Трева на рула от Монтана за кампуса "Гнездо на акули"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Трева на рула от Монтана за кампуса "Гнездо на акули"

Мнениеот Parmalat » 26 окт 2009 16:36

Работата по кампуса „Гнездо на акули" в близост до летището в Сарафово навлиза в нов етап от сряда. На най-южния от трите терена започва полагането на специално селектираното тревното покритие съставено от пет различни тревни вида. Изпълнител е фирма „Онтарио спорт" на Христо Тодоров. Интересното е, че тревата ще пристигне на рула от Mонтана, където се отглежда. След броени дни ще започне полагането на естественото зелено покритие и на другите две игрища, чиито дренажна и поливна системи са почти готови.

Оградите на кампуса вече са монтирани. Приключва работата и по клетките за резервоарите, в които ще се съхранява дъждовната вода, необходима за поливането. В скоро време ще стартира и строежа на административната сграда.

На „Гнездо на акули" се работи без почивен ден, за да се спазят експресните пускови срокове поставени от г-н Митко Събев и главният мениджър г-н Балъков. В края на март се предвижда на терените да започне да се тренира. Дотогава трябва да е готов и първият етаж на административната сграда.

По всичко личи, че проектът на ПСФК „Черноморец - Бургас" ще бъде завършен възможно най-бързо. Желаните темпове са плод на усилията и професионализма на фирмите от град Бургас, ангажирани с кампуса: „Торкрет", „Дорослава", „Евробилд - Георги Танев", „Онтарио спорт" и „Дизайн перфект".

Базата до Сарафово се изгражда по западноевропейски модел, заимстван при посещенията в чужбина на клубния собственик Митко Събев, мениджърът на „акулите" Красимир Балъков и изпълнителния директор Фреди Бобич и доразвит от арх. Станислав Николов - главен проектант на обекта.

http://sportal.bg/news.php?id=202175

Докато някои отбори само приказват празни приказки акулите действат. ;) Браво Черноморец :!:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Трева на рула от Монтана за кампуса "Гнездо на акули"

Мнениеот durex » 26 окт 2009 17:30

Браво! Нека и останалите клубове да подръжават на Черноморец иначе никакво бъдеще не ги чака...

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 26 окт 2009 18:30

Черноморец са типичен пример за това как трябва да се работи, ако наистина искаш да имаш успехи. Ето, сами виждате - едно изявено име във футбола какво прави. Имам предвид Фреди Бобич. Без да омаловажавам работата и на Краси Балъков естествено. Не мога да си обясня само как така никой в тази държава не осъзнава простичкия факт, че ако не си внесем качествени ръководители отвън (дори и да не са точно треньори), нещата няма да потръгнат. Защо на никой не му стана ясно, че в България всичко е кинти и корупция, че българинът е свикнал само да краде, да лъже и непрекъснато да мрънка, че другите са му виновни. Затова страшно се кефя на Черноморец. Не ме интересуват малоумните мнения на разни дебилни ултрасчета, че това не бил онзи Черноморец или пък, че Нафтата били ограбени и не знам си какво още. Тези лумпенчета са типичен пример за това, че в България, каквото и хубаво нещо да се направи, все ще се намери някой да го оплюе.
Преди години, когато гледах Бобич като футболист какво правеше на терена, дори не съм си и помислял, че някога звезда от такава величина ще дойде да работи в България... И то не в прехвалената ни София, с прехвалените ни грандове, които виждаме какви ги вършат напоследък, а в Бургас. Затова се кефя най-много. Щото те резултатите, както виждате, не закъсняват. Акулите съвсем заслужено са лидери в първенството. Не знам дали ще имат силите (и най вече псхиката) да издържат докрая - искрено се надявам това да стане, най-малкото за да натрият носовете на много "футболни хора", които ги приемат като временно явление.
Е, все пак предполагам, че с подпирания оттук оттам "грандовете" в крайна сметка ще бъдат добутани пред тях... Нали така - балансът не трябва да се нарушава за нищо на света. Откъде накъде някакъв си провинциален отбор ще се бори за титлата! Ама ха! ;)
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 27 окт 2009 11:32

Gong, прав си. То хала си ни е такъв. В много теми съм писал, че в БГ от фенщина няма файда. Истинските фенове трябва да искат първо бази, ДЮШ...и да гледат във времето, защото всичко на този свят е тленно. Какво да ме радва някакъв шампионски трофей, когато виждам, че в отбора няма бъдеще и неговите шефове са дали мило и драго да спечелят първенството, за да придобият изкуствен квалитет и сетне да продават на килограм...и какво, след тях потоп. Отбор не се прави за една година, защото отбора не са само имена на футболисти ( наемни сребролюбци от БГ и света ) отбора е и базите, ДЮШ ( бъдещето му ), стадиона му, традициите му, рекламата му и прочие...Я кажете ми колко отбора са ставали шампиони и след тях - нищо. Срамота е един ЦСКА с традиции и вярна публика да играе мачовете си на руйна, а в същото време да се купуват калпави играчи за много, много пари, които се "инвестират" само по кръчмите от вездесъщите"звезди". Или по ясно казано в БГ само Черноморец прави изключение, защото каквото и да стане с този тим след, като има база, структора, стадион, силна ДЮШ винаги ще се намери инвеститор, който да влага средства в усъвършенстването на създаденото вече.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 10 ное 2009 11:25

Не знам за монтанската трева, ама петричката е най-добра!
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Върни се в “Черноморец”