Треньорът на германския “Шалке 04” Феликс Магат заяви, че е останал доволен от показаното от халфа на “Черноморец” Костадин Дяков. Българинът бе на проби в тима от Гелзенкирхен и участва в две контролни срещи в Швейцария.
Халфът игра едно полувреме при победата на “Шалке 04” след дузпи над “Йънг Бойс” в петък, а ден по-късно започна в стартовия състав и във втората проверка срещу “Шафхаузен”, спечелена с 4:1. Другият играч на “Черноморец” на проби в “Шалке 04” Александър Стоймирович получи травма и се прибра в България.
“Не можахме да наблюдаваме Стоймирович, защото той получи контузия в дясното коляно и не можеше да играе. Костадин Дяков обаче остави отлични впечатления вдясно на халфовата линия. И двамата вече си заминаха за България, но със сигурност запазвам имената им в списъка си с играчи”, коментира Магат.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=251233
Магат: Двамата от “Черноморец” остават в списъка ми
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Магат: Двамата от “Черноморец” остават в списъка ми
Браво на момчетата,дано ги купят.Ще бъде добре за БГ футбола.
За БГ футбола съмнявам се.Ще бъде добре за Черноморец.Все пак Стоимирович не е българин.
Знаеш ли кое е по-интересното ? Ония кон с КАПАЦИ мърльо не видя качествата на Дяков ,докато Магат явно е видял нещо и не говори празни приказки.Кога ще доживеем в националния освен "легионерите" ,националния селекционер да вика играчи и от другите отбори ,а не само от книжните грандове.ЕМИЛ написа:За БГ футбола съмнявам се.Ще бъде добре за Черноморец.Все пак Стоимирович не е българин.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
когато трениора е чужденец
maldin1 написа:Знаеш ли кое е по-интересното ? Ония кон с КАПАЦИ мърльо не видя качествата на Дяков ,докато Магат явно е видял нещо и не говори празни приказки.Кога ще доживеем в националния освен "легионерите" ,националния селекционер да вика играчи и от другите отбори ,а не само от книжните грандове.ЕМИЛ написа:За БГ футбола съмнявам се.Ще бъде добре за Черноморец.Все пак Стоимирович не е българин.![]()
Когато го купи, тогава казвай, че е видял Магат нещо! Всички български момчета все отлични впечатления оставят, ами естествено, няма да каже човекът "за нищо не стават, няма да ги взема"
BluE iS The ColouR...
Ясно е че няма да ги дадем без пари, нека дадат парите пък тогава ще мислим за трансфери.
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите