Магат: Двамата от “Черноморец” остават в списъка ми

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Магат: Двамата от “Черноморец” остават в списъка ми

Мнениеот unist_gp » 13 окт 2009 00:45

Треньорът на германския “Шалке 04” Феликс Магат заяви, че е останал доволен от показаното от халфа на “Черноморец” Костадин Дяков. Българинът бе на проби в тима от Гелзенкирхен и участва в две контролни срещи в Швейцария.

Халфът игра едно полувреме при победата на “Шалке 04” след дузпи над “Йънг Бойс” в петък, а ден по-късно започна в стартовия състав и във втората проверка срещу “Шафхаузен”, спечелена с 4:1. Другият играч на “Черноморец” на проби в “Шалке 04” Александър Стоймирович получи травма и се прибра в България.

“Не можахме да наблюдаваме Стоймирович, защото той получи контузия в дясното коляно и не можеше да играе. Костадин Дяков обаче остави отлични впечатления вдясно на халфовата линия. И двамата вече си заминаха за България, но със сигурност запазвам имената им в списъка си с играчи”, коментира Магат.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=251233

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Магат: Двамата от “Черноморец” остават в списъка ми

Мнениеот niki87 » 13 окт 2009 00:48

Браво на момчетата,дано ги купят.Ще бъде добре за БГ футбола.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 13 окт 2009 06:59

За БГ футбола съмнявам се.Ще бъде добре за Черноморец.Все пак Стоимирович не е българин.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 13 окт 2009 11:16

ЕМИЛ написа:За БГ футбола съмнявам се.Ще бъде добре за Черноморец.Все пак Стоимирович не е българин.
Знаеш ли кое е по-интересното ? Ония кон с КАПАЦИ мърльо не видя качествата на Дяков ,докато Магат явно е видял нещо и не говори празни приказки.Кога ще доживеем в националния освен "легионерите" ,националния селекционер да вика играчи и от другите отбори ,а не само от книжните грандове. :roll: :roll:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 13 окт 2009 13:56

maldin1 написа:
ЕМИЛ написа:За БГ футбола съмнявам се.Ще бъде добре за Черноморец.Все пак Стоимирович не е българин.
Знаеш ли кое е по-интересното ? Ония кон с КАПАЦИ мърльо не видя качествата на Дяков ,докато Магат явно е видял нещо и не говори празни приказки.Кога ще доживеем в националния освен "легионерите" ,националния селекционер да вика играчи и от другите отбори ,а не само от книжните грандове. :roll: :roll:

Когато го купи, тогава казвай, че е видял Магат нещо! Всички български момчета все отлични впечатления оставят, ами естествено, няма да каже човекът "за нищо не стават, няма да ги взема"
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
bs1919
Контакти:

Мнениеот bs1919 » 10 ное 2009 11:42

Ясно е че няма да ги дадем без пари, нека дадат парите пък тогава ще мислим за трансфери.
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите :)

Върни се в “Черноморец”