Уникално - Балъков учи играчи и служители на добро поведение

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Conan
Контакти:

Уникално - Балъков учи играчи и служители на добро поведение

Мнениеот Conan » 07 мар 2010 20:04

07 март 2010 14:09
Наставникът на Черноморец събрал целия екип на акулите, обяснява им как да се държат пред феновете
Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков е направил уникално възпитателно събрание на всички играчи и служители в клуба, сподели играч на акулите, пожелал анонимност.

Бала събрал внушителния екип на бургазлии и прилежно им обяснил как трябва да се държат пред феновете на тима, ако бъдат запитани защо отбора не върви добре. "Обяснете им, че все още не сме във върхова форма, трудно ни е да се аклимитазираме и новите се вписват в състава по-трудно от очакваното. Ако някой не е съгласен с вас, обърнете му гръб и си тръгнете", обявил легендата на родния футбол на сбирката.

"Той надмина и диктаторите по комунистическите режими, това определено ме шокира", заяви ошашавен футболист на Черноморец след възпитателната среща с Балъков.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
е Балъков вече изби рибата ...трудна аклиматизация ...това вече е култово . :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JVELIR4O
Контакти:

Re: Уникално - Балъков учи играчи и служители на добро поведение

Мнениеот JVELIR4O » 07 мар 2010 20:39

ДОБЪР футболист беше но много слаб тренер

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 07 мар 2010 21:15

Само *** може да измисли такава простотия :lol: .Успех Бала ;) ние сме с теб!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 07 мар 2010 21:52

[quote="Conan"]... "Обяснете им, че все още не сме във върхова форма, трудно ни е да се аклимитазираме и новите се вписват в състава по-трудно от очакваното. Ако някой не е съгласен с вас, обърнете му гръб и си тръгнете"...

:lol: Винаги съм казвал,че Балъков беше най-добрият български футболист от т.нар."Златно поколение".Може би не е и лош треньор."Германската система" при него е оставила много положителни неща.Обаче все пак тук е...България.А тук,както знаем,ситуацията няма аналог в целия свят. ;) Представям си кво ще стане,ако някой,"с който не сме съгласни,ни обърне гръб и си тръгне"...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 07 мар 2010 21:55

Conan написа:07 март 2010 14:09
Наставникът на Черноморец събрал целия екип на акулите, обяснява им как да се държат пред феновете
Старши треньорът на Черноморец Красимир Балъков е направил уникално възпитателно събрание на всички играчи и служители в клуба, сподели играч на акулите, пожелал анонимност.

Бала събрал внушителния екип на бургазлии и прилежно им обяснил как трябва да се държат пред феновете на тима, ако бъдат запитани защо отбора не върви добре. "Обяснете им, че все още не сме във върхова форма, трудно ни е да се аклимитазираме и новите се вписват в състава по-трудно от очакваното. Ако някой не е съгласен с вас, обърнете му гръб и си тръгнете", обявил легендата на родния футбол на сбирката.

"Той надмина и диктаторите по комунистическите режими, това определено ме шокира", заяви ошашавен футболист на Черноморец след възпитателната среща с Балъков.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
е Балъков вече изби рибата ...трудна аклиматизация ...това вече е култово . :lol: :lol: :lol:

Здравей! Прочетох писанията ти. И тъй като и аз съм от Бургас реших да ти отговоря. Прочетох всичките ти изказвания във форума на Черноморец. Ти не си фен на Черноморец. Ти просто пишеш със злоба за всичко къде излезе във този форум. Виждам , в това пристрастие към отбора на Нефтохимик. Или по точно Локомотив Бургас. Или не си чул за такъв отбор. Аз го помня и ходех на мачовете му . Един от най великите му капитани бе Иван Чакала. Но едва ли ги знаеш тези неща. Града имаше 2 отбора и си ги обичаше и двата. После обединиха Локо Бс/ по точно футболистите/ и НХК /стадиона с 2 трибуни/. И създадоха с държавни пари Нефтохимик-Локомотив Бс. После остана името Нефтохимик. Такива като теб настройват запалянковците/ сега е по модерно феновете/ един срещу друг. Не ти прави чест за Бургазлия ако си въобще такъв. А за Балъков . Той е допринесъл с нещо за Българския футбол, а ти с какво -злословене в сайта само.

Потребителски аватар
nore
Контакти:

Мнениеот nore » 07 мар 2010 22:29

Това са простотиите на ***.
Не знам защо изобщо им обръщате внимание, там са верни само резултатите от мачовете.

ugBaM_3a_HaeMbt
Контакти:

Мнениеот ugBaM_3a_HaeMbt » 07 мар 2010 22:43

тренировките се водят от илия груев и трендафил терзийски а балъков бил менеджър ,а сега пак е измислица нали ами отиди да видиш да се увериш

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 07 мар 2010 23:27

lz1tmw - Представи си ... знам историята на Нефтохимик . Имах покана да играя за тях навремето . Знам и историята на Черноморец . Техен юноша съм . И поради тази причина предпочетох да остана и да се опитам да се наложа в родния си отбор , вместо да отида в мъжкия отбор на Нефтохимик , тогава във "В" група . Знам и какво стана с футбола в Бургас когато в него влязоха Дражев и Събев . Знам и защо (и от кой ) беше създаден Черноморец 919 . Знам също , че почти 100% от "английския сектор" ( ако знаеш какво е това ) не признава отбора на Събев за Черноморец . И не само ние от тогавашната агитка , а и още много хора . И това си личи по празните трибуни на стадиона в Лазур . Този отбор не е Черноморец , никога не е бил , и никога няма да бъде . Колкото и да се опитвам ПР-те на Събев да преписват чужда история . Лично аз нямам нищо против отбора . И ако Събев го прекръсти на Нафтекс , Петролспорт или както там реши , ще спра да пиша . Но докато банда чуждестранни наемници и родни некадърници облечени в синьо , водени в провалил се с всеки отбор който е водил треньор , се гаврят с името Черноморец няма да мълча . За мен максимата - Един е Събев и Балъков е негов пророк не важи . Защото до този момент Събев е синоним на лъжи и разруха за бургаския футбол . Ако си прочел в предната тема , там съм посочил всички дадени обещания от идването на Балъков и стартирането на "проекта Черноморец" . След като аз съм съм злобен - ти ми посочи кои обещания са спазени . Къде е обещаната селекция ? Къде са играчите които ще оформят ядрото на отбора който ще донесе титлата след 5 години ... извинявам се , след 4 . Една година вече мина , а отбора е по-стар и играе по-зле , отколкото преди Балъков ?

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Мнениеот lz1tmw » 08 мар 2010 21:19

Conan написа:lz1tmw - Представи си ... знам историята на Нефтохимик . Имах покана да играя за тях навремето . Знам и историята на Черноморец . Техен юноша съм . И поради тази причина предпочетох да остана и да се опитам да се наложа в родния си отбор , вместо да отида в мъжкия отбор на Нефтохимик , тогава във "В" група . Знам и какво стана с футбола в Бургас когато в него влязоха Дражев и Събев . Знам и защо (и от кой ) беше създаден Черноморец 919 . Знам също , че почти 100% от "английския сектор" ( ако знаеш какво е това ) не признава отбора на Събев за Черноморец . И не само ние от тогавашната агитка , а и още много хора . И това си личи по празните трибуни на стадиона в Лазур . Този отбор не е Черноморец , никога не е бил , и никога няма да бъде . Колкото и да се опитвам ПР-те на Събев да преписват чужда история . Лично аз нямам нищо против отбора . И ако Събев го прекръсти на Нафтекс , Петролспорт или както там реши , ще спра да пиша . Но докато банда чуждестранни наемници и родни некадърници облечени в синьо , водени в провалил се с всеки отбор който е водил треньор , се гаврят с името Черноморец няма да мълча . За мен максимата - Един е Събев и Балъков е негов пророк не важи . Защото до този момент Събев е синоним на лъжи и разруха за бургаския футбол . Ако си прочел в предната тема , там съм посочил всички дадени обещания от идването на Балъков и стартирането на "проекта Черноморец" . След като аз съм съм злобен - ти ми посочи кои обещания са спазени . Къде е обещаната селекция ? Къде са играчите които ще оформят ядрото на отбора който ще донесе титлата след 5 години ... извинявам се , след 4 . Една година вече мина , а отбора е по-стар и играе по-зле , отколкото преди Балъков ?

Отговор набързо. Като не те кефи този отбор пиши за отбора на Дражев. Каквото си играл при Черноморец това щеше да бъдеш и в Нефтохимик- да носиш водата на старите кучета. И нама какво да държиш сметка на Събев. Плащай за музиката и тогава поръчвай каквото си искаш!!!

Върни се в “Черноморец”