"Черноморец - Бургас" подписа с Далмо да Силва

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

"Черноморец - Бургас" подписа с Далмо да Силва

Мнениеот Parmalat » 18 фев 2010 16:11

Далмо Инасио да Силва е поредното ново попълнение в „Черноморец - Бургас". Бразилецът е роден на днешния ден, 18 февруари, преди 26 години в Собрал Пинто. Висок е 190 см, тежи 86 кг. Играе като централен нападател.
Далмо да Силва е израснал в школата на „Крузейро". Освен в родния си клуб той е играл в Бразилия и за „Демократа" /32 мача, 9 гола/, „Риовердензе" /27 мача, 9 гола/, „Гояш" /17 мача, 8 гола/, „Итумбиара", а за последно - в чешкия „Бърно" /3 мача, 1 гол/.

По време на зимния лагер в Анталия Да Силва реализира едно попадение с екипа на „Черноморец - Бургас" в срещата с „винтертур", завършила наравно 2:2.

В хода на зимната си селекция „Черноморец - Бургас" се подсили още с португалците Педриня и Рикардо Андре, както и с бразилеца Габриел Фернандо Атц, който също записа попадение в актива си, срещу евроучастника „Рапид" Виена.

http://sport.burgas24.bg/143446.html

Тоя ще замества Дуду :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Re: "Черноморец - Бургас" подписа с Далмо да Силва

Мнениеот Kolec » 18 фев 2010 16:44

Дано да се впише добре, никой няма да се разсърди от един по-добър Черноморец, и едно по-интересно първенство..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 18 фев 2010 16:45

Добре де, хубаво попълнение ми изглежда, само обаче да не се окаже дървар, като Дуду . Иначе Честит Рожден Ден на Далмо да Силва !
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 фев 2010 17:22

bs1919 написа:Добре де, хубаво попълнение ми изглежда, само обаче да не се окаже дървар, като Дуду . Иначе Честит Рожден Ден на Далмо да Силва !

Не съм забелязал че има на днешната дата рожден ден :lol: Честит да му е!Черноморец му направи подарък с договор.Само никъде не пише за колко време е договора :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 18 фев 2010 17:28

Parmalat написа:
bs1919 написа:Добре де, хубаво попълнение ми изглежда, само обаче да не се окаже дървар, като Дуду . Иначе Честит Рожден Ден на Далмо да Силва !

Не съм забелязал че има на днешната дата рожден ден :lol: Честит да му е!Черноморец му направи подарък с договор.Само никъде не пише за колко време е договора :roll:

Докато не го поиска чорбата :lol:
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 18 фев 2010 17:45

bs1919 написа:
Parmalat написа:

Докато не го поиска чорбата :lol:

не се тревожи за "чорбата", мисли си колко ще търка
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 18 фев 2010 17:58

Дано помогне на тима в атака 8-)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 18 фев 2010 19:42

Това определено не е добър трансфер,но явно Балъков така и не успя да намери подходящ централен нападател и в крайна сметка се спря на Далмо.Още по интересното е,че Далмо не е успял да убеди ръководството на Цска преди 3 години,че е годен за България футболист,а също така е разочаровал и с представянето си в 12-я в чешкото първенство Брно.Само за сравнение Левски отнесе с 5:0 осмия в това първенство Прибрам преди няколко дена.За мен лично по-доброто решение на проблема с централния нападател щеше да бъдат Бранимир Костадинов и/или Живко Петков.А ето го Далмо,за тези които не го видяха предния път [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dFvcnwRtXGA&feature=related[/youtube]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Conan
Контакти:

Мнениеот Conan » 18 фев 2010 23:02

Вече нищо в селекцията на Балъков не може да ме изненада . Специалитетът му са изгонени от някъде и нежелани никъде некадърници . Освен въпросното недоразумение изиграло точно 3 официални мача за последните няколко месеца , в тази графа са Рикардо Андре ( 6 месеца без отбор ) , Фернандес - изгонен от Черно море за наднормено тегло ( още си е с него ) неуспелите да си намерят отбори дори в родните си аматьорски дивизии Карбони , Кардосо , Зайц и Хаири . Към тази групичка може да причислим и освободения без финансов иск от отбора си Педриня , и донякъде Паскал Борел който поне за разлика от другите показва някакви качества отвреме-навреме .

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 19 фев 2010 14:57

Стига простотии бе хора, оставете хората да работят наспокойствие!!! Кой трябва да дойде в Черноморец ,че да ви хареса .???? Ами като сте такива разбирачи , подавайте молби и да ви назначават за треньори , менаджери и т. н.
Фернандес не е изгонен за наднормено тегло от морето , а по съвсем друга причина , позволете ми и аз да поназнайвам някои неща .Не е перфектния нападател, но е страхотен лидер на терена и в съблекалнята.
Далмо да Силва , поне това ,което се вижда от клипчето мисля , че е типичен тежък нападател , тип таран. Забелязахте ли само как сваля топката....ами ...критиката е хубаво нещо ,когато е градивна , а това тука прилича на оплюване . Заповядайте в сряда ще има среща с Бобич и Балъков в кафето на фенклуба , задайте си въпросите и дано удовлетворят претенциитте ви !

Върни се в “Черноморец”