Траян Дянков и Николай Кръстев ще се присъединят към тренировъчния процес на „Черноморец-Бургас" след двубоя с „Локомотив" /Мз/ в сряда. По думите на мениджъра Красимир Балъков двамата са имали наложено наказание от 5 мача, което не е било обявено предварително.
Първият и вторият капитан бяха отстранени от отбора след последната зимна контрола срещу „Славия" заради неспазване на клубния правилник в автобуса по пътя на връщане от София. Докато траеше санкцията, защитниците водеха подготовка с дублиращия тим на „Черноморец - Бургас". Дянков получи контузия, но вече е възстановен от нея. В същото време първия тим на "акулите" продължи негативната си серия без победи, а защитата на тима допускаше глупави голове от детински грешки.
Разумът надделя: Връщат Дянков и Кръстев в първия отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Разумът надделя: Връщат Дянков и Кръстев в първия отбор
Отбор без фенове не е никакъв отбор! Нефтохимик..господар на град Бургас
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон
Once a Gunner,Always a Gunner Арсенал..кралете на Лондон
-
- Контакти:
Re: Разумът надделя: Връщат Дянков и Кръстев в първия отбор
Левскар съм , но Траян Дянков за мене е много добър играч , а Кръстев беше национал когато играеше за Нафтата мисля ? Много искам да видя това момче Дянков в Левски , личи си че е боец.
Бе луд ли си какъв разум?????????? Дянков е на 35 а Кръстев 34г. Нали гради отбор за след 5г. Тия тогава ще са на по 40. И ако Дянков горе долу става за до края на полусезона и най-много началото на догодина то Кръстев е пародия на защитник. При половината голове през първия полусезон той и Зайц действаха неадекватно!!!! Поредната глупост на Балъков!!!
И следващия път като играете карти: "Шах, шах, шах! И две пешки метър". 

Според мен Балъков напипа подходящата защита в момента с Хайри и Терзиев и това започна да дава някакъв резултат,а завръщането на Гонзалес в отбора определено прави средната линия по-силна.Жалко,че е на толкова години иначе Черноморец определено има нужда от такъв играч 

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Devian написа:Според мен Балъков напипа подходящата защита в момента с Хайри и Терзиев и това започна да дава някакъв резултат,а завръщането на Гонзалес в отбора определено прави средната линия по-силна.Жалко,че е на толкова години иначе Черноморец определено има нужда от такъв играч
Той ако беше млад, едва ли щеше да играе в България, ЧЕСТИТА ПОБЕДА АКУЛИ !!!
[center]
[/center]

- thehellriser
- Контакти:
Охоо Черноморец имали фенове
С обещани сандвичи и напитки ли ви накараха да пишете във форума 

Devian написа:Според мен Балъков напипа подходящата защита в момента с Хайри и Терзиев и това започна да дава някакъв резултат,а завръщането на Гонзалес в отбора определено прави средната линия по-силна.Жалко,че е на толкова години иначе Черноморец определено има нужда от такъв играч
Хаири е абсолютна дупка . Дори срещу отбори като Спортист и Локо Мездра издиша . Берое го развинтиха а още не сме играли с отборите от челната 6-ца . За Гонзалес ... ако бяхме постигнали този резултат срещу Локо София или Литекс щях да се съглася с теб . Срещу последните е лесно да се играе . А и Локо Мездра явно са удобен съперник . НО много се съмнявам , че в оставащите 10 кръга до края ще спечелим повече от 10 точки .