целта е да сме е евротурнирите,а именно с едно място над-петото,а защо не и по-добро 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Re: Черноморец вече е на пето място в А група
Трябваше да сте на 3 място а не на 5 място 

Дунав ЗАВИНАГИ
Червени Шивачки Не Струвате !
Червени Шивачки Не Струвате !
Пак бъркаш отборите приятел.ПСФК Черноморец е създаден през 2005 под името Черноморец 919.
А следващият мач го виждам 2-ка,демек победа на ЦСКА. И след евентуална победа на Славия и Черно море пак слизате на 7-мо място.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
-
- Контакти:
maldin1 написа:Пак бъркаш отборите приятел.ПСФК Черноморец е създаден през 2005 под името Черноморец 919.А следващият мач го виждам 2-ка,демек победа на ЦСКА. И след евентуална победа на Славия и Черно море пак слизате на 7-мо място.
Не съм съгласен с теб и за 2-те неща , Черноморец са наследник на унищожения от Дражев Черноморец!А мача в Бургас е X.
stanislav89 написа:maldin1 написа:Пак бъркаш отборите приятел.ПСФК Черноморец е създаден през 2005 под името Черноморец 919.А следващият мач го виждам 2-ка,демек победа на ЦСКА. И след евентуална победа на Славия и Черно море пак слизате на 7-мо място.
Не съм съгласен с теб и за 2-те неща , Черноморец са наследник на унищожения от Дражев Черноморец!А мача в Бургас е X.
Малко ме съмнява ,защото линценза и до днес си го държи той,а друг вариант за да сте наследник на отбора на Дражев няма.
-
- Контакти:
maldin1 написа:stanislav89 написа:maldin1 написа:Пак бъркаш отборите приятел.ПСФК Черноморец е създаден през 2005 под името Черноморец 919.А следващият мач го виждам 2-ка,демек победа на ЦСКА. И след евентуална победа на Славия и Черно море пак слизате на 7-мо място.
Малко ме съмнява ,защото линценза и до днес си го държи той,а друг вариант за да сте наследник на отбора на Дражев няма.
Да така е , аз не се изразих правилно , Дражев държи лиценза.А това е най-истинския Черноморец който може да има , така че се явява наследник на традицийте на старите акули.
Kerer написа:Трябваше да сте на 3 място а не на 5 място
Трябваше, но след като не си взехме мачовете с Монтана, Берое, Локомотив Пловдив и Черно Море толкова .. Иначе догодина ще видим

[center]
[/center]

stanislav89 написа:Да така е , аз не се изразих правилно , Дражев държи лиценза.А това е най-истинския Черноморец който може да има , така че се явява наследник на традицийте на старите акули.
Значи на приказки е истинския ,ясно....
[offtopic]Първо,това беше иронично мнение и нямаше нужда от такъв остър тон.Те сами се наказват като си присвояват чужда история и са фенове на измислен отбор.Elland написа:maldin1 написа:stanislav89 написа:Да така е , аз не се изразих правилно , Дражев държи лиценза.А това е най-истинския Черноморец който може да има , така че се явява наследник на традицийте на старите акули.
Значи на приказки е истинския ,ясно....
НЯМАШ АМА АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО ДА НАРИЧАШ ТОЗИ ГМО "ФК УРОД ВИХЪР АЙТОС 2005" НАСЛЕДНИК НА ИСТИНСКИЯТ ЧЕРНОМОРЕЦ.ИСТИНСКИЯТ ЧЕРНОМОРЕЦ БЕ ВЪВ В ГРУПА,НО ВЕЧЕ ГО НЯМА,СЛЕПЦИ!!!!!

stanislav89 написа:...А това е най-истинския Черноморец който може да има , така че се явява наследник на традицийте на старите акули.
Много интересна логика! Ако, примерно, утре създам нов отбор с приятели, поровя се в архивите и намеря някой отдавна несъществуващ отбор, после направя албум със снимки, събера материали и евентуално поканя наследниците на основателите за публика, то това ще бъде най-истинския наследник на този отбор, в сравнение с всички други.
На мен ми звучи абсурдно, не знам ти как ги преценяш нещата!
Иначе, някогашния стар, автентичен Черноморец, ако не греша има за най-добро постижение 6-то място и то само веднъж. Приказките за няколко 5-ти места са лъжа.