Спам тема-Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Спам тема-Черноморец
'Айде, спорете и спамете тук на воля за Нефтохимик и Черноморец Бургас.Наистина ми омръзна да разваляте другите теми! 

[center]
[/center]

Re: Спам тема-Черноморец
Нафтата са заводски отбор и са еднодневка.бургаският отбор е черноморец.Ама не тоя на Събев и Балъчето ,а на оня дебил Дражев
Темата е чудна.Да си попсуваме на воля.Браво на автора
Душица морска.........

Темата е провокирана от lubzbr и elgreco, и сие
Не мислете, че целта и е да се псуваме, а да разрешим няколко спора около Нефтохимик (Нафтекс) и Черноморец Бургас.

[center]
[/center]

Converse написа:Темата е провокирана от lubzbr и elgreco, и сие
Нема значение баце.Сега ми е паднало да им кажа на Нафтата ,че са гаден и ефффффтин мазут.А Цацоморец риппппки пържени в стара мазнина
ЕМИЛ написа:Converse написа:Темата е провокирана от lubzbr и elgreco, и сие
Нема значение баце.Сега ми е паднало да им кажа на Нафтата ,че са гаден и ефффффтин мазут.А Цацоморец риппппки пържени в стара мазнина
Ако нещо някой каже за Левски, няма да реагираш така, нали?! Уважавай другите за да уважават и тебе! Нефтохимик не е изкуствено създаден отбор, разбирам те защо ги мразиш но фактите са си факти!
Емо, братче, като си бил на море да не са ти пробутали стара цаца пържена в гранило олио ? Да еба и разбойниците по капаните, ако са ти сторили това, защото за другото хич не се съмнявам - 100% вместо нафта или бензин са ти сипали гаден и евтин мазут в резервоара - бъди сигурен...Ама ти вдигни глава - ще се прочистиш и от двете.
Дерзай.
ПС: Иначе от прясната цаца и готината нафта никой не би се оплакал, ама що баш на теб са се случили тези две гадости-не знам ?

Братко, прегледай се, купи си хапчетата от аптеката, лекувай се!

ПС: Иначе от прясната цаца и готината нафта никой не би се оплакал, ама що баш на теб са се случили тези две гадости-не знам ?

Братко, прегледай се, купи си хапчетата от аптеката, лекувай се!
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Четете заглавието на темата и разсъждавайте.не сте прави ,че ме упреквате.Сега е момента и вие да се изкажете по темата.Защо мълчите?
Братко, прегледай се, купи си изписаните хапчета от аптеката, лекувай се!
[center]
[/center]